Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.iaroc.org.il/portal/

בהצלחה

קדימה עוד אלפיסט...

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עד לא מזמן (מספר חודשים) היתה אחת שעמדה במגרש מאולתר בשדה קוצים מצד שמאל בעליה מהכניסה הראשית לתל-מונד. תוכל לזהות את המקום לפי ג'יפ דייהטסו רוקי + באגי בניה עצמית שעומדים באותו מקום.

אם זה מענין אותך, תוכל מן הסתם לברר עוד פרטים עם השכנים. אולי תעלה משהו בחכתך.

בהצלחה.

פורסם

יש בפרדס חנה 3 שעומדות מכוסות בשורה לחלקים , מדגמים שונים , ועוד אחת נוסעת.

אולי הוא יכול לעזור

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
:-D:lol:
זה אולי מן חוק ברזל שכזה, שאומר שברגע שיש יותר משלושה מכוניות זהות ומכוסות בחניון ביתי, עדיף שלא להתקרב.

בעיר מגורי, ישנה משפחה "טובה", שעומדות בחנייה שלה שלושה מרצדסים משנות ה80, כאלה בצבע כחול עם פסי-מגן כרום שעומדות ומכוסות.

בקיצור, הם יושבים על איזה טיז-אל-נאבי, שאם עוברים בו, אפשר לחסוך זמן נסיעה.

שישי בלילה, אני מחליט לחתוך את הרמזורים וזמן, ונכנס לשביל הזה שמתחיל בירידה תלולה, נסיעה במישור משובש של 200-300, ומסתיימת בעלייה שרכבים בעלי פחות מ1400 סמ"ק לא עולים בה. (פרט ליונדאי גטס ליסינג)

אני נכנס, הרכב מתדרדר בירידה בפאנן בלי גז, נוסע לי על 20-25 קמ"ש (זהיר) ופתאום יוצאים לי שלושה כלבי רוטווילר אימתניים שרק מחכים שאני אצא מן הרכב כדי שאני אהפוך לפיסות כ"כ קטנות שזק"א יעבדו שעות נוספות.

שנייה של מחשבה, מסתכל קדימה... 3 כלבים שחוסמים לי את הדרך,נובחים ומשמיעים קולות רצחניים, מסתכל אחורה... ורואה עלייה שאין לי סיכוי לעלות אותה ברוורס. אני מחליט כי תמיד כדאי לנסות מאשר לפגוע באחד הכלבים האלה (לא בגלל שאני חובב חיות... על הצלחת).

מעביר ל-R ומדביק דוושה, (אולי יצרתי שם שקע חדש), הנבלה עלתה כמו גדולה, ואני הבנתי שתי דברים:

1) לא כל הקיצורים באמת מקצרים

2) ברגע שיש יותר משלושה מכוניות זהות ומכוסות בחניון ביתי, עדיף שלא להתקרב. (וכאן אני חוזר לנקודת ההתחלה).

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

משעשע..

האלפות בפרדס חנה - שלי.

ואשמח לסייע למי שמתעניין בתחום.

(עם זאת, עדין לא מומלץ לגעת ברכבים ללא רשות:evil: )

עדי

פורסם

יש אחת בלוח הקרטל

http://www.cartel.co.il/private/default.asp?Search=1&OrderBy=&AscDesc=&Page=1&iCompanyID=8&fPrice2=&iAuto=&iYear=&iMotor=&iHand=&SearchFor=

תהנה

אם היה לי כסף מיותר ולא היתי משפץ בלייזר כרגע היתי קונה ג'וליטה

אני מקווה שהסבלנות תביא אותי לאחת יום מן הימים

gmc suburban 5700

שיעבור עוד זמן רב עד שתהיה משופצת כרצוני

• תוכן חדש...