Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכיתי בלילה בטאסות לוליאנט 74 שלי, עלו לי 15 דולר 4 ומשלוח עוד 38 דולר (תוך שבוע- במטוס) מה דעתכם עליהם:

47_1_b.JPG

בטח בארץ היה יוצא לי 150 שקל אחד.. אם הייתי מוצא

פורסם

אם האוטו היה במצב כזה הייתי מאושר הרבה יותר, הוא בתהליכי שיפוץ ומבחוץ הוא לא במצב הכי טוב. הטאסות זה הכסף (המעט מאוד כסף - יחסית) היחיד שהשקעתי בינתיים בחיצוניות, כל השאר הולך לי על כל המחלות של האוטו (הוא לא קיבל יחס נורמלי ב 5-6 שנים האחרונות). אולי אני אצלם אותו בקרוב, בינתיים יש לי טסט לעבור איתו שזה עיקר הבעיה שלי בימים אלו (מבחינתו).

האיביי הזה זה דבר גאוני! ממליץ לכולם.

תודה על החוות דעת!

פורסם

M&M- מזל שהזכרתי לי למרות שלא נראה לי יעשו לי בעיות במכס (מקווה).

RS2000- אני הולך לשלם לו דרך פיי-פאל (אני מחכה שיחזור אלי במייל ואז) זו הדרך הנוחה והפשוטה.

פורסם

הטאסות מדהימות.

תיזהר כי האיביי הזה זה מסוג הדברים שממכרים, אפשר למצא שם מציאות ודברים שבחיים לא תמצא פה.

חבר שלי קנה שם 2 מכוניות שנועדו לחלקים,הוא סגר עם הבחור שם שהוא מפרק לו חלקים פנימיים וחלקי מנוע, במשך חודשיים ימים הבחור שלח לו כמה חבילות גדולות עם חלקים שונים,הוא כתב על כל חבילה שזה חלקים משומשים בשווי של 10-20$, .....

את המכוניות הוא קנה בגרושים, ממש דולרים בודדים והוא שילם לבחור על הפירוק והמשלוחים,יצא לו הכל כולל הכל בסביבות 300$, אבל עכשיו יש לו מחסן חלפים בבית,וחלפים שבאים בגימור אמריקאי כלומר מפואר וייחודי.

אין כמו איביי לחלקי מכוניות.

פורסם

זה שזה ממכר אני יודע - אבא שלי התחיל שם אם שעון עבר גם לחלקים לאוטו ובסוף קנה ביווק שנת 55 מדהימה (גם במצב כאילו יצא עכשיו מהסוכנות 41K מייל) - הוא טס לבחור שילם לו והביא אותה איתו לארץ...

פורסם

היי

בשעה טובה.

אם לא בוער לך כל כך, בקש מהמוכר שישלח לך במשלוח ימי, ואז ההובלה תהיה בערך חצי.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

דיברתי אם המוכר לפני שסגרתי, משום מה הוא לא מסכים למשלוח ימי, בכל מקרה העדפתי את זה אווירי (הייתי בטוח שהמכירה תסגר על ה30-40 $ ככה שמבחינת המחיר-חוץ מזה שאני מבסוט- אין לי בעיה לשם את ההפרש שכיביכול חסכתי על משלוח).

תודה על העצה

פורסם

יש לי 4 טאסות כאלו בדיוק.רשום עליהם PLAYMOUTH DIVISON.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

פורסם

הם היו על הפונטיאק לה מנס שקניתי לפני שנתיים האוטו נמכר בינתיים אבל הטאסות אצלי מחכות לרכב אמריקאי אחר,שאקנה ב"ה.דרך אגב הם מאד יפות ומתאימות לכל רכב אמריקאי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

• תוכן חדש...