Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ולילה טוב,

* האם קיים קיט שבעזרתו ניתן להחזיר לשמשת הרכב את הברק והשקיפות שהיו לה כשיצא

הרכב את שערי המפעל?

* כיצד משתמשים בקיט שכזה והיכן ניתן להשיג?

* האם צריך להבדיל בין שמשות העשויות זכוכית מחוסמת (שמשות-צד) לבין שמשות

העשויות זכוכית שכבתית (כמו שמשות קדמיות), כאשר עובדים עם הקיט?

* האם במקום לרכוש את הקיט (שוב, בהנחה שקיימת חיה כזאת...), יש בעלי-מקצוע

שמביאים את השמשה לאותה תוצאה? (אפילו כאלה שלהם יש את הקיט...)

השריטות בהן מדובר הן שריטות כתוצאה מפגעי הזמן ופגעי הווישרים בעלי הגומי האכול ש"החליקו" להנאתם על השמשה...

וגם מדובר בחוסר הברק שקיים עליה.

והשאלה הנוספת:

אף-פעם לא יצא לי להוציא לבד שמשה...

האם מומלץ רק שבעל-מקצוע יבצע זאת, או שהתהליך פשוט? (והאם תמיד ישנה פגיעה של שריטות ועיקומים קלים בפח/פיברגלאס, או שהמגע הוא רק בגומייה הפנימית?)

האם יש דרך להבטיח שלא תתפוצץ לה השמשה בזמן שמתקינים אותה חזרה על הרכב?

נשאלת השאלה כי מדובר בשמשה שלא ניתן להשיג היום בכל חנות צעצועים, או ב-eBay...

אודה לעונים,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

דבר ראשון, אל תנסה את זה לבד... גם אם פעם עשית את זה...

דבר שני, ביטוח שמשות זה דבר חשוב...

דבר שלישי, יש חומרים להברקת שמשות, יש חומרים אפילו למילוי סדקים... הכל שאלה של כסף.

ראיתי חומר שעושים איתו פוליש לשימשה.

תהנה ובהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

יש מכשיר וציוד לתקון שריטות ופגעי אבנים בשמשות אך זה מוגבל לקוטר של כ 3 ס"מ ונמצא ומבוצע אצל

"ברוך ובניו- קארגלס זגגות רכב", רח' גיסין 67-69 קרית אריה פ"ת, 03-9181414 ובקש את קובי.

פרוק והרכבת שמשת רכב (ביחוד הרכבה) זה למקצוענים.

אין קיט כזה לרכישה חובבנית.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אז זהו שיש כזה קיט לקניה "חובבנית"

קצת פוגע שאנשים לא נכנסו ללינק הזה בפעם שעברה

הוא יתן לכם מענה לכל דבר שקשור לשחזור רכב החל ב שמשות, פחחות ,גלגלים ,ניקלים ,חשמל ועוד הרבה מאוד דברים תיכנסו ותהיו בהלם כמוני

http://www.frost.co.uk/productList.asp?catID=20

פורסם

לי נראה שאם החלון כבר לא שקוף יותר הבעיה היא בחומר המפריד בין שתי השמשות(ושמחזיק את חלקי השמשה ביחד ומונע פגיעה מחלקי הזכוכית).

אני לא יודע מאיזה שנה זה נכנס לחוק אבל אם בחלון שלך הדבר קיים כבר אז יכול להיות שזאת הבעיה,ונראה לי שבמקרה כזה אין הרבה מה לעשות ולהחליף את השמשה,או שיש מה לעשות?!

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...