Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר, באוטובוס בדרכי לבסיס, ראיתי משאית שהועמסו עליה מס' מכוניות אחת על השניה כאשר אחת מהן הייתה סובארו ממש, אבל ממש כמו ה-80 שלי. אומנם באמצע היא הייתה מעוכה בגלל המנוף של המשאית שרכן עליה, אך הדלתות וה-מ-ו-ן דברים אחרים היו ברי שימוש ומתאימים לצורך "השתלת אברים" ל-80 שלי.

ממש כואב בלב לראות דבר שכזה, ואז עלתה לי השאלה, מדוע ולמה לא מציעים למכרזים את המכוניות הללו (שנדמה לי שהמדינה היא זו שדואגת להשבית אותם ולדאוג שיגרסו אותן) לצורך פירוקי חלקים ממנה?

האם אני טועה ובכל זאת יש חיה כזאת כמו שרשמתי בפיסקה האחרונה?

גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

כי הרכבים האלו הולכים לסוחרי מתכות והם משלמים יותר ממה שאתה תתן רק לדלת או רק לחלק פה או שם.

הכי טוב לברר לאן מגיעים הרכבים ולדבר עם הסוחר הזה כמה הוא משחרר לך חלק מסויים.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
כי הרכבים האלו הולכים לסוחרי מתכות והם משלמים יותר ממה שאתה תתן רק לדלת או רק לחלק פה או שם.

הכי טוב לברר לאן מגיעים הרכבים ולדבר עם הסוחר הזה כמה הוא משחרר לך חלק מסויים.

כפיר

אתה טועה.על 1000KG מקבלים 800 שקל,בקריית הפלדה.

שורה תחתונה כל חלק באוטו שווה יותר פר משקל.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...