Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהגות ספורטיבית של 106 xsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לדעת האם לרכב הנ"ל יש התנהגות ספורטיבית מיוחדת כלשהיא בשונה מהראלי ?

ועוד, בדבר המנוע שלו האם הוא כמו בדגמים הרגילים (xs וכו' ...) או שהוא יותר חזק/ נבדל מהם בצורה כלשהיא ?

כמו כן אודה אם תסבירו לי מה ההבדל בין הנ"ל לxs ?

חיפשתי ולא מצאתי את מבוקשי בדיוק ...אם הנושאים כבר נידונו אודה אם תפנו אותי למילות חיפוש מתאימות .

תודה מראש

Offer Nissim In the mix

פורסם

אם זכרוני אינו מתעתע בי-

לפחות בדור הראשון של ה-106 (1994) - לראלי מוטות מייצבים עבים יותר מאשר ב- XSi המקבילה.

אני לא יודע אם זה נכון גם לגבי דגמים חדשים יותר.

פורסם

דרור , בשני הXSIים יש אנטי רולים פחות עבים מאחורה , עדיין , זה שינוי בסרן , בשילדה אין שום הבדל.

בכ"א , בקצרה , המנועים יותר חזקים ( 1.4 עד שנת 94 1.6 בשנים 95-96 ) מהגירסאות הרגילות ( XS ) , מערכת הבלימה יותר רצינית , וכל מה שקשור לאחיזה יותר קשיח ואוחז.

גם הXSI מתנהגת מצוין.

הXS זה דגם רגיל מאובזר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מהה?????

אתה רציניים?

אז כל הקטע של "השלדה המטורפת" של הראלי נמצאת בכל 106 לא משנה איזה?

אני לא מאמין!

כולה להתקין אנטי רול באר מאחורה ויש לי שלדה אחד על אחד של ראלי...

ממש אבל ממש לא נשמע לי הגיוני.

אם זה אכן כך מצטער להגיד אבל כל ילדי ה106 חיים בסרט כי בעצם אפשר להוציא שלדה כזאתי מטורפת על כל 106 ועם קצת שיפורים היא תנסע כמו הראלי.

אוקי יש את ההפחתת משקל שלה זה ההבדל היחיד.

פורסם

שגיב

לא כולה אנטי רול באר

מתלים

ועוד קצת חמוצים

תבין:

שלדה = מרכב הרכב.

סרן, בולמים, בלמים, מנוע, גלגלים, כסאות, אינם חלקי שלדה !!!

אתה מבין ?

זה אומר שהשלדה של 106 96 ו106 97 שונות, מבחינת המידות וכדומה.

אז כל ה106 משנת 93 עד 96, יושבות על אותה שלדה, עם שינוי מתלים, מנוע, ברקסים, ושאר חמוצים.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הנושא ננעל עקב התגברות מביכה למדי של שטויות במיץ של ילדים שהיו מאמינים גם אם היו שומעים שלסבתא שלהם יש שלדה מטורפת. לכל באי הפורום שנאלצו לחוות את זוועת העולם הזו - אני מוסר את השתתפותי בצערכם, ומבטיח להשתדל לקטוע שרשורים כאלו באיבם בפעמים הבאות, עוד לפני שהם הופכים למאגר בלתי נדלה של אשפה מגולוונת.

תודה וסליחה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...