Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי זכותך להחזיק ברכב אספנות גם ללא חברות

אתה יכול להשתתף במפגשים השבועיים, אתה יכול לכתוב ולהשתתף בפורום או בכל פעילות אחרת.

החברות הרי לא תעביר לך את המכונית טסט יותר בקלות, לא נותנת לך הנחה בחלקי חילוף

שכנעו אותי למה זה כדאי - נכון שזה בסה"כ לא הרבה כסף, אבל כשאתה נרשם למשהו אז אתה רוצה לדעת מהי התמורה

פורסם
הרי זכותך להחזיק ברכב אספנות גם ללא חברות

אתה יכול להשתתף במפגשים השבועיים, אתה יכול לכתוב ולהשתתף בפורום או בכל פעילות אחרת.

החברות הרי לא תעביר לך את המכונית טסט יותר בקלות, לא נותנת לך הנחה בחלקי חילוף

שכנעו אותי למה זה כדאי - נכון שזה בסה"כ לא הרבה כסף, אבל כשאתה נרשם למשהו אז אתה רוצה לדעת מהי התמורה

הזכות להנות מהזכויות!!!

רכב אספנות נהנה מזכויות בגלל מועדון החמש ורק בגללו, הוא זה שאחראי לתקנות רכב אספנות והוא זה ששומר עליהן וממשיך בפעילות לקדם ולהשיג יותר, המועדון על מנת להמשיך ולהיות חזק זקוק ללובי גדול וגם לאמצעים, זהו מלכ"ר קרי מוסד ללא כוונות רווח וממן את עצמו אך ורק מדמי החברות, וכפי שציינת הם לא גבוהים כלל, רק האבטומוביל עצמו בטאון המועדון מחירו בשוק 180 ש"ח לשנה , ועלות הכניסה לחניון הנה כ500 ש"ח לשנה עשה חשבון פשוט.

אבל הכי חשוב לזכור, לאבד זכויות מאד קל להשיג אותן מאד קשה, מועדון החמש כל הזמן עם היד על הדופק שהראשון לא יקרה והשני לא יפסיק, ככל שנהייה גדולים יותר לא ינסו לקחת ויהייה קשה לסרב, ומיותר לציין שמישהו עושה את המלאכה הזו בחינם בהתנדבות, את השאר צריך לממן והעלויות גבוהות.

אילו לא היו התקנות למשל דוגמא קטנה:

היית צריר לשלם בדיעבד עבור כל השנים שרכב לא עבר רישוי

הרכב היה הולך למכון תקנים

ולכן על מנת שאתה תוכל להמשיך להחזיק בבונבוניירה ולא תמצא את עצמך חייב עליה הרבה כסף כדאי לך לרצות ולפעול שהמועדון יתקיים.

מישהו דואג לך , ומקובל לשלם דמי טיפול.

שלך

אירית

פורסם

אירית

• לא באתי להתנגח
  • אני באמת רוצה לקבל תשובות
  • תקנות רכב אספנות הם אכן בזכות המאבק וההירתמות של הנהלת המועדון - אבל התקנות הם כבר בנות כמעט 20 שנה

פורסם
אירית

• לא באתי להתנגח
  • אני באמת רוצה לקבל תשובות
  • תקנות רכב אספנות הם אכן בזכות המאבק וההירתמות של הנהלת המועדון - אבל התקנות הם כבר בנות כמעט 20 שנה

And your point is

והיית רוצה שהן תתבטלנה??? , ראה המועדון הוא הנציג הבלעדי והגורם היחידי שישנו על מנת להגן על זכויות בעלי רכב אספנות, והוא קודם כל זה, לפני שהוא מועדון חברים, כמובן קיים גם האלמנט הזה, ולכן ישנן גם פעילויות חברתיות/משפחתיות, אני מאמינה כבעל רכב אחד או יותר לא ממש היית רוצה למשל תיקון תקנה שיחייב אותך ללכת למכון תקנים??? או למשל שההנחה בביטוח תתבטל, כי מחר מישהו יקום ויחליט שזה פוגע בהכנסות הממשלה וזה יפתור גרעונות לכאורה.

