Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למהירי החלטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרצינים בלבד ביואיק ריגל 82 מנוע 8 צילינדר פול אוטומט ללא טסט 5 חודשים האגרה משולמת במצב נסיעה . חייבת להימכר4500 שקל ולא תימכר פחות תודה .050-7674222

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יגיד לך את האמת, בלי להעליב כמובן, הרכב הזה לא נדיר הוא לא מבוקש, אנשים לא ירצו אותו, גם בלי טסט ורכב עם 8 צילינדרים, לחכות לאספנות יקח עוד 7 שנים.

אני מציע לך לשמור אותו לעצמך לאספנות...

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אני יגיד לך את האמת, בלי להעליב כמובן, הרכב הזה לא נדיר הוא לא מבוקש, אנשים לא ירצו אותו, גם בלי טסט ורכב עם 8 צילינדרים, לחכות לאספנות יקח עוד 7 שנים.

אני מציע לך לשמור אותו לעצמך לאספנות...

כפיר

תודה על העצה ידידי אבל אל תידאג לכול סיר יש מיכסה יש לי מספיק מכוניות בחניה שמחקות לזמנם . בי
פורסם

אחרי כל התגובות וההצעות ה"מקצועיות" למינהן

אני רק אציין שאני מבין לליבך ושזה לא נעים להיקלע למצב הזה שנקלעת אליו.

בכל אופן

בדקת אפשרות למכור אותו לפירוקים?

-ארז-

פורסם
אחרי כל התגובות וההצעות ה"מקצועיות" למינהן

אני רק אציין שאני מבין לליבך ושזה לא נעים להיקלע למצב הזה שנקלעת אליו.

בכל אופן

בדקת אפשרות למכור אותו לפירוקים?

-ארז-

חבל עליו הרכב נוסע יפה. ניראה מישהוא אמר... שיבוא מחר בכול מיקרא בגלל קצת בעיות בבית לא שולחים רכב לפירוק יגיע מישהא בישבילו.תודה
פורסם
חבל עליו הרכב נוסע יפה. ניראה מישהוא אמר... שיבוא מחר בכול מיקרא בגלל קצת בעיות בבית לא שולחים רכב לפירוק יגיע מישהא בישבילו.תודה

נראה לי שאתה תצטער שאתה מוכר במחיר כזה. הרכב שלך שווה הרבה יותר. זוהי אמריקאית קלאסית מהאחרונות שייוצרו (ניקלים, אבזור, הנעה אחורית, V8) ויכולה להוות בסיס לרפליקה של ביואיק גרנד-נשיונל ולהיות בין המכוניות החזקות בארץ - אם היה לי כסף פנוי הייתי מצלצל.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אם תמשיך להקפיץ ככה את המודעה כל הזמן, בסוף נאלץ לעשות מגבית כדי לקנות ממך את האוטו רק כדי שלא נראה אותו שוב.

בעצם...זה רעיון לא רע. את האוטו עצמו אפשר לחלק כפרס של המועדון או למצוא מטרה ראויה אחרת.

אני תורם למגבית 100 ש"ח. מי מצטרף?

נמרוד

פורסם
לרצינים בלבד ביואיק ריגל 82 מנוע 8 צילינדר פול אוטומט ללא טסט 5 חודשים האגרה משולמת במצב נסיעה . חייבת להימכר4500 שקל ולא תימכר פחות תודה .050-7674222

מנוע 5 או 5.7? גיר 350? יש לך תמונה של פנים הרכב?

תודה,

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני אומר ככה: נתאגד, 45 אנשים.

כל אחד ישים 100 ש"ח.

נעשה הגרלה ומי שיפול בחלקו הזכיה הרוויח!! והשאר הפסידו בסך הכל 100 ש"ח כל אחד!

מי בעסק?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אני אומר ככה: נתאגד, 45 אנשים.

כל אחד ישים 100 ש"ח.

נעשה הגרלה ומי שיפול בחלקו הזכיה הרוויח!! והשאר הפסידו בסך הכל 100 ש"ח כל אחד!

מי בעסק?

אהבתי את הרעיון, אם זה רציני אני בפנים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
אהבתי את הרעיון, אם זה רציני אני בפנים.
בטח רציני, אם רק יהיו מספיק אנשים שירצו..:roll:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...