Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מכר שמעוניין לקנות סיטרואן דה שבו שראה בלוח פוקוס; צבע סגול חציל, נראית שמורה, ב-15000 ש"ח.

האם אתם מכירים את הרכב? מה דעתכם?

כמו כן, הוא ראה לידה סיטרואן מארי דה-שבו (לבנה, יד שנייה), והוא מתלבט בינה לבין הדה-שבו.

מישהו יכול לשפוך אור על הרכב? האם היא הנעה כפולה? אציין כי ערכתי חיפוש אך לא מצאתי נתונים לגביה.

תודה (בשמו)...

פורסם

הייתה לי דה שבו- לפני שהמציאו את המושג "אספנות"

אם אין מצבר (חלש) ניתן להתניע עם מנואלה...

מי שלא מסתדר יחליף "פחמים" באלטרנטור/דינמו

עלתה לירושליים עם 4 נוסעים...קרור אויר..מנוע רתח..בנס לא הותך

לפי השאלות- שהחבר יתחיל עם BX וישדרג אחכ!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

1780 דה שבו מ-28 מדינות שנמצאים ממש ברגע זה בסקוטלנד במפגש העולמי של חובבי הדה שבו אולי יכולים להאיר במקצת את החשיכה בנושא...

http://www.2cvgb.co.uk/site_extras_folder/world_meeting_folder/worldindex.shtml

בכל מקרה אתה מוזמן לבקר באתר המועדון המקומי

WWW.2CV-IL.ORG

ללמוד קצת על הנושא ואולי להתרשם בחלק של הקונים מוכרים מעוד מספר הצעות

בהצלחה

פורסם
אז מה דעתכם? נשמע שהרכב לא ממש אמין לנסיעות עירוניות קצרות...

אני באופן אישי מזה כעשר שנים נוסע בממוצע שעה וחצי ביום נסיעה עירונית עם הדה שבו שכוללת עמידה בפקקים.

אין תלונות לגבי האמינות של המכונית, כולל עמידה בפקקים עושה יותר מ-20 ק"מ לליטר דלק שזה חסכוני משהו, לגבי מצבו של הנהג אחרי חום יולי אוגוסט - זה כבר סיפור אחר...

• תוכן חדש...