Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר הייתי בחופשה בארה"ב בשבועיים האחרונים באחד מימי השבת נסעתי למפגש השנתי של הAACA (המקבילה של מועדון ה5 בארה"ב) כדי קצת להתענג על מכוניות יפות ברמות שיפוץ מדהימות להחריד!

ולכן נחסוך במילים...

dscn05879yb.jpg

dscn05889fb.jpg

dscn05890yw.jpg

dscn05914jl.jpg

dscn05937ga.jpg

dscn05945zi.jpg

dscn05951xz.jpg

dscn05974rp.jpg

dscn05984vn.jpg

dscn05990td.jpg

dscn06005og.jpg

dscn06014tf.jpg

dscn06023xz.jpg

dscn06066vf.jpg

dscn06079na.jpg

dscn06089ho.jpg

dscn06098kt.jpg

dscn06110ei.jpg

dscn06138km.jpg

dscn06142xl.jpg

dscn06150cg.jpg

dscn06179gp.jpg

dscn06231kt.jpg

dscn06222sz.jpg

dscn06202gh.jpg

פורסם

פשוט נהדר , ותודה על התמונות!!! כל מפגש של ה- AACA הוא תפארה בפני עצמה, גם אני באחד השירשורים הגדרתי את ה –AACA כמקבילה של מועדוננו, האמת היא שהיה זה קצת יומרני מצדי, אולם מותר להשתמש בלשון איווי, כמה פרטים אישיים של הגברת הנכבדת:

ל- AACA יש מטה כללי (ראו תמונה) בהרשי פנסילבניה, שמתופעל ע"י צוות המונה 7 במשרה מלאה, שאחראים בין היתר על כל הצד המנהלתי,על הפקת והפצת מגזין המועדון, הספריה והמוזיאוןhttp://www.aacamuseum.org/home.php (תמונה שנייה)

כל הצוות המוביל, נשיא המועדון, סגנו, מזכיר והגזבר נבחרים בישיבת הנהלת המועדון, הכוללת 21 מנהלים כלל ארציים, שכל אחד מהם נבחר לכהונה בת 3 שנים, כאשר שליש מתוכם נבחר בבחירות כלליות ע"י כל חברי המועדון שהם למעלה מ60,000.

המועדון עובד בשיטת הפירמידה עם האצלת סמכויות לכ 400 אזורי אחריות וסניפים בכל ארה"ב, אשר באחריותם ליצג את המועדון לתת שירותים לחברי המועדון באותו האזור וכמובן אחריות על הפקת אירועים של המועדון בתחום אחריותם כמו למשל האירוע המוזכר פה.

מטרות המועדון הן:

הנצחה של ימי החלוציות של האוטומוביליה באמצעות הפצה והטמעה של תרבות השימור של כלי הרכב העתיק, וקידום הספורטיביות והאחווה בין כל חברי ה-AACA.

לאור הבקשות אקפיץ שוב את מידע לגבי האירוע הבא של ה- AACA , בהרשי פנסילבניה באוקטובר הקרוב

שבת מנוחה

אירית

headquarters.jpg

left_side_museum.jpg

פורסם

לא מספיק שהוצאת לי את העניים עם כל המוסטאנגים האלה!!

גם היה שם מוסטאנג 68 Gt500 ואחרי זה גם AC cobra?!?!

דיייייייייי לבי לבי...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

חשבתי שראית רכבי אספנות, ובסוף שמת תמונות של רכבים חדשים . . .

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

גם אני לא ממש הבנתי את הבדיחה? יענו הוא צוחק המצב של המכוניות כל כך טוב? :roll::-D

וקובי תאמין לי במציאות זה הרבה יותר קשה אך מדהים לראות את המכוניות האלה ואז לחזור לארץ....

פורסם

אנשים, איפה החוש הומור שלכם!?

אבי התכוון שהרכבים במצב חדש (משמע 'חדשים'), ואתה אמרת "אספנות" (משמע 'ישנים').

באמת מצב המכוניות מרשים מאוד.

משכנתא זה קל

פורסם
גם אני לא ממש הבנתי את הבדיחה? יענו הוא צוחק המצב של המכוניות כל כך טוב? :roll::-D

וקובי תאמין לי במציאות זה הרבה יותר קשה אך מדהים לראות את המכוניות האלה ואז לחזור לארץ....

אוליי עוד סיבה

להפוך למדינה מס 51 של ארה"ב???

אירית

800px-Us_flag_large.png

Great_Seal_of_the_US.png

פורסם
אוליי עוד סיבה

אירית

את בטח מיכוונת רישמית.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אוליי עוד סיבה

אירית

הלוואי! זה היה מקל עלינו כל כך... להביא לארץ מכונית אמריקאית לשיפוץ זה פשיטת רגל...

ביום מן הימים שיהיה כסף מיותר אני יביא לי קאמרו 69 או דודג' צ'אלנג'ר ואני יהיה המאושר בעולם! :-D

פורסם
הלוואי! זה היה מקל עלינו כל כך... להביא לארץ מכונית אמריקאית לשיפוץ זה פשיטת רגל...

ביום מן הימים שיהיה כסף מיותר אני יביא לי קאמרו 69 או דודג' צ'אלנג'ר ואני יהיה המאושר בעולם! :-D

כל אחד וה- FETISH שלו, בהצלחה רון אושר זה דבר חשוב, דר"א מה שציינת לא לגמרי בר השגה...

אירית

פורסם
כל אחד וה- FETISH שלו, בהצלחה רון אושר זה דבר חשוב, דר"א מה שציינת לא לגמרי בר השגה...

אירית

למה לא בר השגה? זה מאוד בר השגה... כל מה שצריך זה כסף ורצון...

• תוכן חדש...