לרגע לא חשבתי שאתה מנסח להתנגח, אם דברי נשמעו תוקפניים זו בהחלט לא הייתה הכוונה, אלא שבקשת תשובה ונתתי לך אותה חד וברור, לצערי בארץ בין כל שאר המאפיינים הבזויים יש גם את עניין השנוררי, למה לשלם אם אפשר לעקוף ולקבל בחינם, למשל אנשים מכובדים שמכנים את עצמם בכל מיני תארים פה בפורום לוקחים כרטיס חבר של מישהו אחר ונכנסים אתו וכל זה על מנת לחסוך 10 ש"ח , נכון שזו קופה קטנה אבל לדעתך זה מכובד???, וזו דוגמא קטנה, ולכן אני חוזרת רוצה להמשיך להחזיק ברכב אספנות זה צריך לבעור לך בעצמות שמועדון החמש ימשיך להתקיים

להרחבה אני מציעה שנפגש על כוס בירה היום במפגשישי,יש השקה זו גם פעילות שנהגתה לראשונה במועדון החמש, וחוץ מזה אני אציג גם צד עדין שלי עשינו עסק???

אירית

פורסם

אני מציעה שנפגש על כוס בירה היום במפגשישי,יש השקה זו גם פעילות שנהגתה לראשונה במועדון החמש, וחוץ מזה אני אציג גם צד עדין שלי עשינו עסק???

איריתצד עדין?????????????????????-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אני מציעה שנפגש על כוס בירה היום במפגשישי,יש השקה זו גם פעילות שנהגתה לראשונה במועדון החמש, וחוץ מזה אני אציג גם צד עדין שלי עשינו עסק???

אירית

צד עדין?????????????????????-רןFor me to know for you to find out

Iriti

פורסם

שלום לך trek10

אל תאמין למה שאירית החמודה מספרת לך, אומנם היא על הכיפאק, אך כנראה שהיא בונה רק על בקבוק הבירה במפגש. . .

לעצם העניין-

כל אדם רוצה להיות שייך. השייכות נותנת לו הרבה ומצריכה ממנו מעט.

אחד שייך לאגודת ספורט, אחד לחוג מטיילים, ויש שרוטים שמשתייכים למועדון ה-5. אולם בשום אופן אל תשאל "מה זה נותן לי", זה לא נותן לך כלום אם אינך מרגיש בעצמך. אי אפשר שמישהו אחר יסביר לך, זה שונה מאדם לאדם.

אנחנו מועדון אליטיסטי של בעלי תחביב משותף, אשר "מחזיקים מעצמנו" ורוצים להיות מאוגדים יחד, למצוא שפה כשאין לנו בעיות מיוחדות, ולמצוא עזרה ועיצה לעיתים (רחוקות) כשיש בעיות, כשזקוקים לעזרה. לפעמים אפילו לקטר, להאשים את מיתנדבי המועדון (זהו לוקסוס שקיים למשל רק אצל מי שהוא חבר מועדון. . . :-D ), יש לך מושג כמה שזה כייף ???

הצורך הוא שלנו, כל אחד ואחד, ולכן מי שלא מרגיש את הצורך בעצמותיו - שלא יירשם. (אני בוודאי צפוי לסקילה אחה"צ במפגש, אך זו דעתי).

רק לאחר כל הציונות הזו, ניתן אולי להתייחס לדברים הנכונים שכתבה אירית. אם אין לך את הצורך הבסיסי - שב בבית. תהנה לך ממה שהשיגו עבורך אחרים, ורק אל תבוא בטענות אם למועדון לא יהיה את הכח לשמר את הישגיו אם כוחו יתדלדל.

זכור ! אנו כאן בגלל הנושא עצמו ולא בגלל שמחפשים טובות הנאה כלשהן. אם יש בנוסף הצלחות והישגים - זהו בונוס.

גם אני וגם רבים וטובים אחרים נרשמנו למועדון כשלא היו לנו מכוניות, וזאת רק מהסיבות שמניתי.

עשה לעצמך את חשבון הנפש, ואם להיות פרזיט חפצך - אין מקומך במועדון העילית שלנו. אם רצונך לחזק את הרעיון עצמו וכדרך אגב גם להנות מהפירות מידי פעם - ברוך הבא.

