Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע למשאית- ציוד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לצבוע את המשאית שלי מבפנים, כלומר בתוך הארגז הסגור, בצבע נגד חלודה, ע"מ להאיט את ההתפתחותה. השאלה - איפה אני משיג מדחס, שעובד על דלק - המשאית עומדת רחוק ממקורות החשמל, ואין אפשרות לקרב אותה כנראה לשום דבר...

למישהו יש ראיונות?

תודה!

בני, אני יודע, שזה קשור למשאית, אבל השאלה היא כללית, וכפי שידוע לך, לא רבים נכנסים ל"משאיות", אז אנא..:-P:wink:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

המשאית מניעה? אם כן אולי אתה יכול להישתמש ביציאת אוויר שלה...

יש לך מדחס כל שהוא?

אם אין לך ביכלל ציוד, אתה יכול להשכיר. מחירים, אין לי מושג...

מדחס שעובד על בנזין יהיה גדול וכבד. לא שווה לקנות משהו כזה.

אם יש לך מדחס קטן, 2 כ"ס, אתה יכול לקנות גנרטור קטן, תמיד טוב שיש אחד בבית, ולצבוע בהפסקות.

לא לישכוח לשים מיבש ביציאה של האוויר! ולא לשכוח לעשות הפסקות, האוויר בקרון (אם הוא סגור) לא מיחלף... אם אתה מתחיל לראות פילים וורודים שמעופפים לך בקרון, צא מיד :roll:

בכל אופן, קח איתך מישהו על כל צרה שלא תבוא...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תודה! זהו, שכרגע לא מניעה, ולכן אני לא יכול להישתמש במדחס שלה, אחרת כבר הייתי עושה את זה. כרגע יותר חשוב לי הצבע, מנוע יכול לחכות, וחלודה לא ממש! גרנרטור דווקא יש לי, אבל לא נראה לי, שיש מדחס, שהספקו פחות מ-600W שהגנרטור שלי מסוגל לתת!

וכן, הקרון סגור, לכן באמת אצטרך לצאת לאוויר כל הזמן, ובנוסף ללבוש בגד מיגון ומסכה- לא בא לי לשנות את הצבע עדיין לשחור (טוב, לא בכל הגוף לפחות:-P:wink: )...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא בא לי לשנות את הצבע עדיין לשחור (טוב, לא בכל הגוף לפחות:-P:wink: )...
אומרים ששחור מרזה, למרות שבסירטי הטבע שאני ראיתי (דוקומנטרי עם דיבוב בגרמנית) זה נראה ממש הפוך...

:wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שלום.

עם איזה צבע אתה משתמש לצביעה נגד חלודה?

בימים אלו התחלתי לצבוע את הסיירה שלי מבפנים, אני משתמש בצע על בסיס פוליאסטר עם אפוקסי.

גנרטור זאת האפשרות הכי טובה לפי דעתי, באיזה אזור אתה גר? אולי אפשר לעזור לך.

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

עוד לא יודע - נראה, מה יש בחנויות, וחוץ מזה, אני אצטרך הרבה- ה"קרון" של המשאית די גדול מבפנים, ככה שאצטרך משהו שלא עולה בשחקים... ואני מאזור ת"א- בת-ים.... תודה!

• תוכן חדש...