Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהמשך להודעות הקודמות בנושא פתיחת קורס מבוא לשיפוץ רכב קלאסי, נותרו מקומות בודדים למחזור השביעי, אשר יפתח בתאריך 11/08/05. פרטים נוספים ניתן לראות בהודעה המקורית (לחץ כאן לצפיה).

ככל הנראה, זהו המחזור האחרון של הקורס ולכן, זוהי הזדמנות אחרונה להשתתף בקורסים אלו במתכונתם הנוכחית.

Nleftarrow.gif הקורס יתקיים בימי חמישי, אחת לשבוע בין השעות 18:00-21:00 ומתקיים באזור המרכז (שני שיעורים ברעננה, שניים נוספים באזור פ"ת, בסדנאות שיפוץ רכב).

Nleftarrow.gif עלות קורס : 960 ש"ח כולל מע"מ, ניתן לחלק לעד 3 תשלומים (לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10%).

Nleftarrow.gif קורס המבוא לשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי/אספנות מבוסס על ארבעה מפגשים תיאורטיים ומעשיים בני כ-3 שעות כל אחד הממצים את הנושאים החשובים והעיקריים בשיפוץ ותחזוקת רכב קלאסי.

Nleftarrow.gif כל משתתף יקבל במהלך הקורס חומר תיאורטי רלוונטי לכל מפגש.

לפרטים נוספים ניתן לפנות לליאור בטלפון 054-4554944.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מי שמעוניין לקרא חומר היתרשמות על הקורס אפשר כאן...

כמו כן, שאלות, ניתן בה"פ גם אלי או כאן...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מה לגבי הסדנה לשיפוץ דשבורד ??

אותי רק זה מעניין .

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

עד מתי ניתן להירשם? האם אפשר לקבל עוד כמה ימים של חסד?

הסיבה היא פשוטה, אני מנסה לארגן שגם אחי יצטרף (השיפוץ יהיה משותף) והוא עדיין לא יודע מה קורה אצלו בעבודה...

תודה

פורסם
עד מתי ניתן להירשם? האם אפשר לקבל עוד כמה ימים של חסד?

הסיבה היא פשוטה, אני מנסה לארגן שגם אחי יצטרף (השיפוץ יהיה משותף) והוא עדיין לא יודע מה קורה אצלו בעבודה...

תודה

יש כרגע עוד 3-4 מקומות פנויים, עם כ-4-5 שאמורים לתת תשובה בימים הקרובים... מקווה שיסתדר לכם :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...