Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור שיהייה ברוך, פתח בשירשור מטאורי שנושאו היה "המכונית שלכם פעם, המכונית שלכם היום", נושא שירשור זה מכוון לכך שתספרו איזה רכב מכרתם והיום אתם מצרים על כך, מהו רכב החלומות שלכם גם אם הוא "קצת קשה להשגה",.

במחשב במשרד שומר המסך שלי הוא של מועדון החמש, אין אחד שצפה בו ולא התייחס, לכל אחד יש רכב שמזכיר לו משהו מהעבר, לכל אחד ישנו רכב שמתקשר לאירוע בעבר או לאדם מסויים מכירים את התגובות "יו לאבא של היה כזה אני זוכר..., זה הרכב שהצעתי לאשתי נישואין...... הוולבו שילדו בה! צבי... חמי שעובר ירחי לידה.

המכונית הראשונה שלי הייתה פיאט 850 קופה שנת 70 היא הייתה שלי חודש לפני שקבלתי את הרשיון ב1977, היא היתה יפיפיה אדומה מבריקה, בעליה הקודם קצת התעלל בה והיה צריך גז ביניים על מנת להוריד משלישי לשני, אבל בשבילי זה הייה הצ'ופר, להגיע לכל מקום ולהכריז על עצמי ביבבה , הרבה מאד רומנים שלי קשורים למכונית הזאת איך אומרים אילו רק יכלה לדבר... באילת של אותם זמנים קשה היה להעלם בקהל שמנה בערך 2 משפחות וחצי ותרנגולת (במקפיא) וכולם הכירו את המכונית ואת הנהגת כולל השוטר שבקר בביתנו באופן תדיר לבקש מאבי ז"ל להרגיע אותי.

המכונית שלי היום איננה אספנות אבל חלמתי עליה שנתיים לפני שהעזתי להכניס את עצמי להוצאות , אולם בסוף קניתי את הבימבה שלי (מזדה 121) ושלמתי עליה במשך 5 שנים , היא בת 11 כיום , אהבתי את צורתה המעוגלת, מכוניות מאותו השנתון היו מרובעות בצורתן , וצורתה הרטרו קמעה (דרך אגב ממבט על צורתה היא של כינור וזהו הקונספט שהנחה את מעצבה) היא שמשכה את עיני, יש לי שותף מכובד לאהבת בימבה , בני (שלא יטעו) שמבין ללבי.

מכונית החלומות שלי , הנה 1939 BUGATTI TYPE 57C, לא שאני מתנשאת , אבל אני ממש רואה את עצמי בתוכה (נו בטח מי לא) ברצינות, ראיתי אותה בתערוכה ומכולם היא זו שצדה את עייני, החל מהפגושים הקידמיים המגושמים שלה ועד לאחוריה הגולשים בזווית חדה אשר מקנים לה דרמטיות אלגנטית, והפגושים האחוריים המתוחמים שנותנים הרגשה של מן תנועה מהודרת כזאת, שילוב ההרמוני של הצבעים ירוק ושחור וריפוד העור השחום.

אני מניחה שיהיו לי עוד כמה חלומות בדרך כמו שאמר אלכסנדר פן "בכל פגישה מקרית צומחת איזו תכלת" לפני שאגשים חלום זה אם בכלל? מי יודע, אולי אפתיע??? מה אתכם??? דר"א מחירה של הנכספת מחיר מציאה של 750,000 $

שבוע נפלא

אירית

BUG 2.jpg

BUG 1.jpg

BUG 3.jpg

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אירית,הדבר שהבימבה הכי דומה לו...הוא ראש של ילד יפני.מכונית עם עיצוב מקסים פשוט,שאי אפשר לא להיתאהב בו.

המכונית הראשונה שלי היתה פורד פרפקט(107E)שנת 59,מיספר רישוי 46-209,שקיבלתי מאבי מתנה בשנת 86 כשהוצאתי רישיון נהיגה.

נהנתי ממנה מאד,וקצת לפני שהיתגייסתי בשנת 88 מכרתי אותה(מודעת המכירה של הבחור שקנה אותה ממני היתפרסמה באחד מגיליונות "טורבו" ז"ל),ועד היום אני מצטער על כך.

מכונית חלומותיי-למבורגיני מיורה.מכונית העל הראשונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מכונית החלום שלי נמצאת בידי: המוסטנג.

ומאז שנת 1993 (שנת השווק הראשונה) יש במשפחה שלנו בימבה. הנוכחית היא של הבת שלי, רוני, ואני מניח שאנחנו גם נהיה היד האחרונה..

מכונית חלום נוספת שלי היא רולס רויס סילבר שדאו פתוחה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

המכונית שהצטערתי שמכרתי, בעצם לא מכרתי, השבתתי, הרשיונות עוד אצלי ואני פשוט לא יודע איפה נמצאת הגופה, היא פולקסוואגן 411L בהזרקת דלק, ידנית.

