Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברי דבר עברית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמפריע ואני לא מכוון לאף אחד באופן אישי.

בעברית אומרים אני אקח, ולא יקח, אתן, ולא יתן, וכן הלאה

בברכה . זאב.

zeev

פורסם

שלום אבשלום חום!!!

באופן עקרוני נגמלתי משגיאות הכתיב שלי כבר בכיתה א,אולם יש לי הפחד שאם משרשר כלשהו

יבדוק כתבו בציציות,יש סיכוי סביר כי נשכח על איזה נושא עסקינן!!!

(איך העברית שלי הא??????????)

פורסם

לדעתי זאב צודק. גם לי זה מאד מפריע. אף אחד לא מדבר על שגיאה קטנה פה ושם; את זאת כולם עושים. אבל כאשר כותבים (ומדברים) בשגיאות - אז זאת חרפה שלנו ובושה לחינוך שלנו. אני גם לא מתכוון ל"סלנג", אני מתכוון לשגיאות. ואם משהו מעז להעיר בנושא - אז מיד מלגלגים עליו ומכנים אותו "אבשלום קור" וכו'. לדעתי, מי שצריך ללגלג עליו הוא זה השוגה.

פורסם

פורום האספנות הוא מאיכותיים ב"CarsForum", הן מבחינת רמת העברית, והן מבחינת רמת הדיונים.

צא ולמד (למעשה עדיף לא ללמוד...) מה רמת יתר הפורומים, לדוגמא:

• עכשיו אני כבר הרבה זמן רוצה.... (עכשיו בתור מילת קישור?)
  • יש מצב ב20K אני יביא באמוו? (תרגום לעברית: יש סיכוי סביר לרכוש ב20K ב.מ.וו.?)
  • אח שלי, ראיתה (ה...?) ת'שיפורים (את הקשקושים) של ההונדה? חצאיות גבות שפם.... (פיבר-גלאס מכוער, לעיתים לא בטיחותי).
  • פסקאות באורך הגלות, בלי סימני פיסוק.
  • חחחחחח הרגת אותי (תקלה במקשי המקלדת)

אם לא הייתי משלם מיסים לקופת המדינה, הייתי צוחק על התועלת הנמוכה של תקציב החינוך.

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
פורום האספנות הוא מאיכותיים ב"CarsForum", הן מבחינת רמת העברית, והן מבחינת רמת הדיונים. וזה אומר שהכותב הראשון איננו צודק?

אם לא הייתי משלם מיסים לקופת המדינה, הייתי צוחק על התועלת הנמוכה (מהתוצאה הגרועה . . . :-D ) של תקציב החינוך.

גלעד

צריך לשאוף לשיפור אחים שלי, ואז אחושילינג (סטרלינג?) יהיה לנו מה זה סבבה של פורום? אההההההההה? העיקר שנקח הכל בסטלבט.

וברצינות, צודק הזאב, ובוודאי שאין לבוא אליו בטענות.

יום קריר לכולנו - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אולי הצעת ייעול להנהלת הפורום

להוסיף בודק איות, בפורומים אחרים בעולם קיימת האפשרות הזאת, שגיאות כתיב הן לא תמיד בגין בורות אלא גם מסיבות אחרות , למשל כמוני, אני דיסלקטית ובודק איות היה עוזר, ואם אפשרות זאת קיימת אשמח אם תשתפו אותי במידע.

אירית

פורסם
להוסיף בודק איות

אפשר לכתוב בכתב ברייל...?

אפשר לנסות יוסי, אולי זה היה מוסיף לך קצת רגישות אם לא בגישה לפחות בידיים..... אהה דרך אגב בודק איות היה עוזר לך להבין למשל ש: "שמחוץ לעיר הרכב הזה עושה 1;5 בעוד שרכבים אחרים עם 120כ"ס עושים לפחות 1;12

במחירי היום זה גבוהה מאד

במחירים הצפויים- זה אולי לא נסבל... אבל זה שגוי

פורסם

נכון, רמת העברית אינה גבוהה.

לצערי, לפחות, זו אינה בעיית פורום זה, וצודק גלעד האומר כי בפורום זה עדיין הרמה הנשמרת, באופן יחסי לפחות, הינה גבוהה.

עם זאת, לא יזיק לחלק מן האנשים כאן, להעיף מבט נוסף על הכתוב בטרם ילחצו על "פרסם תגובה" וזוהי בעייתו העיקרית של הפורום - רמת האכפתיות של האנשים.

איך הגדיר זאת פעם אחד מעובדי - "היתה לי פליטת מקלדת". פליטה - בדיוק כמו פליטת כדור. והאמת, סוג המסמך שהפיץ, ורשימת התפוצה שלו - כמעט הביאו אותי לפיטוריו. אלמלא כיפר על כך בחידוש הלשוני, מר היה גורלו.

טוב היה לו אנשים היו מתייחסים למקלדת כאל סוג של נשק, ודאי ברשימת קוראינו הנרחבת.

ולך, אירית, אין מה לחשוש, העברית שלך היא מן הטובות ורהוטות יותר כאן. הבעיה עם העברית אצלך היא במשפטי הקו התחתון, שאינם בעברית, אם כי לאור האמור בהם - מודה ועוזב יסולח. :wink:

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

ראשית, לא טענתי שפותח השרשור טועה, רק רציתי לנחמו שהמצב בפורום אספנות סביר.

אולי הצעת ייעול להנהלת הפורום

להוסיף בודק איות...

בודק איות יכול לעזור באופן חלקי בלבד.

אני מניח שבודק איות לא יבחין בין "אם" לבין "עם", בין "יביא" לבין "ארכוש" וכו'.

בנוסף, ספק אם קיימת תוכנה המסוגלת לזהות אם הטיית הפועל נכונה (אני ילך), כנ"ל לגבי זמן (הייתי רוצה = רציתי), להבחין בין המינים (שני פעמים) וכו'.

גלעד

בברכה,

גלעד

פורסם
שלום אבשלום חום!!!

באופן עקרוני נגמלתי משגיאות הכתיב שלי כבר בכיתה א,אולם יש לי הפחד שאם משרשר כלשהו

יבדוק כתבו בציציות,יש סיכוי סביר כי נשכח על איזה נושא עסקינן!!!

(איך העברית שלי הא??????????)

בינונית לחלוטין. ראוי לומר "באיזה נושא עסקינן" ולא "על איזה נושא". לידיעתך!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

לא כולם קיבלו אותו חינוך מה לעשות שיש פערי השכלה בקרב חברי הפורום , זה בכלל לא נושא שיש להעיר עליו לדעתי או במילים אחרות :

יאללה חבר'ה צאו מהכב?ד?ה :-P

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...