Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכנתי את האתר.

אתם מוזמנים להסתכל על התמונות : http://idanst.net/cars/

(התמונות של ההשקה התפצלו לי בטעות כאשר חלק למעלה וחלק למטה, אז תדפדפו למטה כדי לראות את שאר התמונות של ההשקה).

ואני אשמח אם מישהו ירשום בקצרה את הסיפור(בערך מה שסיפרו שם), כדי שאני אוכל להוסיף את זה לאתר.

_7082931%20(Medium).jpg

_7082982%20(Medium).jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכנתי את האתר.

אתם מוזמנים להסתכל על התמונות : http://idanst.net/cars/

(התמונות של ההשקה התפצלו לי בטעות כאשר חלק למעלה וחלק למטה, אז תדפדפו למטה כדי לראות את שאר התמונות של ההשקה).

ואני אשמח אם מישהו ירשום בקצרה את הסיפור(בערך מה שסיפרו שם), כדי שאני אוכל להוסיף את זה לאתר.

בכייף תהנה

אירית

_7082931%20(Medium).jpg

_7082982%20(Medium).jpg

חברת יגואר הבריטית נוסדה בשנת 1922 תחת השם

Swallow Sidecar Company by William Lyon

שמה הנוכחי נתקבל אחר מלחמת העולם השנייה בגלל ראשי התיבות של השם המקורי ה SS שעוררו הקשרים לא חיוביים, כיום היא בבעלותה של חברת פורד.

יגואר מפורסמת במכוניותיה המהודרות ומכוניות הספורט שלה מאז שנות השלושים.

ה E TYPE או בשמה ה- XK-E יוצרה בין השנים 1961 ל1975, עם העיצוב הספורטיבי מהפכני שלה והביצועים המתקדמים שהפכוהה למתקדמת הרבה טרם זמנה, כמו גם המחיר שלה הנמוך ביחס לדגמים דומים אחרים שעזרו להיקף מכירות ענק קרוב ל70,000 E TYPES שנמכרו במהלך 14 שנים.

בשנת 2004 באחד המגזינים האמריקאיים הפופולריים Sports Car International המתמקד במכוניות ספורט, הכתיר את ה E TYPE במקום הראשון של מכוניות הספורט של שנות ה60.

ה- E TYPE בתחילה עוצבה והוצגה לציבור כ GRAND TOURER ( או בשם המוכר יותר GT , רכב בעל ביצועים גבוהים והמותאם לנסיעות למרחקים) דו מושבי "קופה", הגירסה 2+2 המאורכת יותר הוצגה כמה שנים מאוחר יותר, כאשר הדגם הפתוח יוצר בעיקר לשוק האמריקאי.

דגם זה סווג לשלוש קטגוריות ברורות SERIES 1,2,3 בנוסף למספר גירסאות מוגבלות (LIMITED EDITION)

SERIES 1 1968-1961

סדרה זו הוצגה לראשונה במרץ 1961, כאשר חלק ממאפיניה הבולטים פתח ("פה") קדמי קטן מאותתים מעל הפגוש, כסוי זכוכית מעל הפנסים הקידמיים , קצות האגזוז מתחת ללוחית הרישוי מאחור ועוד, בשנים 67 68 יוצרה סידרה ששמה הלא רשמי הייה SERIES 1.5 3.8 ליטר ו4.2 ליטרכמו הדגם המושק , ושהייתה שונה חיצונית במעט (העדר כיסוי הזכוכית מעל הפנסים) תיבת הילוכים עם סנכרון מלא ועם שינויים מכניים קטנים על מנת להתאימה לשוק האמריקאיעם תקנות למניעת זיהום אוויר מחמירות.

בסדרות הבאות הפגושים גדולים יותר ופנסי האיתות מתחתם

SERIES 2 התיחסה למכוניות משנים 1969-1970

SERIES 3 התיחסה למכוניות משנים 1971-1975

המכונית יובאה מבלגיה, אוחסנה במרתף ללא תחזוקה נאותה, לפני כשנה צבי רכש את הרכב והתחיל בשיפוץ ושחזור כללי שלו, כולל אוברול מנוע, תיקון גיר, מכל דלק ואגזוז ושינוי הצבע מירוק לאדום.

תודה מיוחדת לג'וני הוכמן על 10 חודשים כולל שבתות חגים על העזר בשיפוץ

לסיכום אתה בחברה טובה של חובבי E TYPE כמו ג'י לנו ג'ון טרוולטה והסולטן של ברוניי ( BRUNEI)

פורסם

תודה אירית על המידע.

לצערי יש בעיות עם השרת שלא קשורות אלינו (אני שונא שזה קורה).

אז מחר נבקש שיאתחלו את השרת כדי שהכל יעבוד כמו שצריך.

אני אודיע שהכל יחזור לקדמותו.

עידן

פורסם

אפשר לראות מישהו מאחור לוקח לו בקבוק בזמן שהוא יודע שאף אחד לא מסתכל :smile: (זה אבי?)

היי עידנצ'יק.

מה שלומך ומה שלום השרת?????

לצערי, זה לא אני בתמונה, למעשה עמדתי בדיוק ממול, וגם פיספסתי את השמפניה מרוב הסתכלות על המנוע . . .

אבל, יש לציין שקיים דמיון מפתיע בין האיש המצולם לביני. בוודאי אירית (ההשגחה העליונה) שלא מפסיקה לצפות ולהשגיח על מה שנכתב בפורום תוכל לעדכן מי האיש.

הלו הלו, לא יפה סתם להאשים בגניבה. אה?

סוף סוף יש לנו עתיד משותף בנושא השיפוץ של המרצדס. . .

אצור אתך קשר בפרטי בנושא, בתשובה לה"פ שלך.

בתודה ובברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

re-sale red

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כל הכבוד ....אין כמו לראות a wild cat reborn לפתוח לי את הבוקר

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

חברה חברה נא להרגע

האדון שבתמונה פשוט פותח את בקבוק השמפניה , וזהו חבר מועדון וותיק ומכובד יורם , בעל ה E TYPE היפהפיה, האדומה, הפתוחה 1970 סדרה 2 , שעמדה לצדה של המושקת.

יום יפה

אירית

פורסם

אירית!

עשית לי בלבולציה עם הסווטשים:shock3: ואני עוד אספן שלהם (יש לי כ-100)...

שמחתי לראותך אתמול :beerchug:

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הבעיה תתוקן היום כי מה לעשות שהחברה לא עובדת בערב שישי.

בקשר לשמפניה, זה היה בצחוק, כן?:wink:

_7082974 (Medium).jpg

פורסם
הבעיה תתוקן היום כי מה לעשות שהחברה לא עובדת בערב שישי.

בקשר לשמפניה, זה היה בצחוק, כן?:wink:

100%

איזו תמונה יפה, הפנים שמשתקפות במראה, אפנה את תשומת ליבו של יורם

אירית

• תוכן חדש...