Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שבקש להתעדכן באירועים מוטוריים קלאסיים בפראג צ'כיה, עמיתנו בפיבה המועדון המוטורי ההיסטורי של צ'כיה ישמח לעדכן בטלפון +420 602 290 544

בעיקרון להלן האירועים בקיץ , לצערי הרב אין באנגלית אולם, בהרמת טלפון אחת יובהרו הדברים

FIVA A

06. 8. 2005

Karlovarská veteran rally

Regularity event

14.7 až 17.7.2005
Auto Štangl Bohemia rallye Historic 2005
Regularity event
FIVA B

בנוסף מוזיאונים:

http://www.ntm.cz/

http://www.samohyl.zlin.cz/SMV1.htm

http://www.technicalmuseum.cz/

http://www.motorjournal.cz/bitov/

וכמובן לא לשכוח את פראג המופלאה העיר בעלת מאות הצריחים המחודדים", "העיר הזהובה", "פאריז של שנות העשרים בתשעים", "אם כל הערים" ו"הלב של אירופה".

ההשתפכות האמינו לי במקום!!!

אירית

czeck mus 3.jpg

czeck mus 2.jpg

czeck mus 4.jpg

mus czeck 1.jpg

Prague.jpg

פורסם

אם אפשר להתעלק ולשאול באותו נושא.

איך אני מברר איזה אירועים יש בארה"ב [יותר נכון בחוף המזרחי] במהלך אוגוסט?

פורסם
אם אפשר להתעלק ולשאול באותו נושא.

איך אני מברר איזה אירועים יש בארה"ב [יותר נכון בחוף המזרחי] במהלך אוגוסט?

יקירי

בה"פ מתי איפה בדיוק???

אירית

פורסם
אייייי פראג, פראג..

איזה מקום.

צודק

אבל אני אישית מעדיפה אוכל טוב וזימה (במובן החיובי ) ולכן בודפשט היא הבחירה שלי בסופו של דבר (מה לעשות גם זה המוצא שלי)

אירית

פורסם
צודק

אבל אני אישית מעדיפה אוכל טוב וזימה (במובן החיובי ) ולכן בודפשט היא הבחירה שלי בסופו של דבר (מה לעשות גם זה המוצא שלי)

אירית

אוי באמת ,

בודפשט ? מול פראג ? אין ממש תחרות ....

נראה לי שטעית קצת במספר הטלפון שרשמת אירית , אין כזאת קידומת בצ'כיה .(יכול להיות שהכוונה הייתה - 420602290544 + ? )

מעבר לכך סוף השבוע הזה תחרות סופרבייק בברנו , ועוד חודש המוטוגפ בברנו .

בנוסף מאוד ממולץ ללכת למוזאון הטכנולוגי של צ'כיה בפראג , תצוגה מדהימה של כלי רכב מתחילת המאה שעברה הכוללת מכוניות ,אופנועים ,רכבות (קטרים וקרונות שלמים ),מטוסים , כדורים פורחים ועוד .

פורסם
אוי באמת ,

בודפשט ? מול פראג ? אין ממש תחרות ....

נראה לי שטעית קצת במספר הטלפון שרשמת אירית , אין כזאת קידומת בצ'כיה .(יכול להיות שהכוונה הייתה - 420602290544 + ? )

מעבר לכך סוף השבוע הזה תחרות סופרבייק בברנו , ועוד חודש המוטוגפ בברנו .

בנוסף מאוד ממולץ ללכת למוזאון הטכנולוגי של צ'כיה בפראג , תצוגה מדהימה של כלי רכב מתחילת המאה שעברה הכוללת מכוניות ,אופנועים ,רכבות (קטרים וקרונות שלמים ),מטוסים , כדורים פורחים ועוד .

ENDER היי

בוודאי תסכים אתי שאין ויכוח על העדפתו של האחר, אני אישית מעדיפה את חיי הלילה הסוערים , את האוכל הטוב, את הפן ההרפתקני על פני סיורי מבנים עתיקים והיסטוריים, כמובן אני לא שוללת זאת ואשתדל לראות זאת לפחות פעם אחת בכל יעד, אני אזרחית הונגריה והמקומות בהם אני מבלה הם מקומות שרק המקומיים פוקדים אותם ולא התייר הרגיל ומן הסתם האווירה היא אחרת ומשוחררת יותר , הספקתי להיות בלא מעט מקומות בעולם במסגרת עבודתי ולספוג לא מעט במסגרת הסיורים "הלימודיים" , אבל המקומות אליהם הגעתי במסגרת החיפושים של חלפים, מקומות בהם לא דרכה רגל תייר , כפרים בהרים ביערות הם לדעתי וטעמי לאין ערוך מעניינים יותר בהשוואה למקומות התיירותיים הממוסחרים ושוב בגלל אותה אווירה מקומית עממית שלא תמצא במקום תיירותי, פראג ללא ספק יפהפיה , בודפשט גם , סנט אנדרה , אגם בלטון

לגבי המוזיאון הטכנולוגי צודק וציינתי את הקישור אליו (מספר 3)

לגבי המספר , תודה שהפנית את תשומת ליבי מה שקרה זה הועתק הפוך

אירית

פורסם

היי אירית.

