Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברצוני לקנות אוטו שנת 86 אולם ישנה בעייה שלא עשו לו 3 טסטים כיצד אני מחזיר אותו לכביש? אגב יש את הרשיונות ורק טסטים חסר

תודה לכל העונים

פורסם

משלמים את 3 הטסטים שלא נעשו, כולל הטסט שתקף עד הפעם הבאה (האם זה כבר טסט 4 או שעדיין זה 3)...

וניגשים למבחן הרישוי.

איזה רכב זה ? שווה לשלם עליו 3 טסטים כדי להשיב לכביש לדעתך ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה לגבי מכון התקנים?

מה איתו?

אל תשכח אישור ברקסים, הרכב בן יותר מ15 שנה.

כל עוד הרכב לא ירד מהכביש, או רשיונותיו הוקפאו, כל שצריך לעשות הוא להביא אישור ברקסים, ולגשת לטסט. (רק פעם 1, לא 3 פעמים)

בהצלחה!

פורסם

אם הרכב לא מיושן (בן 19 או יותר ) אין צורך במכון תקנים אלא רק לשלם אגרות, אישור בלמים וללכת לטסט. ברכב 86 אתה גבולי...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תעשה את החישובים שלך, ותחליט

בכל מקרה, בשביל לקבל בעלות על הרכב, בעל הרכב יצטרך לגשת לשלם את הטסטים, לגשת למוסך, להוציא אישור על תקינות הבלמים (רכב בן 15, משמע רכב שגילו פחות מ90), ולגשת אל מכון הרישוי, רק לאחר מכן תוכל להעביר בעלות על הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
תודה לכל העונים מדובר בסיירה 3 דלתות אשר מיועדת לעבור הסבה

:twisted:

אם אתה מתכנן לעשות לסיירה הסבה לפורד M30 ידוע לי שיש מנוע 3 ליטר שמתאים לה שהביאו איזה שני חברה לארץ ולא זוכר את הסיפור אני רק זוכר שהמנוע לא הותקן בגלל משרד הרישוי

בכל אופן ברחוב מרכוס בסגולה פתח-תקווה קצת לפני האולם אירועים מצד שמאל יש מוסך לגירים אוטומטיים בניהולו של בחור נחמד יניב אלי שמו הוא בעצמו חובב סיירות נלהב ויש לו אחת גרזן כזו

הוא גם קשור למנוע ההוא. גש אליו אולי הוא יעזור לך בדרכך.

אופנוען

• תוכן חדש...