Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשתף אתכם בדבר שלדעתי הוא מיוחד ומראה עד כמה התחביב שלנו חובק עולם, לא משנה מאיזה לאום, מין, דת וגזע אתם...

לאחרונה אני ב"מסע קניות" באיביי, אחר חלקים שונים לפרויקט ה-TTS. רבים מאלו אשר קניתי מהם חלקים, שלחו לי מייל פליאה על המצאות פרינצים בארץ הקודש. אחרים, ששמעו על הפרויקט שלי, בניית TTS Group B, מהסוג שעד היום מתחרה בגרמניה בליגה מיוחדת, נרתמו לעזור לי בפרויקט והדהימו אותי ברצונם לעזור.

לדוגמא, כשאחד מאותם חבר'ה גרמנים שאל אותי אם יש איזה חלק מיוחד שאני מחפש, סיפרתי לו שאני מחפש סמל מאוד מיוחד ונדיר למדי, המצוי בחזית אותו דגם שאני בונה. כשאותו אדם אמר "אני אעזור לך", לא האמנתי עד כמה. במשך שבועיים, אותו בחור שלח לי עד ועוד תמונות של פגרי מכוניות, במגרשי מכוניות באיזור שלו, בהם הוא חיפש לי סמל, עד שהא נסע מרחק של 60 ק"מ וקנה עבורי אחד ב-50 אירו. כששאלתי אותו איך לשלוח לו את הכסף, הוא סרב לקבל כסף, השביע אותי לשלוח לו תמונות של התקדמות התהליך וכן חלק שיש לי שמתאים לרכב שלו, ששווה לא יותר מ-5 אירו...

בחור אחר, נרתם באותה מידה לעזור לי למצוא לוח שעונים מיוחד של הדגם הזה וגם הוא, ליקט במשך כחודש, כל פעם ממקום אחר חלק נוסף, עד להרכבת לוח השעונים כולו. המחיר שהוא ביקש ממני היה מחיר החלקים שהוא קנה בלבד, אשר הינו מחיר זול ב-50% ממחיר לוח שעונים כזה מאיביי. כשהצעתי לשלם לו את ההפרש תמורת העזרה, הוא סרב בתוקף ואמר שהוא שמח לעזור..

סיפרתי רק על שניים, אך יש עוד 4-5 חבר'ה גרמנים, חובבי ואספני NSU, חלקם בוני מכוניות מרוץ וגם מתחרים מוכרים, אשר שמחים לעזור ולענות על כל שאלה ואפילו המורכבת ובמסובכת ביותר, מתוך רצון לעזור, נטו.

אז תודה לסטפאן, רונלד, ווילי, וינסנטו, אולאף, ג'ורג וכל היתר, למרות שברור לי שאין להם מושג שאני כרגע מודה להם כאן והם גם ככה לא קוראים עברית, אך חשוב היה לי לומר שיש אנשים טובים בכל מקום, עם אותה אהבה לתחביב כמו שלנו ועם אותו רצון ושמחה לעזור, בדיוק כמו בארץ הקטנה שלנו...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
זה תופעה ידועה ,לחלקם יש צורך לכפר על חטאי העבר שעשו הוריהם .

שלום.

"לחלקם יש צורך לכפר על חטאי העבר שעשו הוריהם"

מילים כדורבנות!!!!!!!!

אתה צודק 100 % שיוכלו חרהההההההההההה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

מילים כדורבנות!!!!!!!!

בברכה בני ל.

נו באמת.... מה הקשר? למה חייבים לקחת כמעט כל דיון לכיוונים כל-כך רחוקים ולא קשורים? עד כמה חסרי טאקט אתם יכולים להיות? כמו שאנחנו מחפשים בגוגל אתרים עם מילות חיפוש מסויימות ומתרגמים אתרים, מה אתם חושבים שיהיה כשיום אחד אלו שעוזרים לנו, יקראו את ה-"יוכלו חרהההה" (אגב, אם כבר, רושמים שיאכלו חרא) שלך ואת התגובות האחרות כאן ואלו מהעבר בפורום? מבטיח לך שאף אחד מהם לא יעזור יותר. ואל תגידו "לא צריכים את העזרה שלהם", אנחנו מדינה קטנה, לא אירופאית, לא אמריקאית, לא נאורה ומפותחת בהרבה נושאים להבדיל ממה שאנחנו חושבים (ומפותחים ונאורים בתחומים אחרים, מאידך), אז כן, אנחנו לפעמים כן צריכים עזרה. לפעמים טוב שיש אנשים טובים באמצע הדרך. בכתובים שלנו מוזכר "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה" אז אנא, תתעלו על עצמכם, כבדו אחרים כפי שנרצה שיכבדו אותנו.

