Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אלה שרואים ויודעים על מה אני מדבר.

ולכל אלה שלא:

מדובר בבחור שכל כמה חודשים מוציא תוכנית על איך עושים כל מיני דברים.

פעם הוא בחר לשפץ לנדרובר ישן,אח"כ אופנוע (אינדיאן) אם אני לא טועה ועכשיו הוא מצא איזו ETYPE קבריולט זרוקה לה מתחת לאיזה מחסן והוא בדרך לשפץ אותה.

הפרקים משודרים בעיקר בשישי ושבת בערץ דיסקברי -פשוט תענוג לראות :)

מה עוד שיש עוד כמה תוכניות של שיפוצים של מכוניות שרירם אמרקאיות ואופנועים (OCB)

פרטים בלינקים הבאים

http://www.i2itelevision.com/car-reborn.php

http://dsc.discovery.com/fansites/americanhotrod/americanhotrod.html

פורסם

זה שידורים חוזרים.

הוא שיפץ מילבד היגואר והלנדרובר גם:

אופנועים: BSA, טריומף ואים אני זוכר נכון גם הארלי.

הוא שיפץ גם כן איזה מסוק.

בנה איזה תלת אופנוע (עם מיתלה אחורי וחלקים מכאניים של חיפושית).

ועוד כמה דברים מעניינים.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
נכון...אבל את האי טייפ אני רואה פעם ראשונה

את האמת לא ראיתי אתמול . אבל זו בטח ה אי טייפ הלבנה...

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כן זו היא...בלינקים ששלחתי אתה יכול לראות שהיא בסוף באדום...

יש לי שאלה קטנה למי שמבין.

בפרק הראשון הוא אמר שזה דגם נדיר שלא יובא לאנגליה הרבה

אם אני מבין נכון המפעל+הייצור של יגואר הוא באנגליה אז??

רוי

פורסם
בפרק הראשון הוא אמר שזה דגם נדיר שלא יובא לאנגליה הרבה

אם אני מבין נכון המפעל+הייצור של יגואר הוא באנגליה אז??

רוי

יגואר E-Type יוצרה רק באנגליה. לא ראיתי את התכנית, אבל לפי הקישורים ששלחת מדובר במכונית משנת 65, כלומר Serie 1 עם מנוע 4.2. זהו לא דגם נדיר במיוחד (יחסית ליגואר...).

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני יודע...ולכן לא הבנתי למה הוא טוען שהיא לא יובאה..יכול להיות שהיא רק יוצאה ובגלל זה היא נדירה באנגליה?

פורסם
אני יודע...ולכן לא הבנתי למה הוא טוען שהיא לא יובאה..יכול להיות שהיא רק יוצאה ובגלל זה היא נדירה באנגליה?
יכול להיות שהוא טען שהיא לא יובאה, כדי לציין שזו מכונית הגה-ימני מקורית שנמכרה באנגליה, ולא מכונית הגה-שמאלי שיובאה בחזרה מארה"ב.

צריך לזכור שבשנות השישים, רוב התוצרת של מכוניות הספורט הבריטיות יוצאה לארה"ב, ורק מיעוט יוצר עם הגה ימני לשוק המקומי. לכן, יש "מחסור" במכוניות אנגליות מקוריות, ומקובל מאד לייבא בחזרה מכוניות בריטיות מצפון אמריקה. במסגרת תהליך השיפוץ בד"כ מסבים אותן להגה ימני. זה פוגע במקוריות, ולכן יש ערך גבוה יותר למכוניות הנדירות יותר, שיוצרו במקור עבור השוק הבריטי. לעיתים קרובות, רואים במודעות מכירה של מכוניות קלאסיות באנגליה ציון מפורש של "original right-hand drive" או "original British car", ואז המחיר הנדרש הוא גבוה יותר. יתכן שזו היתה כוונתו.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תודה בכל אופן...אני מתכנן על ייבוא של אחת...:smile:
להביא לארץ E-Type פתוחה במצב נסיעה זה סיפור של לפחות 50,000$. קטן עלינו...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
אני הגעתי ל30K$..אבל בסדר...גם הרבה יחסית לפוקוס 2006...
כדי "לגמור חשבון" ב-$30K כולל הובלה ומכס, תצטרך לקנות E-Type פתוחה ב- $10-15K. במחיר הזה תמצא רק מכוניות לפני שיפוץ, וזה אומר שיהיה צורך להכניס עוד הרבה כסף לפרויקט. בסכומים שאתה מדבר עליהם אפשר לייבא 2+2 סבירה, או אולי אפילו קופה במצב בינוני-מינוס מסידרה 2.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
כדי "לגמור חשבון" ב-$30K כולל הובלה ומכס, תצטרך לקנות E-Type פתוחה ב- $10-15K. במחיר הזה תמצא רק מכוניות לפני שיפוץ, וזה אומר שיהיה צורך להכניס עוד הרבה כסף לפרויקט. בסכומים שאתה מדבר עליהם אפשר לייבא 2+2 סבירה, או אולי אפילו קופה

במצב בינוני-מינוס מסידרה 2.

בברכה,

קובי

זו המטרה לא?? לאן אני ממהר..?? icon_wink.gif
  • תוכן חדש...