Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3112626,00.html

נניח והחוק יעבור, אני נתקל באיביי מידיי פעם במכוניות מדהימות, נניח אני רואה רכב שעולה 1000 דולר , ומבחינת ייבוא הוא מותר לייבוא, כמה יעלה כל הסיפור עצמו, נניח המשלוח עוד 1000 דולר, המיסים, באחוזים , כמה זה יוצא? יותר מ 100% מערך הרכב?

האם רכב שעולה 1000 דולר לרכוש אותו, עם המשלוח והמיסים הוא יעבור את ה 3000 דולר?

תודה.

פורסם

תערוך חיפוש,תילי תילים נרשמו על הנושא.

בקצרה ובאופן כללי,רכב ששוה 1000$ תשלם עוד כ 1000$ הובלה (לפחות-יש גם הובלה יבשתית בארה"ב שמאד יקרה) ותשלם מכס ואגרות למינהן עוד כ 3000$ והינה אתה ב 5000$ לפני "הפתעות" נוספות והשקעה שתדרש ברכב ששווה רק 1000$...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
שלום

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3112626,00.html

נניח והחוק יעבור, אני נתקל באיביי מידיי פעם במכוניות מדהימות, נניח אני רואה רכב שעולה 1000 דולר , ומבחינת ייבוא הוא מותר לייבוא, כמה יעלה כל הסיפור עצמו, נניח המשלוח עוד 1000 דולר, המיסים, באחוזים , כמה זה יוצא? יותר מ 100% מערך הרכב?

האם רכב שעולה 1000 דולר לרכוש אותו, עם המשלוח והמיסים הוא יעבור את ה 3000 דולר?

תודה.

מה שאתה מדבר עליו אינו חוק. זו עתירה לבג"צ. עד שתתברר יכול לחלוף זמן רב, ובסופו של דבר יתכן ותידחה, או שהעותר והמשיבים יגיעו להסכמה שתוריד אותו מהעץ עליו טיפס תמורת הקלה חד פעמית.

להתחיל לבנות ציפיות יהיה לא חכם, כיוון ש, להוציא מקרים ספציפיים יוצאי דופן, יבוא רכב משומש מחו"ל בד"כ אינו כלכלי.

פורסם

ונניח שהרכב לא שווה 1000 דולר , אלה 100 דולר.

גובה המיסים כעת יהיה 300 דולר (ביחס ישר לעלות הרכב) או שהוא יישאר בגובה כמה אלפי דולרים?

וחוץ מזה איך הם יכולים לדעת כמה הרכב עלה לי?

תודה.

פורסם
מה שאתה מדבר עליו אינו חוק. זו עתירה לבג"צ. עד שתתברר יכול לחלוף זמן רב, ובסופו של דבר יתכן ותידחה, או שהעותר והמשיבים יגיעו להסכמה שתוריד אותו מהעץ עליו טיפס תמורת הקלה חד פעמית.

להתחיל לבנות ציפיות יהיה לא חכם, כיוון ש, להוציא מקרים ספציפיים יוצאי דופן, יבוא רכב משומש מחו"ל בד"כ אינו כלכלי.

אתה צודק לחלוטין, אבל - לפעמים לא השיקול הכלכלי הוא שמנחה את הרוכשים.

רון.

-שהיה שמח להביא E30 325 במצב חדש לארץ במקום לקרוע את התחת בחיפושים עקרים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ונניח שהרכב לא שווה 1000 דולר , אלה 100 דולר.

גובה המיסים כעת יהיה 300 דולר (ביחס ישר לעלות הרכב) או שהוא יישאר בגובה כמה אלפי דולרים?

וחוץ מזה איך הם יכולים לדעת כמה הרכב עלה לי?

תודה.

שוב,חפש ותמצא את התשובות בפורום זה. בקצרה,מה שחשוב זה לא בכמה קנית אלא בכמה הוערך הרכב ע"י מעריך של המכס שבד"כ מסתמך על מחירון בינ"ל מקובל. אם קנית בזול יותר ותראה ראיה על כך,יפחיתו עד 10% ממחיר "המחירון",כך שאם הרכב שווה עפ"י הערכת המכס 1000$ וקנית אותו ב100$ המיסים ישולמו לפי 900$ + הובלה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לדעתי צריך להוריד משמעותית את מס היבוא לרכבי אספנות... למה (ולא בגלל שיש לי "טובת הנאה אישית") אלא בגלל שלא מכאן מיע ה"כסף הגדול", זה דבר ראשון, דבר שני, אילו לא רכבים שנוסעים הרבה, לא משמשים כרכב יום יומי. תחביב... כמו שהורידו את המס על חלקי מחשב...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
לדעתי צריך להוריד משמעותית את מס היבוא לרכבי אספנות... למה (ולא בגלל שיש לי "טובת הנאה אישית") אלא בגלל שלא מכאן מיע ה"כסף הגדול", זה דבר ראשון, דבר שני, אילו לא רכבים שנוסעים הרבה, לא משמשים כרכב יום יומי. תחביב... כמו שהורידו את המס על חלקי מחשב...

גילי

את המס על חלקי מחשב הורידו כי המחשב הם גם תשומה בייצור עבודה/ידע וכו'

רכבי אספנות יוצרים בעיקר הוצאות בלתי נגמרות...

לו אני מדינת ישראל הייתי מאשר יבוא מכוניות משומשות עד גיל 5-6 בכפוף לבדיקת מעבדה מוסמכת.

(כדי שלא נהפוך לפח האשפה של אירופה / ארה"ב )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לו אני מדינת ישראל הייתי מאשר יבוא מכוניות משומשות עד גיל 5-6 בכפוף לבדיקת מעבדה מוסמכת.

(כדי שלא נהפוך לפח האשפה של אירופה / ארה"ב )

מהכרותי המעטה עם יבוא רכב במזרח ארופה , מרגע שנפתחו האפשרויות , נוצרה מערכת שלמה של זיוף רכבים בכל מדינות מזרח ארופה , ועל ידי העברת רכב מגרמניה/בלגיה /איטליה/אוסטריה לצ'כיה/הונגריה/סלובקיה פתאום רכב הופך משנת יצור 1999 ל 2001 והקילומטראז' הופך מ 100000 ל 40000 .
פורסם

כרגע החוקים לא מאפשרים יבוא חופשי, וישנם עוד הרבה הגבלות מיותרות .ולמרות זאת אנו גרים בפח אשפה של יבואנים וחברות הליסינג, ולא חסרות לנו מכוניות מזויפות. יכול להיות שכל האיסורים האלה הם לא רעיון כל כך טוב? או יותר מזה – הם יוצרים את ההפך מהמטרה המוכרזת שלהם?

• תוכן חדש...