Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה- Dodge RamCharger נשם קצת עפר ואבק... תמונות :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....קודם לכן, כמה מילים על מה זה בכלל Dodge RamCharger? הדגם הראשון יצא לשוק בשנת 1974 כ"תגובה" לשברולט בלייזר. הרכב מוגדר כ- Full size sport utility vehicle, עם בסיס גלגלים של 265 ס"מ.

בגרסת ה-4X4, כמו שלי, ישנם שני סרנים חיים (Dana 44 FBJ) ונעילת דיפרנציאל, לרכב מנוע בנפח 5.2 ליטר, בתצורת V8.

פנים הרכב מפנק ומפואר כמו פרייבט, או יותר נכון כמו כל רכב אמריקאי טיפוסי... הגה כוח (הידראולי), מזגן + מזגן מפוצל ליושבים מאחור, בקרת שיוט (!), חלונות חשמל, נעילה מרכזית, sun-roof קטן ליושבים מאחור, אין סוף מרחב פנימי ועוד ועוד...

יצאתי היום לסיבוב קטן בשטח (למעשה, לא יודע מי לקח את מי לסיבוב, אני את הרכב או הרכב אותי...), צילמתי קצת תמונות, את השטיפה שעשיתי לרכב לצורך הצילומים לא רואים בגלל האבק שהעליתי, אך כמובן שזוהי כל מהות היותו 4X4.. ;-)

עדיין לא החלטתי מה יהיה יעודו של הרכב, אם אני אחזיק אותו לשימוש טיולי כיף של סופ"ש, אשמר אותו עד היותו אספנות או שאמכור אותו (הצעות מפתות בה"פ ;-)) בכל מקרה, הוא בינתיים חי ונושם... בשבוע הבא אני אבוא איתו למפגש :)

בברכת אבק, בוץ ועפר לכולם,

ליאור.

הסביבה הטבעית:

dodge1.jpg

הסביבה הטבעית:

dodge9.jpg

מנוע ה-V8 הבריא. זאת תמונת "לפני"... אם אחליט "לשחק" עם הרכב, מי שמכיר אותי יודע איך תהיה תמונת ה"אחרי"... ;-):

dodge3.jpg

מי לעזאזל צריך בקרת שיוט ברכב שטח? אמריקאים... לעולם אני לא אבין אותם.. :):

dodge4.jpg

חובה לחגור גם מאחור:

dodge5.jpg

הדגם הספציפי שלי נחשב למאובזר ביותר בכל מה שקשור לניקלים וכו', שימו לב לחלון האחורי המתעגל לכיוון הגג, מתוך ומחוץ לרכב זה נראה פשוט יפייפה:

dodge8.jpg

ולסיום, תמונה משפחתית של שתי חיות השטח שלי... (אגב, בכדי להגיע לנקודה הזו, הפרינץ נסעה 100 מטר בשטח שכל יפנית חדשה הייתה שוקעת בו):

dodge6.jpg

עד כאן להיום :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה צה"ל יש באוטו הזה...

המנוע שלו שימש את ה D-500 אוטובוס,האוטו עצמו הוא למעשה D-200 סגור,אפילו דוושת הגז שלו היא כמו של נ.נ...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כמה צה"ל יש באוטו הזה...

המנוע שלו שימש את ה D-500 אוטובוס,האוטו עצמו הוא למעשה D-200 סגור,אפילו דוושת הגז שלו היא כמו של נ.נ...

ספציפית הרכב הזה הוא ייבוא אישי, דיפלומטי לשעבר... לא עבר בצה"ל למזלי...למרות שטוב לדעת שאפשר למצוא לו חלפים עם צ עליהם ;-)

לפי מה שהבנתי הוא מהיחידים בארץ, אם לא היחיד... (אם מישהו שמע על עוד אחד, שיזרוק מידע :) ).

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור,לא הבנת את כוונתי...

לא היתכוונתי לכך שיש בו חלקים צהליי"ם,אלה לכך שהוא חולק עם רכבים צבאיים רכיבים רבים.

לארץ הם לא יובאו,מאחר ובשנת 80 בוטלה ההכרה במס על כלי רכב מסוג זה(אל-קמינו,ג'ימי ודומיו..).

גם הברונקו של פורד זכה לגורל דומה,ורק הג'ימי נימכר במיספרים זעומים(וגם תאומו,הבלייזר).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הייתי חייב לשתף אתכם במשהו... :)

בתחילת ההודעה רשמתי ספק בהומור ספק ברצינות, משהו כמו הצעות מפתות לרכישת הדודג', לשלוח אליי ה"פ... אז ככה, מישהו השקיע ושלח לי מייל בזה הנוסח (קחו אוויר, הוא "שכח" סימני פיסוק במשפט...):

" שלום ליאור

אתה לא מכיר אותי אבל ראיתי את ההודעה שלך על המכירה של הג'יפ ורציתי לשאול אותך אם אתה רוצה לעשות החלפה על חיפושית 74 יד שניה במצב חדש אחרי צבע ומנוע חדש בייבוא מגרמניה 1600 סמ"ק

האוטו עם טסט לשמונה חודשים ויש לי קבלות על כל התיקונים שאשיתי באוטו בארבע השנים האחרונות

החיפושית רשומה אספנות וזה מעלה את הערך שלה בהרבה מאוד לאומת אלו שלא אספנות

מה אתה אומר?

