Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה מתוך האתר של ידיעות

האם הדה-שבו עומדת לעשות קאמבק?

מקורות שונים בתעשיית הרכב טוענים לאחרונה כי בסיטרואן מתכננים לרכב (שוב) על גל הרטרו, עם גרסת שנות ה-2000 לדה-שבו האלמותית. המכונית, שנחשבת בעיני רבים ל"חיפושית הצרפתית", זכתה במשך השנים לאהדה רבה

2cv_m.jpg סיטרואן דה-שבו. קאמבק?

ועד היום, שנים רבות לאחר הפסקת הייצור, עודנה מככבת במסעות פרסום, בקרב מועדוני מעריצים ואספנים בכל רחבי העולם. בסיטרואן בהחלט מודעים לפוטנציאל - כפי שהוכיחה למשל פולקסווגן עם החיפושית החדשה, או ב.מ.וו עם המיני. לפי שמועות הם קרובים להצגת מכונית תצוגה שתשאב סממני עיצוב ברורים מאותה דה-שבו "של פעם". תגובות חיוביות יביאו את המכונית לייצור בתוך שנתיים. יש מי שמאמין שחשיפתה עשויה להתבצע כבר בתערוכת פרנקפורט השנה, אך נראה כי זו תידחה בכל מקרה לפאריז 2006

הלוואי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום, אני חדש בעסק.

אני מתעניין בסיטרואן בכלל ובדגמי ה DS בפרט.

כל מי שיכול להפנות אותי למידע בנושא שיהפוך לי את החלום למציאות- יבוא על הברכה.

דה שבו הוא אוטו קסום ומוצלח אך כאלה בארצנו הקטנטונת ניתן למצוא.

DS

פורסם

שלום, אני חדש בעסק.

אני מתעניין בסיטרואן בכלל ובדגמי ה DS בפרט.

כל מי שיכול להפנות אותי למידע בנושא שיהפוך לי את החלום למציאות- יבוא על הברכה.

דה שבו הוא אוטו קסום ומוצלח אך כאלה בארצנו הקטנטונת ניתן למצוא.

DS

באם אתה מעוניין בדה שבו משופצת ברמה גבוהה - מופיעה אחת למכירה בפוקוס.

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני חושב שלהגיד "אהבתי את ה_____ הישנה" זו אמירה נכונה עבור רוב חברי הפורום כמעט לגבי כל רכב חדש שיוצג כאן.

גם אם הוא יפה\מכוער מושך\דוחה אנחנו אוהבים את המקור והישן.זוהי מהות פורום האספנות.

אם סיטרואן ייצרו היום 2cv4 ולא c4 c5 או חיפו_פוקוס הם ילכו בדרך כל ...רובר.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

לא כל כך ברור ....איזה מידע אתה מחפש בדיוק...

יש לי DS וגם קצת ידע ומידע....אשמח לענות...אבל אתה צריך להיות יותר ספציפי.

סמלון נאה בחרת לך.

אריוס....

ds72

פורסם
אני חושב שלהגיד "אהבתי את ה_____ הישנה" זו אמירה נכונה עבור רוב חברי הפורום כמעט לגבי כל רכב חדש שיוצג כאן.

גם אם הוא יפה\מכוער מושך\דוחה אנחנו אוהבים את המקור והישן.זוהי מהות פורום האספנות.

אם סיטרואן ייצרו היום 2cv4 ולא c4 c5 או חיפו_פוקוס הם ילכו בדרך כל ...רובר.

ישי

נכון,אבל סיטרואן קיימת היום למען סיבה אחת-הזרמת מזומנים,כמעט כמו כל היצרנים בעולם.

ולפחות לגבי ה C5 אתה לא צודק.היא סיטרואן אמיתית.

עם כל האהבה לדה-שבו,היא לא עומדת בשום סטנדרט של זמננו,בייחוד לא בתחום הבטיחות שהפך חשוב כל כך.

בוא נאמר שאם חלילה אני אמור להיקלע לתאונה,הדה-שבו היא אחת המכוניות שהכי פחות הייתי רוצה להימצא בה(ביחד עם הרנו 4...).

ה C3 היתה אמורה להיות מעין דה-שבו מודרנית,רק שסיטרואן תפסו רגליים קרות,ומה שיצא היא 206 מסוגננת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...