Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא יראה אור גיליון חדש של "האבטומוביל" - המגזין הישראלי היחיד המוקדש כולו למכוניות קלאסיות, רבכ אספנות, מורשת מוטורית ואופונועים קלאסיים.

"האבטומוביל" הוא מגזין מנויים.

כל חברי "מועדון החמש" מנויים למגזין מתוקף חברותם במועדון. אחרים יכולים לרכוש מנוי שנתי ( ל-6 גיליונות) במחיר של 180 שקלים (כולל מע"מ ודמי משלוח) בטלפון 02-6521222 (קרול).

מתברר שמשתלם להיות חבר מועדון החמש...

coverhavto59.jpg

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

כל הכבוד על האיכות שנשמרת מגליון לגיליון,

ועל ההתמדה והעמידה בלוח הזמנים.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

קיבלתי עכשיו את הכתבה על הקורטינה ערוכה במייל,אוי זה נראה טוב....:twisted:

חבל רק שאבא שלי לא הספיק לראות את זה,שיחזור מרומניה תהיה לו הפתעה נעימה.:wink:

מקווה שהגיליון יגיע מהר,ותהנו מהכתבה.

לירון

פורסם

מחכה בכיליון עיניים, איכות הכתבות - טובה,ההגשה - יפה, הנייר והעיצוב- נאים ומזמינים לקרוא הכתבות. מקווה להמשיך ולראות גם בעתיד גליונות של "האבטומוביל"- הגיליון היחיד של רכב אספנות בארץ.

מצא

בשבוע הבא יראה אור גיליון חדש של "האבטומוביל" - המגזין הישראלי היחיד המוקדש כולו למכוניות קלאסיות, רבכ אספנות, מורשת מוטורית ואופונועים קלאסיים.

"האבטומוביל" הוא מגזין מנויים.

כל חברי "מועדון החמש" מנויים למגזין מתוקף חברותם במועדון. אחרים יכולים לרכוש מנוי שנתי ( ל-6 גיליונות) במחיר של 180 שקלים (כולל מע"מ ודמי משלוח) בטלפון 02-6521222 (קרול).

מתברר שמשתלם להיות חבר מועדון החמש...

מצא משה

• אחראי פורום
פורסם

מה פירוש השם?

ואיפה אפשר לקנות גיליון אחד להתרשמות?

תודה,איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

היי לכולם

האבטומוביל מתעכב.

שמעתי שהיתה בעיה עם איזו שהיא כתבה על קורטינה, נמחק חלק גדול בהדפסה, היה צריך להדפיס מחדש ואח"כ שוב לכרוך, ועדיין - לא כל הכתבה מופיעה כראוי.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
היי לכולם

האבטומוביל מתעכב.

שמעתי שהיתה בעיה עם איזו שהיא כתבה על קורטינה, נמחק חלק גדול בהדפסה, היה צריך להדפיס מחדש ואח"כ שוב לכרוך, ועדיין - לא כל הכתבה מופיעה כראוי.

יום טוב - אבי.

אבי מהיכרותי איתך ,אני לא יודע אם אתה מדבר בציניות או ברצינות.:roll:

אני מקווה שזה נאמר בהומור...

לירון

פורסם
אבי מהיכרותי איתך ,אני לא יודע אם אתה מדבר בציניות או ברצינות.:roll:

אני מקווה שזה נאמר בהומור...

אהלן לירון,

מהיכרותי האישית את אבי - אבי הוא אדם רציני מאוד........

פורסם

היי לכולם

.....יגיע גם יגיע במהלך השבוע הבא,לאובטומוביל (יצורף כמו תמיד) הקלאסיקון ובו תוכנית ארועים עשירה למהלך החודשים הקרובים, הזמנה לארוע העשרים, לוח קונים מוכרים מעניין ,בקיצור יש למה לצפות.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...