** השם שמור במערכת ** ..."

עניתי לו:

" שלום ***"

תודה, אבל לא נראה לי שאני מעוניין בהחלפה על חיפושית, לאו דווקא בשל השווי הכספי, אלא בשל העובדה שזה לא כלי-רכב שמעניין אותי "להתעסק" איתו.

ליאור."

והוא ענה לי, בנימוס והבנה:

"תגיד מה אתה דפוק? מי בחלל יסתכל לכיוון שלך עם הג'יפ הישן שלך יש אנשים עם מכוניות חדשות שרצו החלפה איתי ראש בראש עם החיפושית הכי יפה בארץ! ריפודים עשו לי מדמוי עור אורגינל בדוגמא שלו לא כמו הריפוד בית חולים שיש לך בג'יפ המכוער שלך

תקרא את ההודעה ההיא של אנשים תרדו מהעץ ותרד מהעץ אבל מהר"

לא יודע מה אתכם, אותי זה שעשע :), אני בטוח שאותו אחד שכתב לי את המייל קורא את ההודעה שרשמתי כאן ואני גם מאוד אשמח אם הוא יגיב... אגב, אף אחד בחלל לא יסתכל על הג'יפ (זה לא ג'יפ, אבל עזוב), למרות שיש לו אחלה עבירות, אני לא בטוח שתערובת האוויר תעבוד טוב בשבילי הירח... :)

ובקיצור...יש למישהו סולם? אני תקוע על העץ ורוצה לרדת... ;-)

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

אבל כתבתי שזה יישאר בינינו, אינעל... :bad-word:

אוף איתך!

טוב נו, יש מצב לראש-בראש? :puppydoge

אתה נותן סיבוב על הבהמה, ואני נותן סיבוב על הפינצ'רית...:hihi:

:wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

[quote name=razm

el]ליאור, תקרא את ההודעה שוב. לחיפושית מושבים דמוי עור.

רז מנשמע??

אתה חייב לדייק!!! דמוי עור אורגינל לא סתם

שבוע טוב

אירית

פורסם
ובקיצור...יש למישהו סולם? אני תקוע על העץ ורוצה לרדת... ;-)

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לתפוס טרמפ על הסולם שאני בונה ממש בימים אלה לבעלת "הבננה".

:wink:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
הייתי חייב לשתף אתכם במשהו... :)

"תגיד מה אתה דפוק? מי בחלל יסתכל לכיוון שלך עם הג'יפ הישן שלך יש אנשים עם מכוניות חדשות שרצו החלפה איתי ראש בראש עם החיפושית הכי יפה בארץ! ריפודים עשו לי מדמוי עור אורגינל בדוגמא שלו לא כמו הריפוד בית חולים שיש לך בג'יפ המכוער שלך

לא יודע מה אתכם, אותי זה שעשע :),

האמת שכבר הרבה זמן רציתי להעלות את הנקודה הזו כאוף-טופיק וזו הזדמנות.

אני נתקל כאן בפורום בהרבה מאד עברית עילגת, שגיאות כתיב ושפה רדודה.

אני לא רוצה להשמע מתנשא או יהיר, אבל בחייכם אנשים - תעברו על מה שכתבתם ולפחות תעשו הגהה לפני שאתם לוחצים על "פרסם הודעה". יש הודעות שנראות כאילו ילד בכתה ב' כתב אותן.

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

פורסם

הרכב נראה מדהים!!!!!

אני במקומך הייתי משפץ אותו (את הפנים כי חיצונית הוא פחות או יותר מדהים!)

ושומר אותו לאספנות כי רכב כזה מגיע לו יחס חם ואוהב!

איזה שנה הוא בכלל? כמה זמן יש לו עד לאספנות?

ושוב לדעתי אוטו כזה דורש שימור!

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

יפה מאוד ליאור

יופי של רכב והוא שמור ממש יהפה!!

דארך אגב איך לעזעזל לא קפצתה על המציאה בתצורת החיפושית בדרך כלל אתה קופץ על מציאות לא?:-P

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
האמת שכבר הרבה זמן רציתי להעלות את הנקודה הזו כאוף-טופיק וזו הזדמנות.

אני נתקל כאן בפורום בהרבה מאד עברית עילגת, שגיאות כתיב ושפה רדודה.

אני לא רוצה להשמע מתנשא או יהיר, אבל בחייכם אנשים - תעברו על מה שכתבתם ולפחות תעשו הגהה לפני שאתם לוחצים על "פרסם הודעה". יש הודעות שנראות כאילו ילד בכתה ב' כתב אותן.

DARKOOLI השלום לך???

מקורן של תופעות אלה הוא ככל הנראה בכך שהכתיב העברי היה במקור כתיב עיצורי בו כותבים את מה ששומעים בדיבור. בתנ"ך למשל צורות מלאות משמשות יחד עם צורות חסרות של מילה, אפילו באותו פסוק. דוברי העברית בני זמננו מוסיפים לכתוב את מה שהם מבטאים בדיבור, ולכן הם כותבים בצורה לא קונסיסטנטית ועם "שגיאות" כתיב , ובקיצור בעברית צחה קוקו בקלאווה אנלפבית

ליל מנוחה

ושבוע טוב לכולם

אירית

• תוכן חדש...