Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה לשבת

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חידה לשבת.... ברשותכם:

לאיזה אופנוע מייצור סידרתי יש מנוע כסטנדרט (לא דגם משופר,נדיר או ביצור עצמי) של מכונית?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע אם זה נקרא ייצור סדרתי אבל היה אופנוע (גרמני נדמה לי) בשם MAMUT TTS, שליאור ברוך לא היה מתנגד לשים יד על המנוע שלו...

פורסם

שני האופנועים שציינתם אינם מייצור סידרתי, כנ"ל BUELL למי שרוצה להגיד.

אם יש 2 שאני סומך עליהם שידעו זה חן ואילן.

רמז: האופנוע המדובר נמכר ע"י היבואן שלו בארץ (כמה נמכרו זאת כבר סוגיה אחרת...:-P )

יניב

פורסם

היה אופנוע עם מנוע של פיאט 127 שנמכר בארץ. למיטב זכרוני זה היה מנוע 903 סמ"ק, ואפילו לוח השעונים שלו נלקח ישירות מהפיאט. קראו לו "Shifty 900", ואפילו ערכו לו מבחן דרכים ב"טורבו" עליו השלום.

shifty%20900%2002.jpg

shifty%20900%2004.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

סך הכל נימכר שיפטי אחד בלבד,והוא הופיע במבחן דרכים בטורבו מספר 12.

מעניין מה עלה בגורלו.

לוח המחוונים שלו נילקח ישירות מהפיאט 127 CL(ל 127 ספורט היה קו אדום גבוה במד הסל"ד).

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כל הכבוד קובי.

האופנוע המדובר הוא בנלי(ככה הוא שווק בארץ) שיפטי עם מנוע של פיאט 127.

כשהוא הגיע לארץ אז במגזין טורבו בשער היה צילום שלו ושל 127 ומבחן דרכים בניהם.

זאת הייתה שירת הברבור של בנלי ואני חושב שנמכרו אחדים מהם.

חבר שלי שיש לו אחד מהם מחזיק גם 900 SIE, עוד משהוא מוזר מבית בנלי, אופנוע עם מנוע 6 בוכנות רוחבי. כמובן שלאותו עודד יש גם קואסקי Z1 (גם הוא עם 6 ציל).

אוי, גלשתי לאופנועים.

סליחה ושבת שלום,

יניב

פורסם

יניב,זוהי לא היתה בדיוק שירת הברבור של בנלי.

אופנועי בנלי נימכרו כאן עד שנת 87,כשדגם ה 654 זכה לפופולאריות לא מבוטלת.

תמיד לבנאלי היו קונפיגורציות מוזרות משהו,כמו ה 304 שהיה לו מנוע 230 סמ"ק בעל 4 בוכנות,למשל.

אם זיכרוני לא מטעני,לבנלי 906 היה מנוע שהתבסס על מנוע הונדה,כנ"ל מנועה של ה 654.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ליאור -

פספסתי את השוטרת (100) או מה ? :grin:

שמר!!!!

סמי וסוסו מה עשית לי, גדלתי על זה, ואני חשבתי שאני היחידה שזוכרת IT FELT SO LONELY

אירית

פורסם

זה לא קשור לאופנועים או למנועי מכוניות אבל

ליאור

מאז שאתה נשוי אתה מתפרע:גם בנושא רכישת רכב וגם בנושא ה...סימלונים שלך

שבת שלום

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
יניב,זוהי לא היתה בדיוק שירת הברבור של בנלי.

אופנועי בנלי נימכרו כאן עד שנת 87,כשדגם ה 654 זכה לפופולאריות לא מבוטלת.

תמיד לבנאלי היו קונפיגורציות מוזרות משהו,כמו ה 304 שהיה לו מנוע 230 סמ"ק בעל 4 בוכנות,למשל.

אם זיכרוני לא מטעני,לבנלי 906 היה מנוע שהתבסס על מנוע הונדה,כנ"ל מנועה של ה 654.

אוי הבנלי 304 עם מנוע 231 סמ"ק שהאכיל אותי מרורים כשעשיתי לו אוברול לעומת זאת היה לו רעש אלוהי(כשהוא עבד) - קיבל הרבה קללות,אללה ירחמו...:-P

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...