Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטמי מנוע

TheGhost
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה

רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום שמוכר אטמי מנוע לרכבים ישנם, במקרה שלי פיזו 304 שנת 1973, או מכין כאלו לפי מידה, בארץ או בחו"ל.

תודה, שחר

052-3854433

[email protected]

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני גם צריך אטמים אבל לקרבורטור, אז התקשרתי ל "הלר ובניו" והוא אמר לי שהוא לא מוכר ליחידים אלא לחנויות ובכמויות.

בכל אופן הוא היה נחמד והפנה אותי ל "כל חלק" בת"א שאולי שם אני אמצא מה שאני מחפש, אבל לא עונים לי.

מישהוא מכיר מקום שמוכר אטמים לקרבורטורים, אני צריך לוובר כפול , וכמה צריך לעלות סט שכזה ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

נסה אצל "מאירמן" - מול התחנה המרכזית בפ"ת.

רכשתי ממנו השבוע קיט שיפוץ ל SOLEX 40 PDSI (אטמים, דיאפרגמה למשאבת תאוצה, ושסתום חד כיווני לתא המצוף) ב70 ש"ח.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

נסה אצל "יודן" ברחוב בן-אביגדור 8,כשחיפשתי אטם ראש לרנו 5 GT טורבו,הוא היחיד שמכר את זה,אולי יש אצלו עוד אטמים "מיוחדים",תנסה, מה יש לך להפסיד?!

פורסם

מאירמן צריך לצלצל 100 ולהודיע על נסיון לשוד לפני שנכנסים

תבדוק איתו מחיר בטלפון לפני הבן אדם שודד

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

"פרפקט" תעשיית אטמים למכוניות

רחוב אברבאנל 8 תל אביב

טלפון 03-6829231

עד היום הם מייצרים לי אטמים למכוניות "סאאב" משנות ה 60 וה 70, ומוכנים בשמחה למכור כל כמות, כולל בודד.

בהצלחה,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אני אנסה אצל מי שהמלצתם.

לגבי מאירמן, אני מכיר אותו מיזמן, יש לו כמעט כל חלק מכאני לרכב ישן, הוא שודד בעיקר בחלקים שהוא יודע שלא ניתן להשיג אותם בשום מקום, אבל אני קונה ממנו די הרבה כי אין לי הרבה ברירות,

צריך לשים לב טוב טוב לחלקים מכאנים שהוא מוכר כי הם ישנים מאוד, קניתי ממנו בולמים קדמיים ומסרק הגה,

אחד הבולמים היתגלה כפגום והמסרק הגה התחיל לדפוק אחרי חודשים בודדים, אמנם יש אחריות אבל עלות הפרוק והרכבה של החלקים האלו הוא יקר.

אין לי כוונה להשמיץ אותו כי בסך הכל הוא בחור נחמד ואני ממשיך לקנות ממנו.

לגבי האטמים של הקרבורטור אין לו כרגע ואני מחכה שהוא יביא.

תודה

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...