Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז לאחר ההתלהבות של היום הראשון - צריכים להתמודד עם האמת.

בבוקר (זאת אומר ב-5 בבוקר), הכנסתי את האסקורט לחנייה של הבניין (חנייה זנותית, לא שייכת לאף אחד), והתחלתי לבצע את הפירוק הראשוני.

מאחר והפחחות לעולם אינה נגמרת, העדפתי להתרכז כעת בפנים הרכב, בדברים הכי בסיסים ואלמנטרים.

ראשית - התחלתי בפירוק הגריל (גם הגריל מקומבן, תפוס עם כ"כ הרבה ברגים של קשורים, שגרמו לי כאב ראש לא קטן.

עברתי לאחר מכן לפנסי האיתות, הוצאתי אותם, והברקתי את הנורות - כעת האור חזק יותר, ומאוחר יותר התברר שבפנס האיתות הימני, הבית כ"כ חלוד, שכאשר הוצאתי את הנורה היא יצאה עם כל הבית (משמע: עוד חלפים לקנות! :yum:)

:splat:

עברתי לאור הרכב הפנימי - משחק קטן עם המגעים, והנורה עובדת (בזמנה החופשי כמובן, אלא מה? זה הרי רכב אספנות לא?:wink:), אלא שזה לא נעצר בזה - הפלסטיק שמכסה את הנורה הוא כנראה מקורי מקורי שבא עוד מנצרת, לחיצה טיפה חזקה, והוא מתפורר לחתיכות.

ככה זה נראה בסיום החלק הקל יחסית

attachment.php?attachmentid=38821&stc=1

IMAG0214.JPG

IMAG0213.JPG

IMAG0217.JPG

IMAG0230.JPG

IMAG0229.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גש לחזי דלאל בטוח שיש לו הכל בשבילך.

רק עדיף שתגיע עם הרכב אליו כך יהיה לכם יותר קל להתאים חלקים (אולי נעשו קומבינות בצד המכאני).

בהזדמנות חפש תיקנה גם כבל גז וקבל קלץ' שיהיו בבגז' למקרה חירום (החלפה שלוקחת 10 דקות) .

לא נעים להיתקע באמצע צומת כשאתה לוחץ על הדוושה של הקלאץ' והיא לא מגיבה. או שנופלת הדוושה של הגז באמצע איילון והאוטו ניבלם...

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

חלק ב' - payback...

ההשפלה שאני וידידי איתי ספגנו אתמול מהדיפונים, זכתה לנקמה ראויה.

ניסיתי שוב, בדרכי נועם, לפרק את הידיות שפשוט לא רוצות לצאת...

הורדתי את כל הברגים האפשרים, ושמתי בשקית, ניסיתי בשנית, אולי יתרככו ויבינו שזה מאבק אבוד מראש... והם המשיכו להתעקש...

לקחתי את הפלייאר-פטנט, תפסתי את המשענות, ושלפתי אותם תוך כדי ניסיון שלא לפגוע בפלטת העץ. לאחר שעברו "סיבוב" או שתיים, הם היו קצת יותר משוחררים, ונשלפו בקלות.

משענות - 0, אני - 1

משענות חדשות - רחוב המסגר.

קרעתי את גימור ה"אגד" שציפה את הדיפונים, הוא היה כ"כ מאובק שכל נגיעה הוציאה כמויות אדירות של אבק... משהו מדהים. (קריעה א', קריעה ב')

ביינתים העדפתי להתמקד בדלתות האחוריות כי הן אינן בשימוש כמו הקדמיות (הייתי צריך לקנות קו?פ?ה...:| )

למישהו יש מושג איך אני מסיר את הידיות של החלון (שפשוט לא עובדות) ואת ידיות הפתיחה הפנימיות (שלמרבה ההפתעה - גם הן לא עובדות!) ?

מי שיכול לעזור לי - אני אודה לו מאוד.

IMAG0218.JPG

IMAG0219.JPG

IMAG0220.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

מנוע 1100 ללא "בוסטר" בלמים- אחי, אתה הולך "לתרגל" את השרירים ברגליים!:wink:

המלצה: אם לא עשו את זה עד עכשיו- תשים ממסרים בכל המעגלי התאורה (אורות ראשיים בעיקר)- מצב המקורי- כל הכח עובר דרך המפסק על הדשבורד, מה שגורם לבלאי, וחבל!

שוב, בהצלחה בהמשך!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

פרק ג' - אודיו ומערכות שמע

אחד הידיים הקודמות, עשתה בנייה של רמקולים מאחורה, ותא לרדיו מקדימה...

אני לא יודע מה הם חשבו באותו רגע, הם כנראה שכחו שזה בסה"כ 1100 סמ"ק :twisted:

אני לא ידעתי שזו בנייה, ושטח הראיה הקטן בשמשה האחורית, הדאיג אותי (גם ככה אין שום סיכוי לראות משהו ממראות הצד - בנייה דפוקה! :x )

היום הסרתי את הרמקולים, וגיליתי בנייה, אומנם פשוטה וספרטנית אבל מתאימה כמו כפפה.

את הבנייה זרקתי, את הרמקולים שמתי בבגאז'. ככה זה נראה בלי.

"עמוד דום!"

