Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכלה כמעט מוכנה לצאת לדרך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כפי שהבטחתי, אני מעדכן, כי ה"מיועדת" שלי - למעשה, שתי אחיות שנפגשו לראשונה לפני יומיים, אחת שלי ואחת לא) אוטוטו עומדות לעשות דרכן לארץ הקודש, "לעלות" על לוחיות צהובות ולהצטרף למשפחה. כן, חברים, החלום שהחל לפני 17 שנים בדיוק ותפס תאוצה כאן לפני חצי שנה בעזרתם האדיבה של טובים מביניכם, הופך אט אט למציאות. הרבה סבלנות (שעדיין לא מיציתי), לא מעט "ירוקים" ולילות טרופי שינה מצטברים אט אט למציאות שאני מקווה שתושלם בקרוב. ולמי שלא עקב - המדובר בפלימות' פיורי 3 1973 במהדורה מוגבלת (ספיישל, בשמה המלא) והשאר סופר ועוד יסופר.

מבטיח לשוב ולעדכן,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

היי חמי.

מה ההתרגשות, סך הכל רכב קטן . . . :-)

להת' איתך ואיתו במפגש בעוד אי אילו . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אהלן חמי,

שמח לראות שיש התקדמות, ואוטוטו הרכב בארה"ק על לוחית צהובה. :)

לפי הכתוב, אתה מייבא 2 בו זמנית? :shock: תן קצת פרטים על כך...

בהצלחה בהמשך, שנזכה לראותה בהקדם,

משכנתא זה קל

פורסם

תודה,

כפי שציינתי, אני מייבא ביחד עם חבר שתיים, האחת - שלי, ארבע דלתות הארדטופ, את האחרת - שתי דלתות - קנינו באיביי והיא מושא לסיפור נפרד.

אהלן חמי,

שמח לראות שיש התקדמות, ואוטוטו הרכב בארה"ק על לוחית צהובה. :)

לפי הכתוב, אתה מייבא 2 בו זמנית? :shock: תן קצת פרטים על כך...

בהצלחה בהמשך, שנזכה לראותה בהקדם,

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תוכן חדש...