Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט ריטמו - שאלה מהלב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פיאט ריטמו 75 SUPER יד ראשונה !!! מ 1982.

האוטו במצב מצוין (מעט מאוד חלודה,מנוע 60 אלף ק"מ ,מניע ו עובד)

אבל אין לי מה לעשות איתה ו כואב הלב לזרוק אותה.פשוט יש לי עוד 2 מכוניות ואין לי זמן לטפל בזאת.

הדגם הספציפי נדיר (מד טורים מנוע עם 75 כ"ס של פיאט ספורט,אפיל יש שעון דיגיטלי).

האם לדעתכם (אני לא מתעסק עם רכבי אספנות ולכן פה אני חדש לגמרי) יש למישהו רעיון מה לעשות איתה? למכור? לאחסן ? האוטו מאוים ע"י הערייה ל גריטה (אין לו טסט) ???????????

פורסם

אני מציע לך למכור אותה למישהו...

אני מאמין שעוד מעט יבואו פה כמה הצעות...

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

נכון זה מרגש שהרכב יד 1 ,אבל מה זה שווה אם אתה לא משקיע בה,לדעתי אם אין לך תוכניות באופק עבורו,תמכור,תן עוד פרטים אולי מישהו מהפורום יתעניין ברכב.

-כמה זמן אין טסט?

-מאיפה אתה בארץ?

ואם יש תמונות זה יהיה מצויין.

פורסם

לאוטו אין טסט 3 או 4 שנים.

הוחזק רוב ימיו בצל (הפלסיטיקים במצב טוב) תוחזק באהבה רבה (לכן כואב לי לגרוס/לזרוק אותו) הייתי אוצה לראות מישהו אוהב אותו.

אזור חיפה.צבע כחול.

פורסם

הכל תלוי כמובן כמה זמן אין לה טסט.

לאחסן, לא נראה לי כדאי, אלא אם יש לך סבלנות להוציא כסף על הרכב עד 2012 כדי לקבל רכב אספנות ללא ערך אספני ממשי, אלא סנטימנטלי בלבד.

במחיר הנכון, אקח אותה בכבוד. ואעלה על הכביש. אם בא לך כמובן.

משכנתא זה קל

פורסם

הטסט מוקפא 3 -4 שנים במשרד הרישוי או פשוט לא שולם 3-4 שנים .

במידה ולא שולם ולא הוקפא רק האגרות עולות קרוב ל 4000 שקל ז"א מעל ערך הרכב.

פורסם

אם הרישיונות הוקפאו אז הרכב שווה השקעה, אם לא, אז לא שווה כל השקעה מכל הלב אני אומר.

כמה אתה מבקש על הרכב?

כמה זמן הרכב ללא רישיון מוקפא אם בכלל?

ומהיכן אתה בארץ?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...