Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכש חדש לבית משפחת ברוך :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה....

היום הצטרפו להן שתי מכוניות "חדשות" לערמה הנוכחית... הראשונה, דודג' ראם-צ'ארגר שנת 1983 (למי שלא מכיר, ה"בלייזר" של דודג', 4X4, מנוע V8 וכו'..) ומשהו חדש יחסית (למעשה הרכב הכי חדש שרכשתי מעולם, כן, קורה..), פונטיאק בונווויל SSE שנת 1992.

שתיהן במצב מכאני מושלם, מצב חיצוני קצת פחות ממושלם, לא עברו הרבה ידיים מאז שעלו לארץ (שתיהן ייבוא אישי, הדודג' דיפלומטית לשעבר והפונטיאק ייבוא אישי "רגיל" לדגם יותר מפואר מזה שנמכר כאן).

היום יצאתי לסיבוב קטן עם הדודג' בשטח פתוח ואני חייב לומר שהשילוב של כוח ומומנט של מנוע V8, יחד עם מרווח גחון, מהלך מתלה בריא וכמובן 4X4, הם מתכון מושלם להנאה.....

לגבי הפונטיאק, היא ככל הנראה תשמש אותי כמכונית יום-יומית (מנוע V6 בנפח 3800 סמ"ק). אגב, בין ה"גימיקים" במכונית הזאת יש בין היתר תצוגה עילית שמציגה מהירות והודעות (כמעט כמו במטוסים...), קומפרסור אוויר מובנה ברכב עם חיבור בתא המטען לניפוח כל מה שבא, מחשב דרך עם כל פונקציה קיימת, כמובן שהכל חשמלי ועור ועוד כל מיני.... פינוק אמיתי :)

אהה...ועוד עדכון.... הקמארו, איננה עוד בבעלותי, כולי תקווה שבעליה החדשים יהנה ממנה כפי שאני נהנתי ממנה. ככל הנראה, את ה-muscle car הבאה שלי, אני אייבא בקרוב מחו"ל...

תמונות, בקרוב, כשחבר שלי שהשאיל מצלמה ל"כמה שעות" יחזיר אותה לאחר שבועיים.... :) בכל מקרה, לאלו שלא מכירים את המכוניות וזה אולי מעניין אותם, מצאתי תמונות "המחשה" מהאינטרנט:

הדודג' (שלי שחורה ועם הרבה יותר ניקלים... ;-)) Dodge RamCharger:

JoshW.jpg

הפונטיאק (שלי זהה, אך בצבע כחול מטאלי כהה) Pontiac Boneville SSE :

92-93ssei.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

במהלך הצהרים, נשמעו צעקות וקללות מאיזור השרון.

אה... זה השכנים. עכשיו הכל מובן...:wink:

תתחדש!

הבונווילים האלה הם פנטזיה שלי, שיום אחד אני מקווה להגשים ב"ה (בעזרת המרשרשין)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ליאור תתחדש - אני מבין שרכשת סוכנות לביטוח רכב :-P ?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
אז ככה....

דודג' ראם-צ'ארגר שנת 1983

אל תשכח לקפל את האנטנה של הפרינץ כשאתה מחנה אותה מתחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אתה לא נירגע, אהה???

תתחדש!!! מכל הלב!!!

"תצרוך דלק" כמו שצריך (אני מבין שמשבר הדלק לא נוגע בך, מניות ב"פז"? :wink: )...

רק תשאיר גם טיפה לנו :roll:

שוב, המון מז"ט!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תתחדש

לחבר שלי יש גם בונוביל SSE ביבוא אישי, רכב נחמד מאוד רק חבל שלא הלכת כבר על הגרסא עם הסופרצ'ארגר (SSEI). אני ראיתי פעם באיביי מערכת כזו קומפלט עם הכל למכירה, אני בטוח שתוכל "להוסיף" אותה מאוחר יותר מכיוון שזה בדיוק אותו מנוע.

ד"א, הזמנתי לחבר שלי את הלוח מקשים של שיושב בין הכסאות (מכיוון ששלו נהרס), אבל אני הזמנתי בטעות ל-SSEI ולא ל-SSE אז אם יש לך כסאות חשמליים ואתה צריך את החלק אז הוא שלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תתחדש

לחבר שלי יש גם בונוביל SSE ביבוא אישי, רכב נחמד מאוד רק חבל שלא הלכת כבר על הגרסא עם הסופרצ'ארגר (SSEI). אני ראיתי פעם באיביי מערכת כזו קומפלט עם הכל למכירה, אני בטוח שתוכל "להוסיף" אותה מאוחר יותר מכיוון שזה בדיוק אותו מנוע.

ד"א, הזמנתי לחבר שלי את הלוח מקשים של שיושב בין הכסאות (מכיוון ששלו נהרס), אבל אני הזמנתי בטעות ל-SSEI ולא ל-SSE אז אם יש לך כסאות חשמליים ואתה צריך את החלק אז הוא שלך ...

בשמחה רבה, החלק בהחלט יתאים ;-)

לא קניתי את הSSEI כי פשוט לא מצאתי אחת למכירה.... מה שכן, בתהליך פשוט למדי ניתן להפוך את הSSE ל-SSEI (הוספת סופרצ'רג'ק, החלפת מזרקים, מחשב וחיישנים) ואז כבר מדובר על משהו מעניין.....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

יפה תתחדש.

הייתי שמח לפגוש את צי המכוניות שלך:-)

אין ספק שהפונטיאק זו אחת ממכוניות בנות 13 שיש בהן פינוקים שאפילו בחדש אין!!

אני דוגל בשיטת של לקנות מכוניות ותיקות ומפנקות:wink:

תהנה.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

חבל שלא שאלת לפני.

יש בבת-ים בונוביל SSEI במצב פשוט מושלם, בצבע לבן.

אני לא מכיר את בעל הרכב, אני רק יודע שכבר שנים הוא מחזיק מכוניות שאני תמיד מפספס.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תתחדש יא כריש ,איזה מכוניות בקלאססססס!! :twisted:

כמו שאל בנדי פעם אמר :"Dodge says something special about you.

ואז פגי אמרה : "damn right,i failed

ד"א: יש דוד'ג דארט בארץ ?

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...