Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pierce-Arrow Society � בעקבות אברהם לינקולן הנשיא ה- 16 של ארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מועדון – PIERCE ARROW שנוסד בשנת 1957 הוקם על מנת לשמר ולתעד את כלי הרכב של יצרן המכוניות האמריקאי המוכר והמוקר ביותר בתחום תעשיית הרכב בארה"ב. החברה שמיקומה היה בבופאלו ניו יורק, ייצרה במשך 38 שנים את כלי הרכב האיכותיים והיוקרתיים ביותר (ראו תמונות), בשנים אילו נתן היה למצוא את כלי הרכב שלה בכל מקום בארה"ב שאופיין ביוקרה ועוצמה, למעלה מ20 שנים היה הייצרן הספק הראשי של הבית הלבן ומוסד הנשיאות, כמו גם קיסר יפן, השאח הפרסי , ונסיכויות המפרץ, סגל דיפלומטי, אנשי עסקים וידוענים למיניהם.

המועדון מקיים את הכנס השנתי שלו ביולי כל שנה, כאשר הכנס השנה התקיים ב14 בחודש בספרינגפילד אילינוי והיה בסימן של "מסע בעקבות הנשיא ה- 16 של ארה"ב – אברהם לינקולן"

למועדון כ 1000 חברים (כולל מחוץ לארה"ב).

אני מצרפת קישור לכתבה בנושא האירוע, בסוף הכתבה ישנו קישור לתמונות (חבל"ז)

http://archives.lincolndailynews.com/2005/Jul/16/News/today7-16-05_d.shtml

בנוסף קישור למוזיאון.

http://www.pierce-arrow.com/

PIERCE ARROW.jpg

PIERECE ARROW 2.jpg

PIERCE ARROW 3.jpg

PIERCE ARROW 4.jpg

פורסם

הכל טוב ויפה..אבל שימוש במונחים מוחלטים כמו "המוכר והמוקר" (אני מניח מלשון "להוקיר"), או היוקרתיים ביותר, זה קצת מוגזם וחוטא למוקרים ויוקרתיים לא פחות כמו דוזנברג או קדילאק V16

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

פיירס אירוו ייצרו מכוניות פאר משנת 1901 ועד ל 1938.

הדגמים האחרונים,1242 והסילבר אירוו היו בעלי מנוע V 12, סמ"ק 7566 והספק מכובד ביותר(לתקופתו)של 175 כ"ס.

בשנות הייצור האחרונות ירד מאד הביקוש למכוניות אלו,גם בעיקבות המשבר הכלכלי שפקד את ארה"ב,ובשנת 37 יוצרו 166 מכוניות בלבד,כשבשנת הייצור האחרונה,1938,יוצרו 26 מכוניות בלבד.

ולאירית-כל הכבוד על השירשורים המעניינים והמהנים כל סופ"ש!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הכל טוב ויפה..אבל שימוש במונחים מוחלטים כמו "המוכר והמוקר" (אני מניח מלשון "להוקיר"), או היוקרתיים ביותר, זה קצת מוגזם וחוטא למוקרים ויוקרתיים לא פחות כמו דוזנברג או קדילאק V16
ללא ספק, גם אני הייתי חולקת על זה, דוזנברג הייתה ללא ספק הבחירה שלי, ואגע בזה בשרשור אחר, אכן המונח מוקר מלשון יקיר ויוקרה, את ההכרה שצויינה היא נגזרת של סוג הלקוחות של הייצרן, גם בעבר כמו היום לא תמיד זו הייתה נגזרת של איכות אלא של TREND , "אם ההוא שהוא נשיא קנה, מה אני קיסר לא אקנה??? "אם הוא שווה את זה בטוח שאני שווה לא פחות.... בכל מקרה למען הסדר הטוב, מה שאני כותבת זה הוא תרגום של כמה התייחסויות לא ניתוח או דירוג שלי (קטונתי), כאשר זוהי בחירה שלי אמירה או דעתי שלי אחתום, (ראה דוגמא בתחתית)

A.

פורסם

מה שבאמת יפה, זה שנראה כי האנשים, בעלי מכוניות הפירס ארוו, נפגשים ברוח התקופה וחיים בה.

מקום המפגש הוא בין מבני עץ ישנים, דרכי עפר והרבה דשא. ובגדי הבעלים אינם מודרניים או אופנתיים, ומי שיסתכל על התמונות מבחוץ, באם היו מצולמות בשחור לבן או עם פילטר שהיה "מאבק" קצת את התמונה, היה חושב שמדובר בתקופה בה המכוניות יוצרו. ורק התמונה של הקאדילאק הלא קשורה, הורסת הכל בגלריה הקסומה שלהם.

בנוסף לכל, סמל ענק, כבד ומכובד מפאר את חזית הרכב. והסמל יפה ביותר....

DSCF4919.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...