Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני עורך בימים אלו תחקיר על הסוסיתא והסברה-ספורט שיוצרו בארץ בשנות ה 60-70.

אם יש למישהו אינפורמציה כיצד ניתן ליצור קשר עם קרובי משפחה של יצחק שובינסקי, מקים המפעל, וכמו כן עם קורט גומפרט, אשר נהג בסברה ספורט בראלי אקרופוליס, אודה מאוד עם יצור איתי קשר ב [email protected]

בנוסף, אשמח לקבל כל אינפורמציה שהיא על מפעל רום-כרמל ואוטוקארס, או באופן כללי על בעלי סברה ספורט בארץ.

תודה מראש

פורסם
הספל, בני הספל.

הוא האיש שאתה מחפש והוא במקרה גם מנהלנו היקר.

למיטב ידיעתי לבני הספל הייתה סברה פתוחה שהוא תרם אותה למוזיאון הרכב בתפן.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

הספל, בני הספל, נעים מאד.

אז ראשית למען הדיוק ההסטורי, מכרתי את הסברה ולא תרמתי והיא זו המוצגת במוזיאון בתפן.

בזמנו כתבתי הרבה על אוטוקרס, שובינסקי בסדרה של ארבעה מאמרים ב"טורבו".

כמו כן כתבתי מאמר על גומפרט ז"ל.

אז פותח השרשור מוזמן לפנות אלי בה"פ ואתן לו את המאמרים, בכייף.

על החתום

הספל, סיר בנג'מין הספל

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יאיר (כותב השרשור) שם לב.

בנוסף לעזרה שאני כמשתתף בפורום הצעתי לך, אני מבקש שלהבא אל תפתח שירשורים כפולים. יכולת לערוך את ההודעה הפותחת שלך מיד לאחר הכתיבה ולא לפתוח שרשור חדש.

אנא הקפד לעשות זאת להבא.

את השרשור הקודם שלך נעלתי.

בני, מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

אז ראשית למען הדיוק ההסטורי, מכרתי את הסברה ולא תרמתי והיא זו המוצגת במוזיאון בתפן.

על החתום

הספל, סיר בנג'מין הספל

שאלת סקרנות.....בסולם 1-10, עד כמה אתה מתחרט שמכרת למוזיאון את הסברה ולא שמרת לעצמך את פיסת ההיסטוריה הזו? (מצ'וקמקת ככל שתהיה... נהגתי מספר פעמים על סברה, עדיף שאני לא אתחיל לתאר את "חווית הנסיעה".. :) )

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
שאלת סקרנות.....בסולם 1-10, עד כמה אתה מתחרט שמכרת למוזיאון את הסברה ולא שמרת לעצמך את פיסת ההיסטוריה הזו? (מצ'וקמקת ככל שתהיה... נהגתי מספר פעמים על סברה, עדיף שאני לא אתחיל לתאר את "חווית הנסיעה".. :) )

ליאור.

לפי כל התיאורים של בני בכל פעם שמוקפץ שירשור על סברה, הוא כותב ממקום של "ברוך שפטרנו"... :-)

נהגת על סברה? זה מעניין!

בארץ? בחו"ל? באדומה GT שמסתובבת (בעצם לא מסתובבת. יותר נכון, מאוחסנת בתוך קונטיינר)?

שתף! :-P

:twisted: חולה~הגה :twisted:

נ.ב.

ליאור, הבטחת לי משהו שאני כל-כך רוצה, וקשה לי מאוד להשיג אותך... :roll:

פורסם

הנכד של יצחק שובינסקי הוא חבר שלי מהתיכון, אם יש צורך אני יכול וליצור קשר עם המשפוחה ולשאול אותם אם הם מעוניינים לעZור ...>>>:2gunfire:

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
לפי כל התיאורים של בני בכל פעם שמוקפץ שירשור על סברה, הוא כותב ממקום של "ברוך שפטרנו"... :-)

נהגת על סברה? זה מעניין!

בארץ? בחו"ל? באדומה GT שמסתובבת (בעצם לא מסתובבת. יותר נכון, מאוחסנת בתוך קונטיינר)?

שתף! :-P

:twisted: חולה~הגה :twisted:

נ.ב.

ליאור, הבטחת לי משהו שאני כל-כך רוצה, וקשה לי מאוד להשיג אותך... :roll:

אכן, ברוך שפטרנו

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בזמנו כתבתי הרבה על אוטוקרס, שובינסקי בסדרה של ארבעה מאמרים ב"טורבו".

כמו כן כתבתי מאמר על גומפרט ז"ל.

אז פותח השרשור מוזמן לפנות אלי בה"פ ואתן לו את המאמרים, בכייף.

על החתום

הספל, סיר בנג'מין הספל

בני הספל, כמה אני שמח שמצאתי אותך. אני נמצא בתחילתו של תחקיר על הסוסיתא, שהיא לדעתי אחת היצירות הנפלאות שהיו לנו כאן, וממש חסר לי מידע על האיש שעמד מאחורי זה. אשמח אם אוכל לראות את המאמרים שכתבת בנושא.

תודה מראש,

יאיר

פורסם

הספל, סיר בנג'מין הספל..נעים מאד..

שלח לי ה"פ עם מספר הטלפון והדוא"ל שלך ואשמח מאד לעזור לך.

פורסם

השבוע מצאתי כתבה ב"הארץ שלנו" משנת 1959 על מפעל אוטוקראס ב"פאתי חיפה". מאיזה סיבה טכנית אני לא מצליח להעלות תמונות לפורום. אבל אם תרצה אצלם ואשלח לך.

שלמה דן גדרון

פורסם
השבוע מצאתי כתבה ב"הארץ שלנו" משנת 1959 על מפעל אוטוקראס ב"פאתי חיפה". מאיזה סיבה טכנית אני לא מצליח להעלות תמונות לפורום. אבל אם תרצה אצלם ואשלח לך.

שלום,

באותו נושא, שלחתי לך הודעה פרטית.

אלעד

פורסם

תאר לעצמך, ליאור,

סברה עם V8.

לחבר שני מנועי כרמל בזווית.

ליאור.

• תוכן חדש...