Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבתי מנסיעה לטיוואן ובדרך חזרה עצרתי למס' ימים בבנקוק אני מצרף מס' תמונות של מכוניות שנתקלתי בהן

פורסם

איפה התמונות?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בבנקוק יש שוק פישפשים, שמכיל רחובות שלמים שמלאים בחלקי רכב, פשוט מדהים כמה שזה גדול... רחובות שלמים, ערמות על ערמות, אנשים שלא ממש מבינים מה אתה מדבר... נבירה בערמות של חלקי רכבים והעקצות ע"י חרקים תאיילנדיים... חוויה :roll:

קיים בתאילנד מושג של בטיחות, אבל הוא כל כך קלוש, תמונה של האופנוע להמחשה... יש לציין שכל האופנוע קדוח ככה. הזרוע האחורית, הזרוע של הברקס וכו'. נסיעה על צמיג שחוק היא עניין של שיגרה, עד שהצמיג לא מיתפרק לא מחליפים. אני ראיתי NSR 250 (אם אני זוכר טוב) עם צמיג שעבר את השיכבה האחרונה של הגומי והבד ונוסע על הסיבי ברזל...

בכל אופן, הם אוהבים מכוניות, ישנות במיוחד. אפשר לראות מכוניות ישנות מטופחות מאוד.

חלקים של ווספות ולברטות אפשר להשיג בזול ובשפע (בשוק שציינתי)...

הרולס ניצפתה ברחוב ראשי (לא זוכר את שמו), כל כמה ימים שמים רכב אחר שם...

נבירה נעימה :-D

גילי

small001.jpg

small002.jpg

small003.jpg

small005.jpg

small006.jpg

small007.jpg

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

המכונית בצבע תכלת היא פיאט 1100 נובה(טייפ 103)שיוצרה בין 53-62,עד שהוחלפה בידי הפיאט 110 D,שיוצרה עד לפני מספר שנים בהודו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום לכולם

האם ידוע למישהו איזה רכב מופיע בתמונה הראשונה מימין למעלה, בשני הצבעים לבן/חום(?) ?

תודה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שלום לכולם

האם ידוע למישהו איזה רכב מופיע בתמונה הראשונה מימין למעלה, בשני הצבעים לבן/חום(?) ?

תודה - אבי.

אני יודע!!! מרצדס 190 שנת 64....

אויי, סליחה, בדיוק קמתי (רפלקס מותנה) :wink:

אם אני לא טועה זה רולס-רוייס, סילבר קלאוד...

גילי

פורסם

דבר אחד שאני ממש מיצטער עליו שלא צילמתי הן הסירות שלהם...

"פלא טכנולוגי"... אם חשבתם שאנחנו, ובפרט בפורום הזה יש חאפרים, אתם צריכים לראות את הסירות האילו...

מנוע של משאיות קטנות, איסוזו, טויוטה, וכו' מחוברות על זרוע בצורה של Y. למנוע יש גיר (נראה לי הגיר המקורי) ולאיפה שמחובר הדרייב-שאפט מחובר ציר ארוך שבסופו מדחף. המנוע "מיתנדנד" על הזרוע שלו. כשרוצים לזוז שמים בהילוך, מרימים את המנוע והציר ניכנס למים. הגז הוא ידית ברקס של אופניים או חוט עם טבעת...

יש לציין שהסירות ממש מהירות :shock:

אין פילטר אוויר או אגזוז (אם אתם מחשיבים צינור באורך חצי מטר כאגזוז אז ניחא)...

חלק מהמנועים יחסית די חדישים ומצויידים במגדש :twisted:

איזה רעש ניפלא... אני היתנחלתי לי ליד המנוע...

גילי

פורסם

אני מתעלק על הפתיל הזה....

אני בטיוואן, כרגע בטאיפיי.

מבחינת מכוניות משמים פה לחתולין, הכל יפניות משנות השמונים ועד היום, קצת גרמניות חדשות ויוקרתיות וקמצוץ אחרות. קלאסיות לא ראיתי בכלל.

מה שכן - אם מישהו יודע באיזה איזור אפשר לקנות כלי עבודה (פרוקסן או טיוואנים אחרים) תבוא עליו הברכה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...