Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש חיפושית מדהימה יד ראשונה וגם מאוד מאוד ישנה - מצטער לא זוכר את השנה, אבל זה לא העניין. אותו חבר רוצה לאפסן אותה אצלו במוסך ולסגור אותה ככה תחת כיסוי מיוחד שלא תגיע אליה לחות בכלל. כל החיפושים שלי אחרי כיסוי כזה לא הועילו.

מישהו מכם שמע, מכיר, יודע, ראה כיסוי שמכסה את הרכב לגמרי ומבודד אותו לגמרי מהסביבה?

פורסם

כתבה מעולה (אמנם באנגלית) על נושא אחסנת רכבים בלינק:

http://www.classiccarsmagazine.co.uk/nav?page=classiccars.specialfeatures.detail&resource=651222

בסוף ישנם לינקים לחברות שמספקות "כיסויי בועה" המנטרלים השפעות הסביבה על הפח ומכלולי הרכב.

למיטב ידעתי, סיפור לא זול.

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

היי

תריץ חיפוש, כבר דנו בכך לא פעם, יש סוגים שונים, מחירים שונים ואיכויות שונות.

בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני משתמש באופן יום יומי בכיסוי רב עונתי אם הוא יושב טוב הוא מבודד כמעט לגמרי מלחות(כולל גשם), המחיר לפני שנה היה 300 שקל. ניתן להשגה ברוב המקומות, אני מציע למדוד לפני הקנייה.

פורסם

בצבא קוראים לזה אחי אחסנה יבשה זה מין ברזנט אטום בפנים יש מכשיר יבוש והכב נשאל יבש ונקי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
בצבא קוראים לזה אחי אחסנה יבשה זה מין ברזנט אטום בפנים יש מכשיר יבוש והכב נשאל יבש ונקי
אף פעם לא ניסתמה לך הצינורית של המייבש, נכון :-D ... נקי ויבש בת## שלי :wink:

איזה ריחות זה יש שם אחרי שהכל נהיה מוצף ועומד כמה חודשים בשמש עד הבדיקה התקופתית שלו... איףףף

:-P

בכל אופן, יש כאילו גם לרכבים, בניגוד לצבא, לנו כן איכפת מהרכבים שלנו... יש ניילון שקוף, נראה כמו אוהלץ יש עמודי פיבר שמותחים את הניילון. אחרי שמקימים את כל העסק, מכניסים את האוטו וסוגרים אותו.

יש בפנים מייבש (מזגן) שמוציא את הלחות...

עכשיו, אני אשאל אותך שאלה, אתה באמת מיתכוון להשקיע עד כדי כך באוטו שלך???

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני אמרתי יבש ונקי

על הריח אתה צודק גם מגרד קצת בגוף

בקיצור ההילמן שלי שכבה 23 שנה תחת הדבר הזה

אף פעם לא ניסתמה לך הצינורית של המייבש, נכון :-D ... נקי ויבש בת## שלי :wink:

איזה ריחות זה יש שם אחרי שהכל נהיה מוצף ועומד כמה חודשים בשמש עד הבדיקה התקופתית שלו... איףףף

:-P

בכל אופן, יש כאילו גם לרכבים, בניגוד לצבא, לנו כן איכפת מהרכבים שלנו... יש ניילון שקוף, נראה כמו אוהלץ יש עמודי פיבר שמותחים את הניילון. אחרי שמקימים את כל העסק, מכניסים את האוטו וסוגרים אותו.

יש בפנים מייבש (מזגן) שמוציא את הלחות...

עכשיו, אני אשאל אותך שאלה, אתה באמת מיתכוון להשקיע עד כדי כך באוטו שלך???

גילי

IMG_0009.jpg

פורסם
אני אמרתי יבש ונקי

על הריח אתה צודק גם מגרד קצת בגוף

בקיצור ההילמן שלי שכבה 23 שנה תחת הדבר הזה

מצבך עוד טוב

הלוטוס נראתה ככה במשך 15 שנה, הבדים ממש לא אטומים והכל תחת כיפת השמיים, חלק מהזמן גם היתה ספה ישנה מעליה...

europa.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

דניאל אתה המלך

משהו כזה?

הנה מישהו שיודע איך ראוי להתיחס לקרמן גיאה שלו:

IMG_3899.JPG

IMG_3900.JPG

פורסם

יש מצב שהצבא מוציא למכרזים,מתקני אחסנה יבשה משומשים?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

רכוש או עיין ב"סטימצקי" וכו' בחוברות של מתחרים- לא, לא "אוטו", אלא למשל Classiccars הבריטי המעולה - בדפים האחרונים יש מודעות רבות, כולל section לכיסויים - מברזנט פשוט, דרך כיסויים יעודיים לאחסנה בפנים ובחוץ, ועד מעטפת בדמות מוסך עץ קומפלט למספר רכבים...

פורסם

כנס לאתר של dupount registry (כתבתי את זה נכון?) ויש שמ כיסויי בועה אטומים לגמרי מהשפעה חיצונית שאתה מכניס את הרכב פנימה ומנפח אותם במשאבה מצורפת... שווה בדיקה

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

• תוכן חדש...