Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לחבר יש סובארו 1800 GLF אוטומט שנת 83 .

באוטו יש בריחת לחץ כנראה רינגים גמורים.

רציתי לדעת האם מישהו יכול להפנות אותי לידיים מקצועיות ולא יקרות כדי לטפל בבעיה, או במקביל איפה אני יכול להשיג מנוע כזה במצב תקין במחיר סביר.

אודה לעוזרים.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

רק להחליף רינגים זה כמו כוסות רוח למת. מיקצוען לעולם יחרוט בנוסף לרינגים חדשים. הרי לא רק הרינגים נשחקו, נכון? בלי כול קשר, תבדוק אם לא יותר זול מנוע קומפלט (ייבוא או פירוק) מאשר לפתוח מנוע ולהתחיל לשפץ. לשפץ צריך לדעת.

פורסם

אם אתה משיג מנוע טוב,החלף את הישן.

מניסיון אוברול מנוע בסובארו,מצליח לכמה עשרות אלפי ק"מ,כשמנוע מפירוק {מיבוא}מחזיק מאות אלפים.

החלף את הישן ושמור אותו, תוכל לשפץ אותו בזמנך הפנוי ובנחת.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
רק להחליף רינגים זה כמו כוסות רוח למת. מיקצוען לעולם יחרוט בנוסף לרינגים חדשים. הרי לא רק הרינגים נשחקו, נכון? בלי כול קשר, תבדוק אם לא יותר זול מנוע קומפלט (ייבוא או פירוק) מאשר לפתוח מנוע ולהתחיל לשפץ. לשפץ צריך לדעת.
לא נכון.החלפת רינגים ומיסבים בסובארו הם תחליף זול וטוב לשיפוץ כולל.

אם בוצע ליטוש כראוי לצילינדרים(אונינג),המנוע יחזיק מעמד היטב.

לעומת זאת,ישנם מנועים שבהם החלפת רינגים לא תחזיק מעמד 1000 ק"מ(רנו,פיאט,פיג'ו).

בסובארו,ב.מ.וו ופורד(מנועי קנט ופינטו)החלפת רינגים בלבד תיתן תוצאות טובות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא נכון.החלפת רינגים ומיסבים בסובארו הם תחליף זול וטוב לשיפוץ כולל.

אם בוצע ליטוש כראוי לצילינדרים(אונינג),המנוע יחזיק מעמד היטב.

לעומת זאת,ישנם מנועים שבהם החלפת רינגים לא תחזיק מעמד 1000 ק"מ(רנו,פיאט,פיג'ו).

בסובארו,ב.מ.וו ופורד(מנועי קנט ופינטו)החלפת רינגים בלבד תיתן תוצאות טובות.

חן, זה לא קשור לתוצר המנוע. זה קשור למדידה: אם אתה פותח מנוע אתה אמור למדוד קדח, בוכנה וחופש של הרינגים. ברגע שהרינגים עברו מידה - בהכרח גם הקדח עבר אותה. מכאן שרק רינגים זה גם רק חצי עבודה. כמובן שאני לא מתייחס כאן למנועים ללא בלאי - שם ניתן עוד להציל את המצב ולהחליף רק רינגים, למרות שלדעתי האישית, אם כבר פתחו מנוע - אז למה לא להחליף שרוול?
פורסם
חן, זה לא קשור לתוצר המנוע. זה קשור למדידה: אם אתה פותח מנוע אתה אמור למדוד קדח, בוכנה וחופש של הרינגים. ברגע שהרינגים עברו מידה - בהכרח גם הקדח עבר אותה. מכאן שרק רינגים זה גם רק חצי עבודה. כמובן שאני לא מתייחס כאן למנועים ללא בלאי - שם ניתן עוד להציל את המצב ולהחליף רק רינגים, למרות שלדעתי האישית, אם כבר פתחו מנוע - אז למה לא להחליף שרוול?

רינג הוא קפיצי... הוא זה שנישחק, בעיקר...

חוץ מזה, יש רינג "אובר סיז" :wink:

הבעיה מתחילה אם יש שחיקה אסימטרית של הצילינדר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ירחמיאל...צודק במאת האחוזים.מנועי סובארו דוחים לרוב אוברול שעבר עליהם ולא מחזיקים

חיים כאורך הזמן של מנוע סגור,בנוסף לכך החלקים לא זולים כלל(אם בכלל יש בנמצא),אולם

תיקון קטן-שרוולים(סליבים)יוצרו במנועי סובארו עד שנתון 79 .

נימרוד -מניסיון אני מציע לרכוש מנוע מיבוא.

פורסם
קשור ועוד איך לסוג המנוע;במנוע 903 של פיאט 127 החלפת רינגים לא תחזיק אפילו 500 ק"מ.

לעומת זאת,במנוע של אסקורט(סימן 1 ו 2)אתה יכול לנסוע עשרות אלפי קילומטרים אחר כך.

הצדק איתכם שזהו לא תחליף לשיפוץ מנוע,אלה הארכת חיים בלבד.

מנוע מיבוא הוא אמנם האופצייה הטובה ביותר,רק שכדאי ליפול על מנוע מוצלח...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רינגים וחריטה ביקשו כ- 2500 ש"ח לא סופי!!

מנוע בטח עולה כ- 2000 לפני פירוק והרכבה, אני מאמין יכול להיגמר ב- 3000/3500 .

שמעתי על מקצוען בת"א שלוקח את המנוע קומפלט ומחליף לחדשים את כל החלקים הנעים במנוע!!

שמעתם עליו, אמרו לי שהוא תותח.

יש המלצות?

מכירים?

תודה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...