5 שנים נסעתי עליה, כל שקל ההרווחתי באותן שנים הלך לאחזקה שלה, אבל אני נהנתי... מצ"ב התמונה שלה.

רכב החלומות שלי? אסטון מרטין כמו של בונד... והלוטוס, שמרגע שידעתי על קיומו של האוטו הוא הפך אצלי לאובססיה אמיתית ואשרי ומה טוב חלקי שזכיתי ואני בתהליכי שיפוץ של אחת כזאת היום.

May24038.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

• מכונית ראשונה - MGB מודל 1966. קניתי אותה כשנכנסתי לשנת הקבע בצה"ל, בשנת 1982. אני לא מצטער שמכרתי אותה, כי היא היתה ערימה של צרות...
  • מכונית חלומות - יגואר E-Type, סידרה 1, אדומה, פתוחה, עם ריפודים שחורים.
  • מכונית חלומות בעדיפות שניה - MGC פתוחה, בצבע "ירוק מרוצים בריטי". למי שלא יודע, מדובר בדגם נדיר של MG - גוף של MGB, עם מנוע 6 בוכנות בנפח 3000 סמ"ק. יוצרו 9000 מכוניות, בשנים 68-69. רק חצי היו פתוחות, השאר GT.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

1. מכונית ראשונה, Fiesta MK2 1.1 שנת 1987.

קניתי אותה בסוף התיכון (1997)

שיקתה אותי נאמנה 5.5 שנים עד ש"החנתי אותה על עץ"

2. מכונית החלומות: כמובן - Ford GT40 MK1, ככה שנת 1965+-

3. אף פעם לא מכרתי מכונית. 2 פיאסטות הרגתי בתאונה, השלישית נתתי לאחי והטאונוס תישאר לנצח !

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

אף פעם לא מכרתי מכונית שהצטערתי להפתר ממנה. . .

בעניין רכב החלומות יש שניים.

זה אחד. נכון שיש לי משהו דומה אבל אני רוצה אחד שנראה כמו זה שבתמונה:

group6.jpg

הנה השני. מי אמר שרכב חלומות צריך להיות מפואר?

fordpop.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
על 2 מכירות מצטער:

א) הרכב הראשון שלי אופל קדט קופה ידנית שנת 72

ב) רנו 14, רגילה אבל אהבתי אותה.

דוגמאות בתמונות.

אם תרצה בקדט כזו בדיוק - אבל... אוטומטית תפנה אלי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

המכונית הראשונה שקיוויתי שתהיה שלי (או לפחות שאנהג בה את סיבוב הבכורה לאחר שאקבל רישיון) הייתה הפלימות' פיורי 1973 של אבי ז"ל. לא הספקתי, כי הרכב נמכר כמה שנים לפני שעברתי את הטסט.

לכן, נאלצתי להסתפק בסובארו משנת ייצור 1981 ללא קלאץ' ועם שתי ציריות תלויות על בלימה.

אחריה באו אולדסמוביל קאטלס סופרים שתי דלתות משנת ייצור 1979 ולאחריה משהו הרבה יותר מרשים - ונדיר במקומותינו - אולדסמוביל הולידיי 2 דלתות שחורה (ורסיה מהודרת ומיוחדת של קאטלס סיירה) שמתישהו אני חושב שאנסה להשיב לחיקי.

אבל גולת הכותרת, מושא חלומותיי ובאופן לא מפתיע גם סוגרת המעגל שהחל כאמור לעיל היא הפלימות', הו הפלימות' פיורי. ולכן, כמו שחלקכם יודעים, בקרוב אני מקווה לקבל את ה"כלה" שבימים אלה עוזבת את ארץ האפשוריות הבלתי מוגבלות ועתידה להגיע לארץ האפשרויות המוגבלות בקרוב מאד ביחד עם אחותה (לא שלי).

לאחר שהחלום יתגשם והמעגל ייסגר, אני מניח שאתפנה לחשוב על האתגר הבא.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

לא מכרתי הרבה מכוניות אספנות בחיי אבל את הסוסיתא קוביה שהיתה לי לא מזמן - מכרתי

בצער . תמיד רציתי סוסיתא קוביה ואף היתה לנו בבית כזו בילדות .

הכסף הופנה להמשך שיפוץ המוריס , ואני יכול להתנחם שהרכב נמכר לחבר ונמצא בידיים טובות .

רכב חלומותי בוא בנטלי סוף שנות הארבעים - או 50 , 51 .

SUSITA.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

עד היום כואב לי הלב על הרכב הראשון שלי - מיני מיינור שנת 77 - שהיתה איתי כמעט 3 שנים עד שנגנבה...

רכב החלומות הוא ללא ספק איזטה 300...וגם וולבו "המלאך".

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

• תוכן חדש...