Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש את עזרתכם בהתלבטות לגביי שני רכבים שמצאתי

לגאסי 91 1600, 170 אלף ק"מ החליפו מנוע לפני כשנה, המנוע החדש רץ כבר 10 אלף ק'"מ ,האוטו ידני המוכר רוצה עבורה 12 אלף מחירון 15,200 יש לי תחושה שאפשר להוריד יותר לסביבות ה 10-12 אלף

טסט בעוד שנה

אפלאוז 92 1600, 200 אלף ק"מ הדגם המאובזר החליפו מנוע לפני חצי שנה ,המנוע החדש רץ כבר חצי שנה וגמע כ 7 אלף ק"מ,ידני גם כן

המוכר רוצה 12 אלף המחירון הוא 14 אלף

לא נראה לי שיהיה אפשר להוריד מתחת ל 11,500 טסט עוד חודשיים יש מכה בדלת (נראה לי שצריך להחליף אותה, יש מכה גם בכנף שנראה לי צריכה החלפה

שתי המכוניות לא הכי מטופלות אבל לא הכי מוזנחות

בלגאסי שצבעה אדום הצבע מאוד מאוד מתקלף וגם מצב בדשבורד לא משהו....

אבקש את עזרתכם!

תודה ושבת שלום

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

הנה רכבים שאת חלקם אני לא מכיר אבל גם יכולים להוות אופציה:

סובארו גראנד לאונה 93\94.

סובארו לאונה GL (הדגם המאובזר)- יעלה לך הרבה פחות מ17 אלף (סביבות 12 13 אלף, תלוי בשנתון) תהיה אמינה עד מאוד.

מיצובישי לנסר\סופר לנסר-. אומרים שהיא שותה דלק (במיוחד הסופר) אבל גם רכב אמין וישרת נאמנה אם תוחזק טוב.

הונדה סיוויק 92\93 EX - אני כמעט בטוח שבדגם המאובזר יש אפילו בקרת שיוט (כך כתוב במחירון), 125 כ"ס, רכב יפייפה. בעיה אחת - ביטוח מקיף מאוד גבוה. הרכב גם גניב מאוד (כמו הסובארו לאונה, אבל הרבה יותר נחשק).

פיאט פונטו 96 ידנית - סופר מיני מרווחת. חלפים זולים. פחות נוחה מהלגאסי אם אתה מתכוון לנסוע בקביעות עם 5 אנשים ברכב, אבל אם לא, גם יכולה להוות אופציה.

טויטה קורולה. לא מכיר אבל אתה יכול לבדוק.

מזדה 323,- כנ"ל.

מזדה 121 -(בימבה) גם לא מכיר, אבל אומרים שהיא אמינה מאוד.

אלו רוב המכוניות. אלא אם ציינתי אחרת, התכוונתי לרכב אוטומטי (כיאה לרוב המשפחות היום שרוצות אוטומט), אם אתה מחפש אמינות, היפאניות ברשימה (סובארו, מיצובישי, מזדה) מובילות באמינות. מקווה שעזרתי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

רציתי בבקשה לדעת תגובה על המכוניות שראיתי אלה הן הראשונות בחיפוש רציתי לדעת האם להמשיך לחפש...

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

אל תיגע באפלאוז...(גרוטאה שגם אם הייתי מקבל בחינם לא הייתי נוגע בה..חלקים יקרים אש מנוע עדין ..בקיצר לא)

בקשר לסובארו לגאסי רכב אמין בטרוף עגלה שנוסעת (אל תצפה לביצועים מזהירים) הרכב עצמו כבד מאוד ולכן זללן לא קטן של דלק (לכן עדיפה גרסת ה1800) .לחבר שלי יש כזו כבר 5 שנים ובחמש השנים הוציא עלייה בערך כ3500 אלף ש"ח תיקונים..(טיימינג רדיאטור בלמים...)

בקיצר אחלה רכב אבל שתי אלו שאתה מדבר עליהן עברו התעללות קשה (מנוע בסובארו שמחזיק 170K? מראה על הזנחה של הרכב)..

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

• תוכן חדש...