Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקביל לשרשור על המכוניות הכי טובות, חשבתי שמגיע גם לזועות המוטוריות שנדבר עליהם.

המועמדת שלי:

אוסטין פרינסס - אוטו ללא תכונות טובות. אפילו פחות אהובה מהאלגרו.

יש גם מכוניות שנחשבו גרועות במיוחד מסיבה אחת ספציפית:

הרבה מכוניות האיטלקיות משנות השבעים: בגלל חלודה. במיוחד האלפא-סוד והלנצ'יה בטא.

רנו דופין: חלודה. עד כדי כך שהציר הקדמי היה נתלש מהאוטו תוך כדי ניסיונות גרירה.

רובר P5 - זכה בפרס מיוחד בתחילת שנות השבעים בגלל בעיות אמינות. כמו-כן רוב המכוניות הבריטיות מאותה התקופה.

ג'נסן-הילי - יצא לשוק עם מנוע שפיתוחו לא הושלם וסבל מדליפות שמן קטסטרופליות.

מה אתם אומרים?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוסטין מונטגו

...

ובקשר לאיטלקיות , שציינת ,והכללת בצורה גורפת שהן גרועות, הן רחוקות מלהיות ,וחבל שאתה חושב ככה

קשה לי לחשוב על מכוניות עממיות משנות השבעים שלא החלידו עם השנים

אולי האיטלקיות הזדקנו מוקדם מידי , אבל זה בטל בשישים כי הן איטלקיות ויש להן קסם משלהן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
שאם אתה אומר שסוד ובטא הן מכוניות גרועות אתה לא שפוי (אבל זה בסדר, יש לך כרמן ג'יה אוטומטית).
לא קראת את מה שכתבתי. הן לא היו מכוניות גרועות. להפך. אבל, היתה להם תכונה רעה אחת שהפכה אותן לאגדה. ז"א שהן היו מכוניות ממש טובות, חוץ מפגם אחד.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
אוסטין מונטגו

...

ובקשר לאיטלקיות , שציינת ,והכללת בצורה גורפת שהן גרועות, הן רחוקות מלהיות ,וחבל שאתה חושב ככה

קשה לי לחשוב על מכוניות עממיות משנות השבעים שלא החלידו עם השנים

אולי האיטלקיות הזדקנו מוקדם מידי , אבל זה בטל בשישים כי הן איטלקיות ויש להן קסם משלהן

זה לא ממש נכון, כנראה. לפי מה שאני קראתי, האיטלקים (ז"א פיאט) קיבלו בעסקת חליפין המון פלדה זולה מרוסיה. וזאת הסיבה לחלודה הקטסטרופלית במכוניות האלה.

באלפא-סוד זה כנראה קרה בגלל שהמתכת היתה חשופה בצד הפנימי.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
באלפא-סוד זה כנראה קרה בגלל שהמתכת היתה חשופה בצד הפנימי.

או שבגלל שסמל"ת חסכו, ולא צפו את הרכב בחומר מיוחד בזמן העברה הימית.

גילוי נאות: אם הדבר הזה לא נכון, סקלו את הברון האדום, הוא סיפר לי על זה. ימח שמו :wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ערב טוב לכל הג'מעה

תגידו, לא היה כבר שרשור כזה? או אולי משהו בסגנון "איזה רכב הכי מחורבן (סליחה, בני) לנהיגה?" אולי בפורום הכללי....

ונעבור לחלק העיקרי, לשמו נתכנסנו כאן הערב (אחחח, איזה כייף להקיז את דמם של אחרים...):

לדצ'יה דלתא תהיה תחרות קשה מול המתמודדות הבאות: שברולט קורסייר, אוטוסאן הטורקית, סוסיתא למיניה ודורותיה (זה השלב בו הקהל סוקל אותי באבנים....כן, כן, אין נביא בעירו - והאמת כואבת..), אוסטין אלגרו, טאטא (רכב הודי שמיועד להתמודד מול פילים: אותה איכות נסיעה. איכות נהיגה? לא מכיר...) סיאט רונדה (לפני שפורשה נכנסו לתמונה) וולבו 66? אלפא ארנא? לא אמרתי כלום - לא רוצה להסתבך...