אפרופו זימה,תמונה מצ"כיה אין ספק שהצ"כיות מבינות עניין ונועזות.

המשך יום נעים א.

אני אשלח בה.פ.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
היי אירית.

אפרופו זימה,תמונה מצ"כיה אין ספק שהצ"כיות מבינות עניין ונועזות.

המשך יום נעים א.

אני אשלח בה.פ.

NEVER MIND-MY MISTAKE

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
ENDER היי

בוודאי תסכים אתי שאין ויכוח על העדפתו של האחר, אני אישית מעדיפה את חיי הלילה הסוערים , את האוכל הטוב, את הפן ההרפתקני על פני סיורי מבנים עתיקים והיסטוריים, כמובן אני לא שוללת זאת ואשתדל לראות זאת לפחות פעם אחת בכל יעד, אני אזרחית הונגריה והמקומות בהם אני מבלה הם מקומות שרק המקומיים פוקדים אותם ולא התייר הרגיל ומן הסתם האווירה היא אחרת ומשוחררת יותר , הספקתי להיות בלא מעט מקומות בעולם במסגרת עבודתי ולספוג לא מעט במסגרת הסיורים "הלימודיים" , אבל המקומות אליהם הגעתי במסגרת החיפושים של חלפים, מקומות בהם לא דרכה רגל תייר , כפרים בהרים ביערות הם לדעתי וטעמי לאין ערוך מעניינים יותר בהשוואה למקומות התיירותיים הממוסחרים ושוב בגלל אותה אווירה מקומית עממית שלא תמצא במקום תיירותי, פראג ללא ספק יפהפיה , בודפשט גם , סנט אנדרה , אגם בלטון

לגבי המוזיאון הטכנולוגי צודק וציינתי את הקישור אליו (מספר 3)

לגבי המספר , תודה שהפנית את תשומת ליבי מה שקרה זה הועתק הפוך

אירית

הי אירית ,

אני מסכים איתך שאין ספק שעל טעם וריח אין להתווכח , אני חי כבר 3 שנים בפראג ויוצא לי כפעם בחודש לקפוץ לבודפשט בעיניני עבודה (עם מקומיים ) ,כך שאני מכיר את שתי הערים היכרות לא מעטה , ואם בזימה / חיי לילה עסקינן , פראג מחזיקה בתואר (הלא מחמיא לי כתושב ) של בירת הפורנו של ארופה ומקומות הבילוי בה רבים ומגוונים לפי כל הטעמים ....

אגם בלטון אכן יפה ומרשים , אולם צ'סקי קרומלוב וכל צפון צ'כיה מלאה במקומות מדהימים .

לגבי בודפשט , אני תמיד חש שהעיר לא שמורה מספיק וצריכה לעבור שיפוץ מסיבי .אם יש לך המלצות על מקומות אשמח לשמוע ולבקר .

פורסם
הי אירית ,

אני מסכים איתך שאין ספק שעל טעם וריח אין להתווכח , אני חי כבר 3 שנים בפראג ויוצא לי כפעם בחודש לקפוץ לבודפשט בעיניני עבודה (עם מקומיים ) ,כך שאני מכיר את שתי הערים היכרות לא מעטה , ואם בזימה / חיי לילה עסקינן , פראג מחזיקה בתואר (הלא מחמיא לי כתושב ) של בירת הפורנו של ארופה ומקומות הבילוי בה רבים ומגוונים לפי כל הטעמים ....

אגם בלטון אכן יפה ומרשים , אולם צ'סקי קרומלוב וכל צפון צ'כיה מלאה במקומות מדהימים .

לגבי בודפשט , אני תמיד חש שהעיר לא שמורה מספיק וצריכה לעבור שיפוץ מסיבי .אם יש לך המלצות על מקומות אשמח לשמוע ולבקר .

ואכן זה בדיוק השלב לעבור לה"פ

אירית

• תוכן חדש...