ליאור (שבד"כ ממש לא אוהב לענות לתגובות כמו הנ"ל, אבל הפעם לא יכולתי לשתוק).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

כמו שליאור אמר, אז סבא שלו עשה... אז? הוא צריך לסבול בגלל זה...

בגדול, כן...

אבל, אם מביטים בתמונה הכוללת, עברו איזה 60 שנה... הציבור הזה די מיתבייש במה שעשו האבות של האבות. חלק גדול מהם עושה את מה שהוא עושה לא בגלל רגשי "מתיקות" או חנופה, אלא בגלל חינוך שהוא קיבל מאבא שלו, שהבין שאבא שלו עשה משהו מאוווד רע...

אנקדותה מעניינת...

לבוס שלי נולדה ילדה לפני 3-4 שנים... הבן אדם היחידי ששלח לו משהו (מחו"ל) היתה עובדת מבלגיה שידועה בכינויה "הצוררת".... :wink:

בקיצור, חלקם בני אדם, וחלקם לא, כמונו בדיוק...

אסור לישכוח, אבל אסור לינטר טינה למישהו על משהו שלא היה בשליטתו...

ואם נוסיף למה שליאור אמר, "אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא" :wink:

אם לא ננשך את היד שמושטת אלינו היא לא תושט שוב!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כמו שליאור אמר, אז סבא שלו עשה... אז? הוא צריך לסבול בגלל זה...

בגדול, כן...

אבל, אם מביטים בתמונה הכוללת, עברו איזה 60 שנה... הציבור הזה די מיתבייש במה שעשו האבות של האבות. חלק גדול מהם עושה את מה שהוא עושה לא בגלל רגשי "מתיקות" או חנופה, אלא בגלל חינוך שהוא קיבל מאבא שלו, שהבין שאבא שלו עשה משהו מאוווד רע...

אנקדותה מעניינת...

לבוס שלי נולדה ילדה לפני 3-4 שנים... הבן אדם היחידי ששלח לו משהו (מחו"ל) היתה עובדת מבלגיה שידועה בכינויה "הצוררת".... :wink:

בקיצור, חלקם בני אדם, וחלקם לא, כמונו בדיוק...

אסור לישכוח, אבל אסור לינטר טינה למישהו על משהו שלא היה בשליטתו...

ואם נוסיף למה שליאור אמר, "אבות אכלו בוסר, ובנים יאכלו חרא" :wink:

אם לא ננשך את היד שמושטת אלינו היא לא תושט שוב!!!

גילי

אז מדוע הם כועסים כאשר אני עושה את זה???

אז אני נשכנית SO WHAT???:-P

פורסם
שלום.

מילים כדורבנות!!!!!!!!

בברכה בני ל.

אני יודע שאני נכנס לצרה גדולה,במיוחד מול בני ל. אבל לא יכולתי להתאפק..

מבלי להמעיט ערך בזוועות הנאצים שאין להם אח ורעה בהיסטוריה הידועה,ההתבטאות גובלת בגועל נפש אמיתי ומצביע על צרות אופקים.

רק אנחנו אוכלים (השורש הוא אכל ולא יכל..) חרא בגלל המנטליות המחורבנת שלנו ולא מבינים שבחוץ יש עולם שהולך קדימה ולא אחורה,הגרמנים לא יאכלו חרא לא בגללך בני ולא בגלל אף יהודי אחר,אם גרמני או ערבי או אמריקאי מגלה רצון טוב כלפי יהודי (ולפעמים נוכח המציאות בה אנו חיים,האופן בו אנו מתנהגים והכיוון אליו הולך עמנו "הנאור" אני לא מבין למה לו לטרוח בכלל) אז גם על זה צריך להאכיל אותו חרא? (ואני משתמש במילה חרא כי זה הסגנון הרווח כפי שניתן לראות לעיל)

ליאור,אתה צודק במאה אחוז,בעולם בחוץ יש הרבה אנשים טובים באמצע הדרך שעוזרים,אצלנו כאן הם מתמעטים.

