Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשה חשובה לכל מי שכותב בשירשור של ענתיקות בדרכים...

היום התחלתי לחפש אסקורט מארק1/2

לחרדתי ישנם מעל 120 עמודים בשירשור המבורך

רק מה,ישנן המון הודעות סרק שניתן היה לחסוך-ואני מתכוון המון!

הודעות בנוסח:"אחי שלח לי מיקום בה"פ..." , "איזה רכב יפה..",הודעות חיפוש למיניהם...

בבקשה ,בבקשה מכולם לנסות לצמצם עד כמה שניתן הודעות ולהשתמש במערכת לשליחת ה"פ אם העניין אישי ולא נוגע לכל חברי הפורום, כמו כן לא לפרסם הודעות בנוסח:"ראיתי בת"א נוסעת אופל מנטה"-איזה יופי לך,אבל זה לא עוזר לאף אחד,וזו הרי מטרת השירשור לא , לעזור לחברים אחרים למצוא פנינות כאלה או אחרות.

תודה רבה לכולם על שיתוף הפעולה!!!

רועי,שכואבות לו העניים ,מתפוצץ לו הראש ובקושי סרק 30 עמודים בשירשור...

(הצעה-אולי אחד המנהלים ייקח יוזמה ברוכה וימחוק חלק מההודעות הלא מקדמות...)

פורסם

לא הולך,ניסיתי במיספר וריאציות...

זה פשוט לא נותן את כל ההודעות שמכילות אסקורט/ברנדה

גם אם החיפוש הוא בתוך ההודעה

פורסם

אני מסכים איתו לגבי ההודעות המיותרות וגם לגבי דיווח על תצפיות של רכבים נוסעים, אני חושב שהם לא מועילות לאף אחד וסתם מפריעות בחיפוש של רכב מסויים, ברגע שעושים חיפוש מקבלים המון דברים לא מעניינים (מניסיון) :?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ישנן הודעות כמו : "נצפתה **** משופצת, לא למכירה...חונה ברחוב *** פינת ***... "

אני לא מבין. מישהו שיפץ ולא מוכר. למה צריך לפרסם לעולם איפה הרכב שלו חונה וכל מיני פרטים אחרים. המנהלים מודיעים שמי שמזהה שמדובר על הרכב שלו שיפנה ונמחק את ההודעה.זה כסת"ח. אף אחד לא יכול לעקוב אחר ההודעות אם כתבו עליו או לא.

• תוכן חדש...