Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני אור.. אני חדש פה בפורום כמו שאתם רואים..:-P

ואני מחפש אוטוביאנקי A112 לשיפוץ....וגם לחלקים טוב אבל שיהיה לי אחד אפשרי לשיפוץ קודם חח

תודה

מחפש פיאג'ו בוקסר לחלקים...נטושות זרוקות או למכירה..

שמעתם או ראיתם איפה יש אחת כזו? אתם לא שוכחים ושולחים לאור הודעה פרטית עם הפרטים..:wink: תודה

פורסם
אהלן אני אור.. אני חדש פה בפורום כמו שאתם רואים..:-P

ואני מחפש אוטוביאנקי A112 לשיפוץ....וגם לחלקים טוב אבל שיהיה לי אחד אפשרי לשיפוץ קודם חח

תודה

ברעננה, רחוב וייצמן, מכיוון רעננה צפון, ביאנקי כתומה, נראית טוב מבחוץ, משנות השבעים המאוחרות להערכתי. אתה מוזמן לקפוץ לשם ולנסות לאתר של מי הרכב...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יש מצב אתה מצלם לי כמה תמונות שלה???... ראיתי גם בנושא של עתיקות בחצרות ביאנקי ברעננה באזור תעשיה אבל מתי שאני יהיה בסביבה שם אני אקפוץ כי אני גר בראש פינה

שמעתם או ראיתם איפה יש אחת כזו? אתם לא שוכחים ושולחים לאור הודעה פרטית עם הפרטים..:wink: תודה

פורסם
ברעננה, רחוב וייצמן, מכיוון רעננה צפון, ביאנקי כתומה, נראית טוב מבחוץ, משנות השבעים המאוחרות להערכתי. אתה מוזמן לקפוץ לשם ולנסות לאתר של מי הרכב...

ליאור.

יש מצב אתה מצלם לי כמה תמונות שלה???... ראיתי גם בנושא של עתיקות בחצרות ביאנקי ברעננה באזור תעשיה אבל מתי שאני יהיה בסביבה שם אני אקפוץ כי אני גר בראש פינה

מדובר על אותו רכב בדיוק ולפי מס' הרישוי הוא משנת 77.

נראה לי שיש לרכב קשר למוסך שהוא חונה לידו, והוא כנראה משפץ אותו עבור מישהו.

בתקופה האחרונה ראיתי שם כל פעם רכב אספנות אחר, פעם שבי נובה 74, ופעם אחרת רנו דופין צהובה עם הלוחיות המקוריות (מלפני 1989)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני רוצה אספנות....אם הייתי רוצה ביאנקי הייתי מביא כבר ביאנקי 1100 סמק משופר עם קיטים דבר יפה ב1000 שקל אבל אני לא מחפש משהו משופר אני רוצה משהו קלאסי עם לוחית רישוי אספנות לא יודע אבל אני אוהב יותר קלאסי

פורסם
אני רוצה אספנות....אם הייתי רוצה ביאנקי הייתי מביא כבר ביאנקי 1100 סמק משופר עם קיטים דבר יפה ב1000 שקל אבל אני לא מחפש משהו משופר אני רוצה משהו קלאסי עם לוחית רישוי אספנות לא יודע אבל אני אוהב יותר קלאסי

מאיפה היית מביא? - גם אני רוצה להביא!!

עם קיטים - זה יפה?

משופר - קיבלת קישור לאוטוביאנקי "ישר מהמפעל" .

ועצה מבעל נסיון - גם אם תקבל אוטוביאנקי אספנות (ואיני חושב ששרדו רבות כאלו - מפני שנגע החלודה פשט ברובן) במתנה - סביר להניח שהיא אינה במצב נסיעה כבר כמה שנים - והשמשתה תעלה לך ממון רב - אני מקווה שהינך מוכן לכך .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
למרות שה-A112 הושקה ב-1969 המעעטות שעדיין נצפות בארץ הם מסוף שנות השבעים עד אמצע שנות ה-80.

אולי חן פרחי יוכל לעדכן מתי התחילו למכור את ה-A112 בארץ. בנוסף, אשמח לדעת אם יש A111 ו-STELLINA בארץ:

Stellina

fs_1964_-_autobianchi_stellina_-_02.jpg

A111

a-111_01.jpg

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

למיטב זכרוני האוטוביאנקי הופיע בארץ החל משנת המודל 1974 .

אבל חן יתן לנו גושפנקא סופית.

פורסם

אני זוכר פעם שייתה לאח שלי ריקשה בצבע תכלת בהיר מאוד.. למישהו יש מושג איפה יש ריקשות??

האם כדאי לי לפתוח נושא חדש בנושא של הריקשות?

תודה

פורסם

לאחר שמיצינו כנראה את ההליכים בשירשור זה - אני מציע לך לא לפתוח שירשור חדש - אני מציע לך לגלוש בפורום תקופה מסויימת - תקרא, תלמד - ואז גם יקל עליך לקבל החלטות בעניני רכישת/שיפוץ רכבים.

פורסם
אני זוכר פעם שייתה לאח שלי ריקשה בצבע תכלת בהיר מאוד.. למישהו יש מושג איפה יש ריקשות??

האם כדאי לי לפתוח נושא חדש בנושא של הריקשות?

תודה

לא תכלת אבל בבקשה:

http://www.classiccar.co.il/ads/addetail.asp?cat_id=3&sub_id=5&ad_id=5549

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

אכן האוטוביאנקי A-112 החלה להימכר בארץ בשנת 73,כמודל 74.

בשנת 73 חודש יבוא מכוניות לנצ'ייה לארץ ע"י חברת טלקאר,שהחזיקה גם בזיכיון לייבוא אוטוביאנקי,עד שנת 94 למעשה,במקביל לייבוא מכוניות דייהטסו.

ה A-111,שהיתה מעין פיאט 124 עם הנעה קדמית,שהחליפה את הפרימולה(שכן יובאה,והיתה המכונית הראשונה בעולם עם הנעה קדמית וגיר צידי),לא יובאה לארץ.

אגב טלקאר,הם יבאו גם את האינוצ'נטי לארץ(וניקראו "נוע")והחזיקו בזיכיון היבוא של רליאנט.

לרמי אונגר הבעלים היתה סימיטאר ומאוחר יותר גם לנצ'ייה גמא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום אור.יש לי אוטוביאנקי A112 .אפילו שניים!!אחד מהם מוצא למכירה והא במצב נדיר.אשמח לעזור לך גם בלי שום קשר.אם אתה מאוהבי הרכב אז ברוך הבא לחבורה!כך בחשבון שהרכב די נדיר במחוזותנו,וכמו שנאמר מקודם רוב המכוניות חלודות,מוזנחות,או לא במצב נסיעה.בכל אופן ע"י סריקה באחד ממנועי החיפוש הנפוצים,{תרשום autobianchi A112} תוכל למצוא הרבה אתרים מעניינים מהעולם ובעיקר מארץ המגף הרי היא איטליה.דרך הגב מכיוון שלא הזכרת ואולי אינך יודע ל A112 ישנם ארבע דגמים שיובאו לארץ והם דגם הג'וניור מנוע 903סמ"ק,עלית,אלגנט,וגולת הכותרת דגם האבארט שהיה חזק במיוחד-מנוע 1050 חמישה הילוכים,וכמהוא אני מחפש בנרות,ואשמח לשמוע מכל מי שיודע ראה או שמע..בכל אופן תיהיה בקשר ושיהיה המון צהצלחה!!!

• תוכן חדש...