Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו אני חי כמו בחלומות הכי פרועים, (אולי) היום קיבלתי לרשותי את אופנוע האספנות השני שלי, מדובר בהונדה 50CC (שחורה) שהייתי עם הבעלים שלה במשך זמן ארוך במסעות שכנוע, היום (אחרי ששיפוץ הלמברטה תפס תאוצה) פגשתי בו ועשיתי לו את פרצוף הקוקר-ספנייל שלי (להבדיל מפרצוף הבוקסר) ולא להאמין זה עבד! ומחר הכלה החדשה בבית בתכנון להעלות אותה למרפסת הגג שלי (קומה רבעית) כדי להרחיקה מידי הילדים והמזיקים שבחוץ, עכשיו רק נישאלת השאלה מה משפצים קודם-תמונות מובטחות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אז זהו אני חי כמו בחלומות הכי פרועים, (אולי) היום קיבלתי לרשותי את אופנוע האספנות השני שלי, מדובר בהונדה 50CC (שחורה) שהייתי עם הבעלים שלה במשך זמן ארוך במסעות שכנוע, היום (אחרי ששיפוץ הלמברטה תפס תאוצה) פגשתי בו ועשיתי לו את פרצוף הקוקר-ספנייל שלי (להבדיל מפרצוף הבוקסר) ולא להאמין זה עבד! ומחר הכלה החדשה בבית בתכנון להעלות אותה למרפסת הגג שלי (קומה רבעית) כדי להרחיקה מידי הילדים והמזיקים שבחוץ, עכשיו רק נישאלת השאלה מה משפצים קודם-תמונות מובטחות-רן
רן שושן

לפי הספירה שלי זוהי פוליגמיה נו נו נו!!! ועוד משוויץ...הייתי מאד רוצה לראות את מבט הקוקר ספנייל שאתה מתהדר בו, איזה מבט אני צריכה לעשות בכדי שתעשה מה שאני מבקשת???

להתראות במפגשישי

אירית

פורסם
רן שושן

לפי הספירה שלי זוהי פוליגמיה נו נו נו!!! ועוד משוויץ...הייתי מאד רוצה לראות את מבט הקוקר ספנייל שאתה מתהדר בו, איזה מבט אני צריכה לעשות בכדי שתעשה מה שאני מבקשת???

להתראות במפגשישי

אירית

עדיין לא ביקשת כלום... יור וויש יז מיי קומנד-רן

פורסם
עדיין לא ביקשת כלום... יור וויש יז מיי קומנד-רן
וכמובן הרבה ברכות ושושנים ממני והשאר בה"פ

אירית

פורסם

זה עם הפנס הגדול העגול בחזית שנראה כמו איזה 500 סמ"ק?

מזל טוב תתחדש

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

ומחר הכלה החדשה בבית בתכנון להעלות אותה למרפסת הגג שלי (קומה רבעית) כדי להרחיקה מידי הילדים והמזיקים שבחוץ, עכשיו רק נישאלת השאלה מה משפצים קודם-תמונות מובטחות-רן

היי רן

בשעה טובה!

. . . מה שבטוח - את המרפסת משפצים אח"כ . . . :lol:

ד"ש ובהצלחה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
תודה ובקרוב אצלך-רן
אצלי - לא ממש בקרוב, תן לי לעבור את האוניברסיטה בשקט, למצוא עבודה משתלמת - אז נדבר על מזל טובים בשבילי :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
היי רן

בשעה טובה!

. . . מה שבטוח - את המרפסת משפצים אח"כ . . . :lol:

ד"ש ובהצלחה - אבי.

בטוח, בתכנוון דק עץ.... ורק בגלל זה קיבלתי אישור מהמפקדת-רן

פורסם
אצלי - לא ממש בקרוב, תן לי לעבור את האוניברסיטה בשקט, למצוא עבודה משתלמת - אז נדבר על מזל טובים בשבילי :)
נדמה לי שבגלל הייחוס המשפחתי תקבלי הנחה משמעותית על קניית ה"מזל-טוב" הראשון שלך :wink:

מזל טוב אדון שושן!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
רן שיהיה לך בהצלחה עם שיפוץ ההונדה :-)

קשה להשיג היום כאלה.תגיד היא עמדה במקרה בירושלים?

כן, עמדה בי-ם בחוץ חשופה לפגעי מזג האויר... שנה ומשהו אני במרדף אחרי הבעלים ורק שהתחלתי לעבוד ברצינות על הלמברטה החליט לתת אותה... אז לקחתי והיום, אף הונדה בעולם לא הגיע לגבהים הללו (קומה רבעית במרפסת)-רן

• תוכן חדש...