Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה- Dodge RamCharger מוצעת למכירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב, למי שיודע או לא, הוא חלק מהמכוניות ש"קניתי" בעסקת החלפה עם הקמארו. לאחר מחשבות רבות הנובעות בעיקר מהיותי מחובר למכוניות קצת (הרבה) יותר נמוכות והאהבה שלי למכוניות חזקות, אך עם הנעה ומימדים קצת שונים... החלטתי למכור את הדודג'.

הרכב במצב מצוין, מכאני, חיצוני, הכל. לפני שהחלטתי למכור אותה... דאגתי לאזן דרייבשאפט קדמי ואחורי, לרבות החלפת צלבים ויוקים חדשים (למעלה מ2500 ש"ח...) ועוד כל מיני טיפולים כאלו ואחרים שעשיתי לרכב.

הרכב מוגדר ברשיון כ"משא אחוד", מה שמקנה אגרות רישוי זולות מהרגיל (700 ש"ח בשנה, 352 ש"ח כל 6 חודשים, ליתר דיוק).

פשוט להניע ולנסוע לאן שבא!

פרטים נוספים במודעה בלוח המכוניות של הפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81412

ליאור.

קצת תמונות...עוד תמצאו במודעה למכירה ומי שרוצה עוד, מוזמן לבוא, לראות את האוטו ולצם כמה שבא לו ;-)

dodge1.jpg

dodge9.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אתמול היה בערוץ MGM סרט של צ'אק נוריס והוא נמלט משוטר במהירות גבוהה במדבר חמוש בדודג' ראם צ'רגר - היה מרשים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אתמול היה בערוץ MGM סרט של צ'אק נוריס והוא נמלט משוטר במהירות גבוהה במדבר חמוש בדודג' ראם צ'רגר - היה מרשים.
אז זה אומר שאתה קונה?... :-P

התרשמת - קנית! :wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

ת'אמת אני מעדיף את הבלייזר - אולי זה בגלל הזכרונות על הבלייזרים שצה"ל הביא כשלל ממלחמת לבנון, ואולי זה בגלל שירתתי ביחידת עילית (בתור ג'ובניק) והיו לה מספר בלייזרים מוסווים, מאובזרים וחזקים. ואולי זה בגלל שנסעתי פעם עם אחד מהם למצפה רמון ובדרך חזרה תידלקנו 200 ליטר (אני לא מגזים), נראה לי שזה לא גודל הטנק המקורי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

צה"ל לא הביא בלייזרים שלל מלבנון.

מספר מועט של בלייזרים נקנו בתחילה ושמשו מפקדי אוגדות, זה היה בתחילת שנות השמונים. אילו היו בנזין.

מרבית הבלייזרים (דיזל) נקנו בשנת 88 כעודפים (חדשים) מהצבא האמריקאי, היו מיועדים למ"פים כרכב א' ורכב ב' גם יחד, אך החיים (והדרגות) חזקים יותר מכל תכנון, ולבסוף, באוקטובר 89 קיבלו אותם מג"דים ומעלה.

אני מניח שאתה מדבר על שירות באמצע שנות התשעים, שאז נכנסו הסופות, וכל מיני יחידות קיבלו את הבלייזרים דיזל הישנים.

ויליס 53

ויליס 58

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...