Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כול קצת רקע עלי,אני עובד בחברת הייטק כמהנדס תוכנה,הדבר הכי טכני שעשיתי זה היה להחליף גלגל...

אבל יכולת לא חסר,רק זמן..

בכול מקרה בזמן האחרון קיבלתי חופש מהעבודה לזמן של חודש,ורציתי להתחיל לשפץ אולי איזה קטנוע או אופנוע קטן.

בעקרון יש לי נסיון בריתוך,עבודה עם מתכת,פחחות,צבע.

ועכשיו גם זמן.

החלטתי לשפץ אופנוע כי מכונית נראת לי כצורכת זמן גדולה מידי ואני חושש שאני לא אספיק לסיים בזמן והיא פשוט תשב בחניה והאשה תצעק עלי לזרוק אותה(ואני מתכוון את המכונית לא את האשהicon_biggrin.gif

בכול מקרה רציתי לבקש את עזרתכם בנושא,מאיפה אני יכול להתחיל?

איפה אני יכול למצוא איזה אופנוע קטנוע אספנות קטן?

איזה ספרים אני צריך לרכוש?

ומה התהליך של רישום האופנוע על שמי אחרי השיפוץ?

תודה מראש.

פורסם

החלטתי לשפץ אופנוע כי מכונית נראת לי כצורכת זמן גדולה מידי בחירה נכונה לדעתי, דו גלגלי הרבה יותר קל.

בכול מקרה רציתי לבקש את עזרתכם בנושא,מאיפה אני יכול להתחיל? אתה יכול להתחיל מכל דבר, עדיפות כמובן למשהו נפוץ, משהו עם הרבה חלקים ומידע.

איפה אני יכול למצוא איזה אופנוע קטנוע אספנות קטן?

איזה ספרים אני צריך לרכוש? ספרי רכב, ספר תפעול לבעל הרכב ואם אפשר ספר המכיל תמונות פיצוץ.

ומה התהליך של רישום האופנוע על שמי אחרי השיפוץ? מומלץ לבצע רישום על שמך במעמד התשלום על האופנוע, לא אחרי השיפוץ. התהליך פשוט והוא בעצם תהליך העברת בעלות לכל דבר. אם האופנוע אינו רשום כרכב אספנות, תוכל לעשות כן במעמד העברת הבעלות. שים לב: תהליך הרישום לרכב אספנות הוא בלתי הפיך.

פורסם

תודה,בעקרון פעם עוד שהיתי נער עבדתי עם חבר של אבא שלי שעשה ריפודים מעור וכו..

אז יש לי רעיונות דיי נחמדים בקשר למה לעשות עם האופנוע..

הבעיה שאני צריך משהו ישן לא משהו פלסטי מהחדשים.

איפה ניתן לרכוש ספרי רכב וכו?

אם לכלי אין מסמכים?

זאת אומרת סתם גרוטה בחצר של מישהו,האם אני יכול לרשום אותה על שמי אחרי השיפוץ?

פורסם

איפה ניתן לרכוש ספרי רכב וכו? תלוי מה סוג הרכב. ניתן להוריד PDF באינטרנט, ניתן לקנות העתקים מודפסים. תלוי איזה כלי.

אם לכלי אין מסמכים? אז אתה בבעיה. כלי ללא ניירת לעולם לא יוכל לעלות על הכביש. כאן זה לא אנגליה או שוויץ. תנסה להגיע לניירת! תשאל, תחפש, בדרך כלל היא שוכבת איפה שהוא.

אין טעם לשפץ לפני שהכלי עובר חוקית לבעלותך.

פורסם

מסכים עם הכותב מעלי

וספה היא רכב פשוט, יפה, בעל ערך אספנות זול יחסית ולא קשה למצוא בארץ

אחרי שקנית וספה, צריך למצוא את מדריך היינס המתאים וללמוד את הכלי בנוי

פורסם

אכן ווספה היא רעיון נהדר, אך כך גם BSA מדגמי ה- M20/21 , בעל פחות חלקי פח הדורשים פחחות ויותר מורכבות מכאנית. תלוי מה אתה אוהב/מעדיף. לאופנועים אלה יש שפע חלקים והמידע באינטרנט חופשי, ברור ונגיש.

פורסם

נכון, זה תלוי בתקציב שלך

וספה לפני שיפוץ תעלה 200-1500 ש"ח, בס"א לפני שיפוץ יעלה 4000-8000 ש"ח. לשניהם לא קשה למצוא חלפים אבל לוספה הרבה יותר קל.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות,בעקרון ספרים מצאתי כבר לוספה.

הבעיה היא שאין לי מושג איפה להתחיל אפילו לחפש אחת,מישהו יכול לעזור לי בזה?:)

פורסם

יש לי שתיים בשבילך שעומדות קרוב לבית אם אתה רוצה אפשר לנסות לאתר את הבעלים של הכלים

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...