Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כפי שידוע, היום בוצעה העברת בעלות לאסקורט שלי.

ידידי היקר משה אזולאי, הטריח את עצמו ובא למשרד הרישוי בחולון בבוקר על מנת ללוות אותי ולסייע לי.

העברת הבעלות עברה באופן חלק, ובאמת נוכחתו של משה השרתה עלי בטחון.

בסיום התהליך הקצר, משה הסכים לנסוע לביתי ע"מ לצלם את שתי הכוכבות בתמונה משפחתית.

יש לציין שכמעט כל מי שהיה ער באותה שעה יצא לחלון לראות מה מקור הרעש, והרבה מאוד שכנים התפלאו למראה שני האסקורטים.

אז הנה לכם תמונות של הכוכבות (שתיהן 1100 מבציר 71') :

IMAG0220.JPG

IMAG0221.JPG

IMAG0223.JPG

IMAG0224.JPG

IMAG0225.JPG

IMAG0226.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מאוחר יותר, קפצנו למוסך בת"א על מנת להעמיס את המנוע של הסובארו של משה על האסקורט.

אתם יכולים לראות בוקסר 1600 מבצבץ מתא המטען (הרכב נסע כמו גדול!!!)

כמה דק' מאוחר יותר,משה הודיע לי שיש קונה וודאי לאסקורט, אז התחלנו לרוקן אותה. קיבלתי סמל של "פורד" (תודה רבה! :-P) ומחזיק מפתחות שיהלום את הצרור של האסקורט (עוד יותר תודה!)

הקונה בא עם אביו בגולף מ-ד-ה-י-מ-ה!, הסתכל על הרכב, התרשם - ונסענו לדואר לעשות העברת בעלות....

כמה דק' מאוחר יותר, האסקורט המיותמת בשמש, הייתי חייב לצלם את המראה העצוב הזה. דמיינו לכם את מילות השיר: "זה שיר פרידה..." :cry:

Slow in...

Fast out...

האסקורט נוסעת ביחד עם בעליה החדשים והמאושרים...

בסופו של יום - מאוד נהניתי, ובעיקר תודה רבה רבה למשה שעזר לי רבות!:wink:

IMAG0235.JPG

IMAG0237.JPG

IMAG0238.JPG

IMAG0240.JPG

IMAG0241.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

בשעה טובה "סוברומן" וגם בשעה טובה למשה !

למרות שעצוב להפרד, בעיקר מפורד...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

בשעה טובה לשניכם,

אני יודע כמה ציפיתם לזה.

משה, אני מקווה שעכשיו תקדם קצתגם את הפרוייקט ה"אחר" שיש לך!

משכנתא זה קל

פורסם

משה ידידי ...

אני לא יודע אם להגיד מזל טוב לרגל מכירת המכונית ,כי זה לא נעים למכור רכב אספנות .

אבל מקווה שתשקיע את מירב זמנך על הסובארו (שעדיין אין תמונות עדכניות)

בהצלחה!!!

ירון מאיר

פורסם
מאוחר יותר, קפצנו למוסך בת"א על מנת להעמיס את המנוע של הסובארו של משה על האסקורט.

אתם יכולים לראות בוקסר 1600 מבצבץ מתא המטען (הרכב נסע כמו גדול!!!)

כמה דק' מאוחר יותר,משה הודיע לי שיש קונה וודאי לאסקורט, אז התחלנו לרוקן אותה. קיבלתי סמל של "פורד" (תודה רבה! :-P) ומחזיק מפתחות שיהלום את הצרור של האסקורט (עוד יותר תודה!)

הקונה בא עם אביו בגולף מ-ד-ה-י-מ-ה!, הסתכל על הרכב, התרשם - ונסענו לדואר לעשות העברת בעלות....

כמה דק' מאוחר יותר, האסקורט המיותמת בשמש, הייתי חייב לצלם את המראה העצוב הזה. דמיינו לכם את מילות השיר: "זה שיר פרידה..." :cry:

Slow in...

Fast out...

האסקורט נוסעת ביחד עם בעליה החדשים והמאושרים...

בסופו של יום - מאוד נהניתי, ובעיקר תודה רבה רבה למשה שעזר לי רבות!:wink:

שלום.

לפי התמונות היתה בדואר בשיכון המיזרח בראשל"צ וחניתה במגדלי העיר.

ואתה גר בחלום ראשון ואתה שכן של חבר וב שלי ששמו בישראל חיים איזנברג. :roll: .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

לפי התמונות היתה בדואר בשיכון המיזרח בראשל"צ וחניתה במגדלי העיר.

ואתה גר בחלום ראשון ואתה שכן של חבר וב שלי ששמו בישראל חיים איזנברג. :roll: .

בברכה בני ל.

2 קומות מעלי.

הרכבים שלנו חונים אחד מול השני...

אה ועוד משהו.

כשאתה מגיע אליו הביתה ליפני שאתה נכנס למעלית תידפוק בדלת בדירה הימנית ותגיד שלום. אני תמיד שמח להכיר את הפנים בצד האחר של המסך.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שיכון המזרח, ברנדות...

אנשים עוד יחשבו שמצלמים את ההמשך לסרט "זוהר" :lol:

(כן אני יודע שזה הדגם לפני הברנדה, לא יכלו להמציא גם לו שם של כוכבת פורנו גרמנית?)

No worries 8)

פורסם

(שעדיין אין תמונות עדכניות)

ירון מאיר

תמונות יהיו רק כשהרכב יהיה גמור והן לא תיהינה מלאות (כשתראו תבינו).

תמונות מלאות תיהינה אחרי ההשקה במפגש סובארו שמתוכנן לתחילת חודש הבא.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מזל טוב לשניכם! מקווה, ששני הפורדים ייזכו סוף סוף לבעלים אוהבים, שיתחזקו וישקיעו בהם את מה שמגיע להם! :beerchug::wave2:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
שיכון המזרח, ברנדות...

אנשים עוד יחשבו שמצלמים את ההמשך לסרט "זוהר" :lol:

(כן אני יודע שזה הדגם לפני הברנדה, לא יכלו להמציא גם לו שם של כוכבת פורנו גרמנית?)

שלום.

אמנם גם אתה צח'צח' משיכון המיזרח כמוני אבל אתה ניזרקתה כבר מהגן כי האסקורטים האלו הם לא ברנדה או ברנדי הם הדגם הראשון של האסקורט והברנדות הם מרובעות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אמנם גם אתה צח'צח' משיכון המיזרח כמוני אבל אתה ניזרקתה כבר מהגן כי האסקורטים האלו הם לא ברנדה או ברנדי הם הדגם הראשון של האסקורט והברנדות הם מרובעות.

בברכה בני ל.

בני תאמין לי, אין דרך טובה יותר להתחיל את הבוקר מאשר לקרוא אותך תופס ת'קריזה... ולמה?

מה קרה לכתב האדום המודגש בגודל 7?

באהבה :wink:

No worries 8)

• תוכן חדש...