Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשטיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שזה פורום של אספנות ופה מאוד משקיעים בשטיפת המכוניות אז רציתי לשאול איך אתם שוטפים את המכוניות ומנגבים?

קניתי ג'ילדה סינטטית כזאת באייס, כל הזמן שאני מנגב איתה היא לא מנגבת טוב וצריך לחזור על אותו המקום 50 פעם, וגם היא משאירה לבן כזה על האוטו כאילו האוטו מרוח בקרם.

מישהו יכול לעזור לי בעניין? אני שוטף בלילה כדי שלא יהיה שמש כי זה חניה בלי גג וצל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תחפש ג'ילדה אורגינאלית עולה כפול וקשה למצא אותה.

נימצאת לרוב בחנויות של פינוקים לרכב.

באיזה איזור אתה גר?

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מסכים עם משה, יש לי גילדה סינטטית ואורגינלית, אני לא משתמש בסינטטית, היא ממש לא טובה.

האורגינלית ממש טובה מנקה את האוטו ביסודיות, אני מנקה איתה ואח"כ גם מייבש איתה (סוחט ועובר).

פורסם

אני גר ברחובות

בסינטטית הזאת אני מנגב, אני רואה שזה לא מנגב יותר כי זה מלא מים, אז אני כמובן סוחט, אבל בקושי יוצא מים בסחיטה וככה יוצא שמצד אחד אני סוחט ומצד שני זה עדיין לא מנגב. וגם משאיר שימנים.

in the face

with a chair

פורסם

ביצחק שדה בת"א (בערך מול מאזדה) ישנו איה בחור שכולם מכירים אותו כהפרסי. הוא מוכר פינוקים לרכב במחירים זולים ואפשר להיתמקח איתו ולהוריד אותו הרבה במחיר. אצלו תוכל למצא ג'ילדה אורגינאלית.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

אוקי, תודה על העזרה. הפרסי הזה נמצא ביחק שדה 23, כמעט על האמזור צמוד לאיזו מסעדה משהו.

וזכור לי שיש שם אולם מכירות של פורד ולא מזדה.

יש אופן שימוש עדיף עם הג'ילדה עור?

in the face

with a chair

פורסם
אוקי, תודה על העזרה. הפרסי הזה נמצא ביחק שדה 23, כמעט על האמזור צמוד לאיזו מסעדה משהו.

וזכור לי שיש שם אולם מכירות של פורד ולא מזדה.

יש אופן שימוש עדיף עם הג'ילדה עור?

ראיתי כמה פעמים בשטיפה שפותחים את הג'ילדה לניגוב אחרון תופשים משני קצוות ו"מרביצים" לרכב הג'ילדה נדבקת חזק קשה למשוך אותה אבל אח"כ לא נישארים סימני ניגוב.

בסוף אתה נשאר עם זרועות כואבות מהמשיכה....

שטיפה מהנה:

משה.

Moshe Azulay

פורסם

השבוע היינו באוטו דיפו,על מנת לקנות ג'ילדה.

ראינו ג'ילדה בצבע כחול ,שעלתה נדמה לי 49 שקל,וקנינו אותה.

אתמול ניקיתי את הקאדילק שהיא בצבע שחור (הכי קשה לניקוי) בשעה 6 ( הכי מומלץ),והג'ילדה פשוט מדהימה.

מומלצת בחום.

פורסם

לירון, אם איני טועה, גם זאת ג'ילדה סינטטית.

הכי טוב ג'ילדה מעור צבי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לירון, אם איני טועה, גם זאת ג'ילדה סינטטית.

הכי טוב ג'ילדה מעור צבי.

לא יודע סינטטית לא סינטטית,אני יודע שהיא טובה מאד .

עור צבי-לא הייתי מרוצה ממנה,יקרה,דורשת טיפול לאחר כל שטיפה.

פורסם

עור צבי-לא הייתי מרוצה ממנה,יקרה,דורשת טיפול לאחר כל שטיפה.