(אפשר להוסיף גם יצירות מוטוריות יחודיות לישראל של ראשית שנות השמונים: מנוע 1.1 לגולף/אופל קאדט, מנוע 1.3 לאודי 80/פאסאט/ג'טה/אופל אסקונה, מנוע 1.8 אופל רקורד/וולבו 244/פיג'ו 505

פורסם

(אפשר להוסיף גם יצירות מוטוריות יחודיות לישראל של ראשית שנות השמונים: מנוע 1.1 לגולף/אופל קאדט, מנוע 1.3 לאודי 80/פאסאט/ג'טה/אופל אסקונה, מנוע 1.8 אופל רקורד/וולבו 244/פיג'ו 505

הרכבים עצמם לא היו מחורבנים (אופס... ברח לי)

מיסוי מרידור השערורייתי הוא זה שהכניס אותם לסקטור העעמש"ב (עגלות עם מזגן שמתחממות בעליות)

גם היום המצב לא יותר טוב, אם פעם היו עגלות... היום אנחנו משעממים להחריד:

"הישראלי יקנה כל רכב: בלבד שיהיה לבן, 1600, ושתהיה לו תיבה אוטומטית"

לפחות יש לנו כבישים מצויינים :|

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

היהלום בכתר היא כמובן פורד פינטו.

תאונה קטנה מאחור ואתה הופך לאליהו הנביא:

עולה השמיימה במרכבות אש !

ומה שיותר גרוע, הוא שפורד עשתה את התחשיב של מה יותר זול, לתכנן מחדש ולתקן או לשלם פיצויים למתפוצצים.

נחשו מה פורד החליטו....

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
במקביל לשרשור על המכוניות הכי טובות, חשבתי שמגיע גם לזועות המוטוריות שנדבר עליהם.

המועמדת שלי:

אוסטין פרינסס - אוטו ללא תכונות טובות. אפילו פחות אהובה מהאלגרו.

יש גם מכוניות שנחשבו גרועות במיוחד מסיבה אחת ספציפית:

הרבה מכוניות האיטלקיות משנות השבעים: בגלל חלודה. במיוחד האלפא-סוד והלנצ'יה בטא.

רנו דופין: חלודה. עד כדי כך שהציר הקדמי היה נתלש מהאוטו תוך כדי ניסיונות גרירה.

רובר P5 - זכה בפרס מיוחד בתחילת שנות השבעים בגלל בעיות אמינות. כמו-כן רוב המכוניות הבריטיות מאותה התקופה.

ג'נסן-הילי - יצא לשוק עם מנוע שפיתוחו לא הושלם וסבל מדליפות שמן קטסטרופליות.

מה אתם אומרים?

שלום.

אני לא יודע מאיפה אתה שואב את הידע שלך אבל תשמע לעצת ידיד תיזרוק את המשאבה

שלך מהר כי היא לא טובה...

לגבי הפיאט נאמר ברזל רוסי זבל.

אבל לגבי הדופין אתה טועה ובגדול! אני ביזמנו היתי אלוף בהם לידיעתך הם היו מכוניות מעולות

ובעית הרקבון היו רק בבתי הכנפים מלפנים כי לא היו ביזמנו ביטנות.

שנים רבות תיקנתי את הדופנים וכול הצרפתיות ואפילו מיקרא אחד של תלישת הפרונט לא ראיתי.

אבל אם אתה רוצה רשימה של מכוניות מחורבנות אז הנה מיספר דוגמאות.

טאברט , דלתא , אוסטין A 10 , אלפא-סוד, אינוצנטי , ראליאנט קיטן , רום כרמל אב'נצר ,

ההונדות הראשונות חיסלו את מיפעלי הונדה ביזמנו כי הם היו מיתפוצצות , קריזלר 180 160 ,

סימקה 1100 , טלבוט הוריזן סולרה 1300 1310 1500 .

אם אתה רוצה אני ממשיך.

בברכה בני ל.

אם מישהוא מעונין לדעת מה היה מחורבן בכול אוטו ואוטו שישאל!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היה לי בזמנו הכבוד המפוקפק לנהוג ולחיות 3 ימים עם האוטו המחורבן ביותר בעולם (לדעתי) ואם זה לא מספיק, גם המכוער ביותר בעולם.

גבירותי ורבותי, הרשו לי להציג לכם את הפייסר. זוועה אמריקאית על 4 גלגלים!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...