חבל ועכשיו בני,שפוך חמתך על "הגויים",אני כבר מתאר לעצמי מה תכתוב עלי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
נו באמת.... מה הקשר? למה חייבים לקחת כמעט כל דיון לכיוונים כל-כך רחוקים ולא קשורים? עד כמה חסרי טאקט אתם יכולים להיות? כמו שאנחנו מחפשים בגוגל אתרים עם מילות חיפוש מסויימות ומתרגמים אתרים, מה אתם חושבים שיהיה כשיום אחד אלו שעוזרים לנו, יקראו את ה-"יוכלו חרהההה" (אגב, אם כבר, רושמים שיאכלו חרא) שלך ואת התגובות האחרות כאן ואלו מהעבר בפורום? מבטיח לך שאף אחד מהם לא יעזור יותר. ואל תגידו "לא צריכים את העזרה שלהם", אנחנו מדינה קטנה, לא אירופאית, לא אמריקאית, לא נאורה ומפותחת בהרבה נושאים להבדיל ממה שאנחנו חושבים (ומפותחים ונאורים בתחומים אחרים, מאידך), אז כן, אנחנו לפעמים כן צריכים עזרה. לפעמים טוב שיש אנשים טובים באמצע הדרך. בכתובים שלנו מוזכר "אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהנה" אז אנא, תתעלו על עצמכם, כבדו אחרים כפי שנרצה שיכבדו אותנו.

ליאור (שבד"כ ממש לא אוהב לענות לתגובות כמו הנ"ל, אבל הפעם לא יכולתי לשתוק).

מסכים לחלוטין עם ליאור.

מה הקשר בין מחט לתחת? זה שאיזה גרמני רוצה לעזור לך כי יש לכם תחביב משותף אומר שיש לו רגשות אשמה בגלל מה שהסבא שלו עשה בשנות ה-40? ממש תת-רמה התגובה זו.

לי גם היה נסיון דומה עם צרפתי אחד ששלח לי סמל של 304 שחיפשתי חודשים בארץ ללא הצלחה. הוא שלח לי את הסמל וסרב לקבל כסף (בסוף שלחתי לו כסף כי היה לי ממש לא נעים וזה היה כולה 5 יורו).

בקיצור, אני כמו ליאור, חושב שהתחביב שלנו הוא חוצה גבולות ומסוגל לחבר אנשים מכל העולם בלי קשר למה עשו הסבים והסבתות שלהם לפני 60 שנה.

בלי קשר ועם קשר, אני כבר מחכה להזדמנות לטייל ברחובות עזה וטול כרם כדי ולחפש חלקים נדירים לפז'ו 304...יאללה שיהיה כבר שלום!

תמונה004.jpg

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

כדאי שנתייחס לדברים באופן בוגר. כיום יש קשרים עם גרמניה ואין ספק שהמשטר הגרמני

הרבה יותר אוהד לישראל מאשר המשטר או הרחוב באנגליה...

והחלק האישי: למשפחתי יש מפעל תעשייתי ורכשנו מכונות מגרמניה. היגיעה לארץ עובדת בכירה בחברה

הגרמנית שהתארחה אצל דודי פרטיזן ניצול שואה לשעבר..הבחורה מגרמניה נשבעה שסבא

שלה לא היה מעורב...אבל לקחנו אותה" ליד ושם"

הבחורה הפכה לידידת ישראל מוצהרת! וכבר משבצת מילים בעברית לתוך מיילים עיסקיים

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ליאור צודק,

התופעה לא נדירה והיא מאוד מבורכת. אנשים מתאמצים למצוא חלקים, ואז מספקים אותם במחיר המשלוח בלבד. קרה לי כמה פעמים ולא רק מגרמניה.

בעניין התגובות הנלוזות של כמה מחברי הפורום הזה, אני מעדיף לא להגיב, כי לא כדאי לכבד אותן בתגובה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

חבר'ה יקרים!

תאהבו את כולם. רוב האנשים טובים מיסודם, בלי קשר למוצאם.

למה לשנוא ולכעוס? ליאור סיפר לנו משהו שמחמם את הלב. לא צריך לחפש חרא בכל מקום.

פורסם
רוב האנשים טובים מיסודם, בלי קשר למוצאם.
ובאותה נשימה הבחור חותם...

כולם נראים נורמליים עד שאתה לומד להכיר אותם

ולעניינינו: סה"כ עזרו לו בשל תחושת אחווה ושותפות לתחביב.