כמו כן שלפתי כמויות עצומות של חיווט שהוסתרו ברכב ואין להם שימוש - עכשיו הרכב יותר קל ונוסע כמו 106 ראלי אם לא יותר טוב :wink:

הוצאתי משם כמויות היסטריות של אבק וחול ופתיתי קל-קר, כ"כ הרבה לכלוך לא ראיתי כ"כ הרבה זמן (עד שהסרתי את המושבים כדי לנקות את הג'יפה שמתחת והבנתי שזה משחק ילדים לעומת מה שמצפה לי :shock: )

והתגלה לי גם הצבע המקורי - צהוב-כתמתם, לא בננה, אבל צהוב. שלדעתי יותר יפה מהאדום...:|

אבל - צד חיובי - מצאתי מטבע של 10 אגורות,

מה שמצמם את עלות הקנייה מ-3500 ל- 3499.90.

IMAG0221.JPG

IMAG0222.JPG

IMAG0223.JPG

IMAG0224.JPG

IMAG0225.JPG

IMAG0226.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

קומבינות קומבינות קומבינות....

אני מרגיש שהרכב שלי הוא מרכז הליכוד...אם לא גרוע יותר...:? (ואם שטרית מהמסגר שואל - אני לא אמרתי את זה)

יש המון חיווטים מקומבנים ורופפים, שאין לי מושג איך לסדר אותם...אין לי מושג מה עשיתי ובקליט שמאל לא עובדת יותר...

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

וזה הזבל שנשאר מהרכב - חוטים, שטיחונים, חתיכות בד קרועות, ג'יפה שיצאה ממתחת למושבים, חלקים מההכנה לטייפ,ג'ימי הופה ועוד...

IMAG0231.JPG

IMAG0227.JPG

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

פשש....הולכת להיות אסקורט רצינית אני רואה אהה?...

איזה צבע היא הולכת להיות?..אדום מבריק או ורדרד כמו פה?...או צבע אחר..:|

תמשיך לעדכן !!....כול הכבוד על לקיחת פרוייקט שיפוץ כזה על עצמך(הכי כיף...!):wink:

מחפש פיאג'ו בוקסר לחלקים...נטושות זרוקות או למכירה..

שמעתם או ראיתם איפה יש אחת כזו? אתם לא שוכחים ושולחים לאור הודעה פרטית עם הפרטים..:wink: תודה

פורסם

ידעתי שאדום זה לא הצבע המקורי, הראתי לך את הצביעה שקצת גלשה על הגומיות.

לא נורא, גם ככה זה לא משנה אתה בטוח תצבע אותה מחדש במוקדם או במאוחר.

כל הכבוד שהחזרת למשענות ידיים, אני מקווה שזרקת עליהן קללה בשמי גם כן.

תמשיך לעדכן, כיף לקרוא.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בונא, אתה בחור רציני, הא?

אני הייתי בשלב הזה בזמן ניקוי הפנים של האוטו, ואתה כבר החזרת למקוריות חצי מהחלק האחורי.

אין לי הרבה מה לאמר, רק הרבה בהצלחה, ואם תתמיד ככה, אתה באמת תצליח תוך זמן קצר להביאה לשלמות.

משכנתא זה קל

פורסם

למישהו יש מושג איך אני מסיר את הידיות של החלון (שפשוט לא עובדות) ואת ידיות הפתיחה הפנימיות (שלמרבה ההפתעה - גם הן לא עובדות!) ?

מי שיכול לעזור לי - אני אודה לו מאוד.

תנסה לבדוק בחיבור שבין הידית למוט שעליה היא יושבת. אמור להיות שם מין תופסן כזה שמחזיק את הידית. צריך לשלוף אותו החוצה עם טסטר או מברג קטן ואז הידית יוצאת החוצה בלי בעיה.

357550-S_SMALL.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

סובה, הפרווה של הרמקולים מאחורה היא חלק בילתי ניפרד מ"הליך החזרת הפורד למקוריות" :lol:

כל הכבוד לך!!! תתחדש לך (ואני חייב לך משהו!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

הצבע הזה (שהמוכרנים של פורד קראו לו "חרדל" בשנות השבעים) היה מאוד נפוץ באסקורט בשנים 71-73.

כמעט כל צי האסקורטים של IBM ישראל באותה תקופה היו בצבע הזה.

בשנת 71 האסקורט היתה הלנטיס של ישראל היחידה שאיימה עליה היתה החיפושית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
סובה, הפרווה של הרמקולים מאחורה היא חלק בילתי ניפרד מ"הליך החזרת הפורד למקוריות" :lol:

(ואני חייב לך משהו!)

תשמע...

היה יכול להיות נחמד כל הבנייה הזו אם היה לי רדיו! :splat:

וחוץ מזה - הרכב לא יכנס לטסט בזמן הקרוב (ולמען האמת... אין לי מושג מתי)

אני קודם צריך לעשות העברת בעלות... לתקן מה שניתן, ואז ה' גדול, וגם ד' גדול וג' גדול.[

מה שכן - אני רוצה לסדר את כל הקומבינות שעשו ברכב, אם לא מקורי - שלפחות יהיה מסודר.

ותביא כבר! :-P

דרקולי, תודה רבה, אני אנסה את זה מחר.

עברתי לכתובת חדשה

פורסם

זה רכב "קומבינה" זה???!?:roll: -הצחקת אותי! מה כבר יש לקמבן בחשמל של אסקורט- כל היופי שלה, שאין בה הרבה חשמל! חכה, ותראה את החשמל במשהו, שאני עובד עליו עכשיו, ועדיין סודו "שמור במערכת"! זה ניקרה "קומבינה!!!:evil: אז תדע, מה זה "הזוואה החשמלית"! :?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...