Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

במסגרת שדרוג צי הרכב הצנוע של משפחתי התקבלה החלטה עקרונית

כי אחת מהמכונית תהיה "רכב אספנות" מסיבות של עלויות אחזקה וחיבה לתחום.

ברכב ינהג רוב הזמן אבי, שהוא בן 54 והוא אמור לעמוד בדרישות הבאות:

מזגן טוב- חובה

אמינות- לא בעייתית מדי, ברור שהרכב יקבל יחס חם ויטופל בהתאם לגיל אבל אמינות סבירה חשובה לנו.

ידני / אוט'- לא קריטי, עדיפות לידני.

צריכת דלק- רצוי שיהיה כמה שיותר חסכוני, בכל מקרה באזור ה-1:8-9 בשאיפה.

את הרכב נקנה לשימוש במצבו הקיים ולא לשיפוץ / שיקום או משהו בסגנון.

מן הסתם רצוי שיהיה במצב ויזואלי טוב ככל הניתן ושיספק איכות חיים מירבית.

כאמור בכותרת התקציב הוא 15000 ש"ח.

מה דעתכם?

תודה,

דין.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם

לדעתי תרדו מרעין האספנות.

אם התקציב הוא עד 15,000 ש"ח תקנו משהו כזה. אל תסתבכו עם רכב אספנות שמבחינת התקציב יודעים איפה נכנסים אבל לא יודעים איפה יוצאים...

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

חיפושית ורק חיפושית !

עונה על כל צרכיך -אמנם לא תמצא אחת עם מזגן , אך עם 8000 ש"ח עודף שישארו לך מהתקציב -תוכל לדאוג גם לזה - ולמגלגלי העיינים- חיפושית מסתדרת עם מזגן טוב ללא שום בעיה (ע"ע -פורום חיפושיות) - כמובן כל הכתוב בתגובה זו נכון רק אם אתה צעיר בנפשך ומחזיק איזשהי פינה חמה בלב לרכב הזה -אם לא חבל ואם כך ראה אותי מצטרף לנאמר בתגובה הקודמת.

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

הייתי ממליץ על שברולט נובה או אולדסמוביל אומגה מאמצע/סוף שנות ה-70 הם די זולות, מנועים אמינים (חלקם אפילו חזקים) וממוזגים.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
הוולבו היא האפציה הכי כדאית

אמינות גבוהה, נוחות ומרחב, רק צריכת הדלק גורעת מהאושר הכללי..

ואם אתה מוצא ידנית אז גם צריכת הדלק נסבלת..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

נצפתה וואליאנט חומה ברח' החרושת בבת-ים עומדת למכירה.

לדעתי, תהיה הרבה יותר מהנה ומפנקת מהוולבו (חובבי היצרן השוודי, זה עניין של טעם אישי, אל נא תסקלו אותי)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ממש לא כדאי העיניין למכורים בלבד, או לכאלה שרוצים להנות מהפריווילגיה הכספית שבאחזקת רכב אספנות (הטסט והביטוח).

בסכום של 15000 שקל אפשר למצוא סובארו גאסטי 1200 מודל 93 עם מזגן מקפיא, פיגו 205 96 , דייהטסו שרייד 93 (1300), כולן אמינות בהרבה מרכב אספנות במידה והשימוש הוא יום יומי.

רכבי האספנות היחידים שעונים על קרטריון המזגן הם, ואלינט, וולוו 144-164, מרצדס 200-220, ואולי קורטינה , כולן זללניות דלק רציניות, בהנחה ותרכוש רכב שכבר שופץ או במצב יוצא דופן,האמינות השימוש יום יומי אינה בולטת בהן.

• תוכן חדש...