בתקוה שתקח את דברי ברצינות, וללא ציניות, ושאחרי מחשבה תחליט להצטרף לקבוצת החברים שנשמת אפם היא נושא הרכבים הקלאסיים ורכבי האספנות.

בברכה - אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני מסכים עם מה שכתבו אבי ואירית, ולכן אני חבר מועדון בעצמי.

מצד שני, זה נכון שהיתרונות בחברות במועדון הם קצת אבסטרקטיים. אין פה יחס ישיר בין חברות במועדון, ותועלת שיוצאת מזה, ובגלל זה השאלות האלה עולות, וקצת קשה לפעמים להסביר לחברים בפוטנציה "מה יוצא להם מזה".

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

"וקצת קשה לפעמים להסביר לחברים בפוטנציה "מה יוצא להם מזה".

אם היה יוצא להם מזה- היה ממש קל להסביר...

בעברית קלה: הבעיה לא בהסברה!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אם הבעיה לא בהסברה אז איפה כן?

אתה לא מבין שכוחנו בגודלנו?

אז מה יצא לאופנוענים שרק לאחרונה סופחו לתקנות או לביטוח?

מה ייצא למשאיות?

מה יצא לאלו שנהנו ונהנים מהרצאות מיקצועיות?

מה יצא לי למשל שהייתי צריך חלק והצלחתי להשיג אותו רק אחרי שפירסמתי בקלסיקון?

תמשיך לקטר...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מה קרה לך, אתה דפוק?

מקבלים מדבקה של המועדון לחלון של הרכב!!!

זה לבד שווה את הכל.

כל השאר - האובטומוביל, המפגשים, המלחמה על הזכויות וכו' - זה רק בונוס.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

הנושא צץ משום שאינני חבר מועדון והעליתי במחשבתי להירשם כחבר, ואז שאלתי את עצמי מה זה בעצם נותן לי, השאלות ששאלתי הן השאלות ששאלתי את עצמי - פשוט העליתי אותן לאויר

ולבני הספל - כתבת לי "תמשיך לקטר" אני לא ראיתי שום קיטור או טרוניה פשוט שאלות ששואל עצמו מי שמבקש להצטרף

פורסם
הנושא צץ משום שאינני חבר מועדון והעליתי במחשבתי להירשם כחבר, ואז שאלתי את עצמי מה זה בעצם נותן לי, השאלות ששאלתי הן השאלות ששאלתי את עצמי - פשוט העליתי אותן לאויר

ולבני הספל - כתבת לי "תמשיך לקטר" אני לא ראיתי שום קיטור או טרוניה פשוט שאלות ששואל עצמו מי שמבקש להצטרף

לא התכוונתי אליך אלא לזה שכתב לפני למרות שגם העמדה שלך שהיא מעמידה אותך במרכז ולא את כולנו כקבוצה, תמוהה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לא התכוונתי אליך אלא לזה שכתב לפני למרות שגם העמדה שלך שהיא מעמידה אותך במרכז ולא את כולנו כקבוצה, תמוהה.

עם כל הכבוד, אני לא רואה מה תמוה בשאלה שנשאלה. כשמשלמים כסף, רוצים לדעת מה מקבלים בתמורה. זה לא חייב להיות משהו קונקרטי אבל מי שמשלם צריך לדעת על מה.

לדעתי חובתו של המועדון להסביר את הנקודה הזאת, והוא לא תמיד מצליח בזה.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
שלום לך trek10

אל תאמין למה שאירית החמודה מספרת לך, אומנם היא על הכיפאק, אך כנראה שהיא בונה רק על בקבוק הבירה במפגש. . .

לעצם העניין-

אנחנו מועדון אליטיסטי של בעלי תחביב משותף,

אליטיסטי אבי?... עד שאני לא רואה אותך עם בר רפאלי בצד אחד ואגם רוטנברג בצד השני, כמה חברי מרכז

מסביב, חוג הסילון ושרת החוץ ג'ודי... אני לא מרשה לך לקרוא למועדון, אליטיסטי... (כמובן שאירית נוכחת זה כבר סיפור אחר)....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...