אני משתמש בג'ילדה מעור צבי כבר למעלה מ10 שנים (יש מצב שהיא אספנות????). בסוף כל ניגוב אני מנקה את הג'ילדה מהליכלוך שהיא צברה, שוטף אותה טוב טוב, סוחט, מרטיב עוד הפעם, סחיתה קלה מכניס את הג'ילדה לקופסא כשהיא לחה עד הפעם הבאה.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

פעם...

היינו פעם (טוב נו, הרבה יותר) אני ואבי בעיר ג'נין. הייתה שם שטיפת רכב ידנית, שעלתה גרושים, והעובדים פשוט עשו נפלאות עם הג'ילדות שלהם. האוטו הורטב בלחץ מים מצינור עם אקדח להורדת האבק/לכלוך, סובן עם ספוג גדול ורך בכל מקום אפשרי, אח"כ נשטף שוב פעם עם הצינור, ויובש בעזרת ג'ילדות אשר לא השאירו סימן לשטיפה, אפילו טיפה אחת לא הייתה על האוטו.

הלוואי והיו שטיפות כאלה היום...

היום יכניסו לך את הרכב לתוך מסילה עם פלסטיקים שמרביצים לו, מיכל שמטפטף עליו (ווקס עלק) ועוד יקחו ממך על זה 50 ש"ח. :?

משכנתא זה קל

פורסם
פעם...

היינו פעם (טוב נו, הרבה יותר) אני ואבי בעיר ג'נין. הייתה שם שטיפת רכב ידנית, שעלתה גרושים, והעובדים פשוט עשו נפלאות עם הג'ילדות שלהם. האוטו הורטב בלחץ מים מצינור עם אקדח להורדת האבק/לכלוך, סובן עם ספוג גדול ורך בכל מקום אפשרי, אח"כ נשטף שוב פעם עם הצינור, ויובש בעזרת ג'ילדות אשר לא השאירו סימן לשטיפה, אפילו טיפה אחת לא הייתה על האוטו.

הלוואי והיו שטיפות כאלה היום...

היום יכניסו לך את הרכב לתוך מסילה עם פלסטיקים שמרביצים לו, מיכל שמטפטף עליו (ווקס עלק) ועוד יקחו ממך על זה 50 ש"ח. :?

יש כאלה שטיפות, כל יום שישי אני וחברים שלי עובדים צעד אחרי צעד בדיוק כמו שאתה רשמת. רק שאנחנו לפני זה שואבים אבק עם שואב תעשייתי וכמובן שמים את כל החומרים המיוחדים (STP לפלסטיקה, LEATHER CARE של ARMOR ALL לריפודי עור, סנו מנקה שטיחים, ג'ילדה מעור צבי, פוליש של NO.7, וקס נוזלי כחול של טרטל, וקס מוצק ירוק של טרטל, TIRE CARE של STP והרשימה עוד ארוכה). כל אחד השקיע סכום מסויים, קנינו את כל המצרכים וככה כל שבוע אנחנו מנקים את המכוניות. בשביל כולנו השטיפה של האוטו היא ריפוי בעיסוק.

האמת שפעם שכן שראה אותנו עובדים הביא לנו את הגולף שלו (שלא עברה שטיפה לפחות שנתיים), אחרי 3 שעות (כולל וקס) הרכב נראה כאילו אתמול הוא יצא מהמפעל (לקחנו לו על זה 150 ש"ח).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האמת שפעם שכן שראה אותנו עובדים הביא לנו את הגולף שלו (שלא עברה שטיפה לפחות שנתיים), אחרי 3 שעות (כולל וקס) הרכב נראה כאילו אתמול הוא יצא מהמפעל (לקחנו לו על זה 150 ש"ח).

מתי אפשר לבוא עם האסקורט :wink:??????

Moshe Azulay

• תוכן חדש...