Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רדיו תדיראן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או רדיו טייפ ישן במצב סביר ותקין, שיתאים באופיו לרכב שלי (מרצדס 220 - 1955). למרות שברור לי שהאיכות לא בדיוק משהו משהו . . .

אשמח לקבל פרטים או הצעות בנושא. :wink:

תודה מראש

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בשוק הפשפשים,צצים מפעם לפעם מקלטי רדיו כאלה,אם לא תמצא אני יכול לתת לך אחד כזה ,כשהקוץ באליה היא העובדה שאני גר בדרום,ותאלץ לעשות טיול קטן כדי לקבלו.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

תודה.

את אלו שבשוק הפישפשים (אם מוצאים) קשה לבדוק ובדרך כלל אינם תקינים.באיזה יישוב אתה נמצא, אולי אוכל בהזדמנות לקפוץ . . . כמו"כ מה מס' הטלפון שלך אם ניתן לקבל.

תודה שוב

אבי

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

בקרתי בבאר שבע שבוע שעבר וניתקלתי בחנות ישנה של איש מבוגר שמיתעסק רק ברדיו טיפים של מכוניות ויש לו מכשרי רדיו תדיארן חדשים באריזה ומוכר אותם בפרוטות כמו כן לתשומת ליבך במרצדס ישנות המכשרים שהיוא מורכבים עבדו על מנורות ושמם היה (בקר-מכסיקו) ובלאופוקנט) יכול להיות שיש לו גם כאלה שווה לינסועה ליראות החנות נימצעת בעיר העתיקה ליד חנות של חלקי אלקטרוניקה כולם מכרים את חנות האלקטרוניקה

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי שני מקלטים מקוריים של תדיראן, אחד הגיע על 205 92' שהיתה ברשותי, והשני על אסקורט 78' שברשותי כיום, שניהם הוחלפו לטובת מערכת חדשה.

אם אתה מעוניין שלח ה"פ.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
או רדיו טייפ ישן במצב סביר ותקין, שיתאים באופיו לרכב שלי (מרצדס 220 - 1955). למרות שברור לי שהאיכות לא בדיוק משהו משהו . . .

אשמח לקבל פרטים או הצעות בנושא. :wink:

תודה מראש

אבי.

אם חשובה לך המקוריות , אתה צריך רדיו Becker שהיה המקורי למרצדס.

יש הרבה ב eBay - צריך סבלנות למצוא אחד טוב במחיר טוב.

http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&krd=1&from=R8&MfcISAPICommand=GetResult&ht=1&SortProperty=MetaEndSort&query=becker+radio

נמרוד

• תוכן חדש...