Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האנגלי מהקלאסיקון (Land Rover)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות פניה של מספר לא מבוטל של חברים, להלן תמונות של הלנדרובר למכירה. הרכב שייך למודלים של 49' - 51'. קשה להגיד שנה מדוייקת. פריטים חסרים: מכסה מנוע, מכסה שסתומים (אין רשיונות) - ואת כל השאר רואים בתמונות. מחיר מבוקש - 1000$. מיקום הרכב - קרית גת. אמצעי הנסיעה - על גבי גרר, אין טעם להביא מצבר ...:wink:

HPIM2571.JPG

HPIM2572.JPG

HPIM2573.JPG

HPIM2574.JPG

HPIM2576.JPG

HPIM2582.JPG

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל לשפץ אותו צריך את המרכיבים הבאים:

1. ב-י-צ-י-ם

2. אלמן

3. עשיר

4. מטורף (אבל אופטימי)

5. חזון

6. ביצים

לנער היטב ולהוסיף הרבה אהבה לתחום, רצוי ידע בבוטניקה וזאולוגיה. ותחתונים גדולות (לביצ...)

בהשקה שלו הבירה עלי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

בהשקה שלו הבירה עלי-רן

ניראה לי שבירה תיהיה חלשה מידי עבור המטורף שיקנה את הלנדרובר הזה לשיפוץ...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

למה אנחנו נדרשים לכל כך הרבה הערות/תגובות טיפשיות.

זהו פורום אספנות - פורסם כאן רכב נדיר - מצבו אינו משנה - מתאים לכם תרכשו.

למה לצחוק/לזלזל ??

תחשבו על זה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

למה לצחוק/לזלזל ??

תחשבו על זה.

נכון, יש לו הרבה patina אוטנטית.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

למה לצחוק/לזלזל ??

תחשבו על זה.

ירון

אם לא הובנתי כראוי הרי שמדובר בהערכה למי שיעמוד במשימה-המשימה קשה גם למי ששיפץ רכב בעבר

ולא כל דרדק יוכל להרים פרויקט כזה...חוץ מזה אנחנו לא צוחקים עליו...אנחנו צוחקים איתו...רן

פורסם
ירון

אם לא הובנתי כראוי הרי שמדובר בהערכה למי שיעמוד במשימה-המשימה קשה גם למי ששיפץ רכב בעבר

ולא כל דרדק יוכל להרים פרויקט כזה...חוץ מזה אנחנו לא צוחקים עליו...אנחנו צוחקים איתו...רן

רן - אני חושב שכדאי לחשוב ורצוי גם להבין בטרם מגיבים (לצערי הפורום הפך בתקופה האחרונה לסוג של צ'ט ומהווה פחות פורום מקצועי).

למיצר מרבית המגיבים בשרשור הנוכחי אינם מבינים כלל באיזה רכב/דגם מדובר. רק לידיעתך המנוע המותקן ברכב הנ"ל (בלי קשר למצבו) הוא נדיר ביותר - לא רק בישראל אלא בעולם !!

פורסם
רן - אני חושב שכדאי לחשוב ורצוי גם להבין בטרם מגיבים (לצערי הפורום הפך בתקופה האחרונה לסוג של צ'ט ומהווה פחות פורום מקצועי).

למיצר מרבית המגיבים בשרשור הנוכחי אינם מבינים כלל באיזה רכב/דגם מדובר. רק לידיעתך המנוע המותקן ברכב הנ"ל (בלי קשר למצבו) הוא נדיר ביותר - לא רק בישראל אלא בעולם !!

הפורום הוא חממה המכילה מהכל, אין בלבי דבר כנגד איש או רכב... חלק מהתגובות שלי הן ציניות כי כזה אני, מעולם לא פגעתי במתכוון במישהו,(רק אם הגיע לו) וההומור הוא חלק נכבד מחיי, אני נהנה לקרוא חומר רציני ומקצועי אבל נהנה גם מהומור או בדיחה טובה, אם תדפדף בשירשורי תימצא שם גם רצינות, גם הדרכה וגם הומור....גם אם לא תמיד אני קולע להומור של כל אחד.... קח את החיים בקלות, כי ממילא לא תצא מהם חי...רן

פורסם

רן בוא נסכם - אין לי בעייה עם ציניות וחוש הומור (מי שמכיר אותי יודע עד כמה התיאור הנ"ל מתאים לי באופן אישי), אבל יש צורך במינון נכון של מקצועיות ו-...חוש הומור - ושוב אני חוזר כי בזמן האחרון פורום האספנות הפך לבמה לסוג מסויים של סטנדאפ קומדי בעבור חלק מהאנשים (ולצערי מרבית התגובות בפורום הן דווקא מתחום ההומור - ואני אוסיף שהן בדר"כ ע"י אנשים מאד מסויימים שאינם דווקא בקיאים בתחום המקצועי) - במקום להוות פורום מקצועי!!!

פורסם
רן בוא נסכם - אין לי בעייה עם ציניות וחוש הומור (מי שמכיר אותי יודע עד כמה התיאור הנ"ל מתאים לי באופן אישי), אבל יש צורך במינון נכון של מקצועיות ו-...חוש הומור - ושוב אני חוזר כי בזמן האחרון פורום האספנות הפך לבמה לסוג מסויים של סטנדאפ קומדי בעבור חלק מהאנשים (ולצערי מרבית התגובות בפורום הן דווקא מתחום ההומור - ואני אוסיף שהן בדר"כ ע"י אנשים מאד מסויימים שאינם דווקא בקיאים בתחום המקצועי) - במקום להוות פורום מקצועי!!!

ביום שישי אם ירצה השם והמפכ"ל הבירה עלי-רן

• תוכן חדש...