Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכוונה שואל כאן כי מי שניכנס לפורום הזה יש יותר ניסיון בעניין מהקהל בפורום טכני-לא להעביר בבקשה.

לפני כחודשיים ריפדתי מחדש את הגג הפנימי של הרכב שלי (פיגו 106)-השתמשתי בספרי דבק איכותי של 3M

לצערי הרב , כניראה בעיקבות העובדה שמתחת יותר מידי את הבד - הוא ניפתח בנקודות מסוימות

הבעיה היותר חריפה היא שבכל פעם שאני ניכנס לרכב-בייחוד אחרי שהוא התחמם מהשמש יש ריח מסריח ונוראי של דבק שעדיין לא התנדף....

לרפד את הגג מחדש לא יפתור את הבעיה כי הסירחון יישאר

מה שנישאר לי זה למצוא גג מפירוק ולשים....

בבקשה לחברים בפורום אם יש לכם רעיון אחר ע"י לפתור את הבעיה - תחלקו עימי.

בתודה,רועי

פורסם
אני בכוונה שואל כאן כי מי שניכנס לפורום הזה יש יותר ניסיון בעניין מהקהל בפורום טכני-לא להעביר בבקשה.

לפני כחודשיים ריפדתי מחדש את הגג הפנימי של הרכב שלי (פיגו 106)-השתמשתי בספרי דבק איכותי של 3M

לצערי הרב , כניראה בעיקבות העובדה שמתחת יותר מידי את הבד - הוא ניפתח בנקודות מסוימות

הבעיה היותר חריפה היא שבכל פעם שאני ניכנס לרכב-בייחוד אחרי שהוא התחמם מהשמש יש ריח מסריח ונוראי של דבק שעדיין לא התנדף....

לרפד את הגג מחדש לא יפתור את הבעיה כי הסירחון יישאר

מה שנישאר לי זה למצוא גג מפירוק ולשים....

בבקשה לחברים בפורום אם יש לכם רעיון אחר ע"י לפתור את הבעיה - תחלקו עימי.

בתודה,רועי

להדבקת גג פנימי משתמשים בדבק מיוחד העמיד בטמפרטורות של מעל 100 מעלות צלסיוס מהסיבה הפשוטה - ברכב חונה, הטמפרטורה עשויה להגיע לעד כ-80 מעלות צלסיוס!

הסירחון הוא בשל העובדה שהחום גורם לדבק ששמת לחזור למצב נוזלי כל פעם מחדש...

משהו אומר לי שהשתמשת בדבק לא מהסוג הנ"ל, איכותי ככל שיהיה.... אני מניח שתאלץ לעשות את כל התהליך מחדש, לרבות ניקוי הדבק הישן, אם אפשרי..

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מבין ומקבל את דבריך,

מה שמאוד לא מסתדר לי שזה אותו דבק בדיוק שאדם אחר(מתקין מערכות) השתמש בו לרכבו

הוא עשה זאת לפני זמן רב,ומוזר שאצלו לא היו התופעות הנ"ל

הבעיה בפירוק נוסף הוא שהחלק של הריפוד שנידבק לגג כבר קרוע ותהיה בעיה להדביקו מחדש כי במקום להיות משטח חלק הוא קרוע והסיבים שלו הם שמודבקים למתכת הגג של הרכב-החומר הזה סופג דבק כאילו אין מחר ומחלחל בחומר.

אגב מהו הסוג הנכון להדבקה כזאת?

פורסם

תיגש לרפד רכב מקצועי ותתיעץ איתו, האם אפשר לרפד מחדש ושהסירחון יעלם או שבאמת עדיף לחפש גג בפירוקיה.

אם אתה יודע להסיר ולהתקין גג לבד, אז תוכל לצמצם את העלות הממוצעת של ריפוד גג לחצי מהסכום! זה מה שאני עשיתי.

אני ממליץ על "נועם בריפודים" יצחק שדה 35 ת"א.

פורסם

אני השתמשתי בספריי דבק שרכשתי באייס ב-60 ש"ח

בדפנות לא שמתי מספיק ,והדבק לא תפס שם, אין לי כוח שוב לפרק את כל העסק :?

ריח לא היה בכל אופן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

היית צריך להשתמש בדבק מגע, הדבק ספריי לא יחזיק מעמד, הכל יתפרק לך, רק דבק מגע, תוציא את הגג, קנה 2 ליטר דבק מגע(40 שקל) ותדביק עם דבק מגע, כמובן תמרח את הדבק ותן לו 15 דקות לפני ההצמדה, אחרת יהיו נזילות של הדבק והוא יעבור את הריפוד.

• תוכן חדש...