אין קשר לכך שהוריהם הרגו יהודים.

בברכה,

גלעד

פורסם
שלום.

מילים כדורבנות!!!!!!!!

בברכה בני ל.

אני רק רוצה לדעת למה אתה חושב שכולם צריכים לכתוב כמו שצריך לכתוב, בפונט הסטנדרטי והנוח ביותר לקריאה, ורק אתה מרשה לעצמך לכתוב בכתב ענק אדום ומודגש את מה שאתה חושב בשביל שכולם יקראו ואף אחד לא יפספס ? :idea: לא משנה בכלל באיזה נושא זה.

ויותר מכך, למה אף אחראי לא מוחק\עורך את התגובה שלך?

מיום ליום אני מבין יותר ויותר שלפורום אספנות ב-CF יש מין אוטונטמיה משלו בצורת ההתנהגות והכתיבה. מין מקום שלא קשור לכלל הפורום. תגובה כמו שלך בכל פורום אחר כאן הייתה נמחקת לאלתר.

לא משנה על מה הנושא. אבל ראבק קצת כבוד לשאר חברי הפורום שעדיין לא צריכים משקפיים (ואחרי כמה תגובות בפונטים כמו שלך כנראה נתעוור קליל).

אני מרגיש שהייתי חייב לומר מה שכולם כאן חושבים. אם כל אחד יכתוב איך שהוא רוצה, פשוט יהיה כאן בלאגן גדול. תכבד אותנו כמו שאנו מכבדים אותך. ממש מעצבן לקרוא תגובות כאלה.

יוסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני רק רוצה לדעת למה אתה חושב שכולם צריכים לכתוב כמו שצריך לכתוב, בפונט הסטנדרטי והנוח ביותר לקריאה, ורק אתה מרשה לעצמך לכתוב בכתב ענק אדום ומודגש את מה שאתה חושב בשביל שכולם יקראו ואף אחד לא יפספס ? :idea: לא משנה בכלל באיזה נושא זה.

ויותר מכך, למה אף אחראי לא מוחק\עורך את התגובה שלך?

מיום ליום אני מבין יותר ויותר שלפורום אספנות ב-CF יש מין אוטונטמיה משלו בצורת ההתנהגות והכתיבה. מין מקום שלא קשור לכלל הפורום. תגובה כמו שלך בכל פורום אחר כאן הייתה נמחקת לאלתר.

לא משנה על מה הנושא. אבל ראבק קצת כבוד לשאר חברי הפורום שעדיין לא צריכים משקפיים (ואחרי כמה תגובות בפונטים כמו שלך כנראה נתעוור קליל).

אני מרגיש שהייתי חייב לומר מה שכולם כאן חושבים. אם כל אחד יכתוב איך שהוא רוצה, פשוט יהיה כאן בלאגן גדול. תכבד אותנו כמו שאנו מכבדים אותך. ממש מעצבן לקרוא תגובות כאלה.

יוסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.

------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------

אכן התלבטתי אם למחוק אבל בבוקר, כשראיתי את התגובות השקולות והבוגרות אז החלטתי לא לצנזר.

בני מנהל הפורום

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ולגופו של עניין

מי שלומד הסטוריה יכול להתחשבן עם כל עם בעולם ויש כמה עמים שיכולים להתחשבן איתנו.

אז בני ל', רק תזכור איזו מדינה עמדה לצידנו במלחמות ובצרות של 4 העשורים האחרונים למרות שזה לא היה כל כך נעים לה.

אז יכול להיות שזה באמת אקט של כפרה, אבל אין בכך שום רע. ולפני שהם "יאכלו חרה" תשאל את עצמך איך למשל, רק למשל, היה מערך הצוללות וכל חיל הים נראה אלמלא גרמניה.

אז קצת כבוד למי שעוזר לך ואל תנשוך את היד שמאכילה אותך, כפרה או לא...

ומילה נוספת על הורי המנוחים: הם מוינה שבאוסטריה וסבלו מהנאצים. כל ימיהם הם לא נהגו במכונית גרמנית ולא ביקרו בגרמניה. אבל אותנו, הילדים הם לימדו, עודדו, הינחו לקשור את הקשרים שוב, כי אי אפשר לשמור על טינה כל הדורות. אבל גדלות נפש זה כנראה עסק לגרמנים המכפרים מבלי שמישהו מכריח אותם, ורק לחלק מאיתנו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...