Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית מיסתורית מחפשת זיהוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה כמו איזה ספיישל חד פעמי אמריקאי.

הפנסים האחוריים נראים מקאדילק משנות החמישים, האגזוזים היוצאים מהפגוש והגלגל ספייר השקוע מסריחים מאמריקאנה של פעם. הבודי לעומת זאת, נראה כמו רכב ספורט בריטי, מן חיקוי של AC. קומפלט כולל האגזוז החיצוני.

דלתות הזזה כאלו זה רק שלדת סולם, והמנוע בטח אמריקאי מפלצתי לפי הצמיגים והאגזוז (אלא אם כן הכן דאווין).

פורסם

נראה כמו משהו אמריקאי מבוסס קורבט, כנראה עם V8

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

נראה לי שזה קייזר דארין.

נסיון של קייזר פרייזר לייצר מכונית ספורט מפיברגלאס בשנות החמישים

10darrindone5-med.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
נראה לי שזה קייזר דארין.

גם אני חשבתי כך בני, בעיקר בגלל דלת ההזזה, אבל הבט היטב על הכנפיים האחוריות, בקייזר דרין הן יורדות בשיפוע חנני לעומת הבן כלאיים הזה שאצלו יש מן גבנונית בשליש האחרון ומאד מזכיר את האחוריים של WILLYS AERO

אירית

54AeroLarkRear400.jpg

פורסם
נראה לי שזה קייזר דארין.

חוץ מדלתות ההזזה אין לו דמיון לדארין, ולפי כתמי החלודה הגוף לא מפיברגלס...

אני נוטה להסכים עם ishpuz שזהו "ספיישל" חד-פעמי.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אגב, האחוריים מזכירים מכונית אמריקאית נוספת בשם woodill שנבנו ממנה סה"כ 15 יחידות אבל לא נראה לי שהיו לה דלתות הזזה. הוודיל נחשבת למכונית הפיברגלס הראשונה בהסטוריה (1952).

woodill6.jpg

glas5.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ליפהפיה הזו קוראים אכן "קייזר דארין" [או dkf161] גוף הרכב מיוצר מפיברגלאס והיא רודסטאר מדהימה. הרכב שאירית מציגה זו "אירו-ויליס" מיוצרת ע"י יצרן הגיפים המפורסם

• תוכן חדש...