Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים.

הקרבורטור בסובארו שלי החליט להסתם סופית לאחר 13 שנה שלא הייתה איתו כל בעיה ונוקה בכל טיפול 10,000 של האוטו.

האוטו מקרטע ונכבה בעצירה כל הזמן. העניין מאוד מציק ודורש טיפול במיידי בכדי למנוע נזק עתידי לאי אלו חלקים הקשורים בנידון.

אשמח באם תמליצו לי על מקומות באיזור חיפה שמתמחים בשיפוץ קרבורטורים, כיוון שלהם וכל מה שקשור מסביב לזה.

תודה, גל.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

מכון קרבורטורים בקרית אליעזר בשם "אורי מלמד"...

דבר עם בחור בשם יואב 048522462

מומלץ!

BMW TURBO=הנאה אחורית!

פורסם

לפני שאתה נותן לשיפוץ החלף בין 2 חוטי המצתים תן סטרטר תן למנוע לעבור מס' שניות ישמעו באק פיירים

לא לפחד! כבה מנוע החזר החוטים למקומם קרוב לוודאי שהסתימה תיפתח וחסכתה שיפוץ קרבורטור.:-P

תאמינו לי זה עובד.

פורסם
לפני שאתה נותן לשיפוץ החלף בין 2 חוטי המצתים תן סטרטר תן למנוע לעבור מס' שניות ישמעו באק פיירים לא לפחד! כבה מנוע החזר החוטים למקומם קרוב לוודאי שהסתימה תיפתח וחסכתה שיפוץ קרבורטור.:-P

תאמינו לי זה עובד.

כשאני עשיתי את זה בקליאו ליפני כ 3 שנים(או יותר) יצא אש מהקרבורטור. אז כחו את זה בחשבון ותיזהרו כשאתם עושים את זה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
מכון קרבורטורים בקרית אליעזר בשם "אורי מלמד"...

דבר עם בחור בשם יואב 048522462

מומלץ!

מחזק. רק אל תתן לעובדים שלו לגעת לך בכלום, אלא רק הוא בעצמו!

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...