Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע לפורש 914

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל עזרה היכן ניתן להשיג מנוע לפורש 914 (גם חדש וגם משומש)?

עדיפות לאיזור ניו ג'רסי!!

תודה רבה מראש

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

Bender, are you saying you have the only 914 in the east coast that 's not made out of rust and bondo??????????

Seriosly, if he wants to import a type 3 motor from Israel...thats his deal

Personaly speeking, I whould be looking for one of the MANY rebuilders we have here, and you get a warranty to boot

Ebay can be your friend as well

פורסם

תודה על התגובות

אני לא מחפש לייבא אני מחפש מקום לקנות פיסית בתוך ארה"ב!!

פורסם
with all due respect - start looking in Ebay - it's your best chance

i'm looking everyday but nada\zip\gornisht!!a

פורסם
i'm looking everyday but nada\zip\gornisht!!a

אז נראה לך הגיוני שחבורת אהבלים בפורום מכוניות ישראלי תוכל לעזור לך? (וסליחה לכל הלא אהבלים פה :wink: )

תתחיל להרים טלפונים לסוכנויות פורשה ומוסכים, לחנויות שיפורים ולמחסני חלפים חדשים ומשומשים, אתה בפאקינג ארצות הברית, אתה מצפה שנוכל לעזור לך מהארץ? זה מאוד אופטימי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אז נראה לך הגיוני שחבורת אהבלים בפורום מכוניות ישראלי תוכל לעזור לך? (וסליחה לכל הלא אהבלים פה :wink: )

תתחיל להרים טלפונים לסוכנויות פורשה ומוסכים, לחנויות שיפורים ולמחסני חלפים חדשים ומשומשים, אתה בפאקינג ארצות הברית, אתה מצפה שנוכל לעזור לך מהארץ? זה מאוד אופטימי...

רוני

בניתי על קשרי אישיים\שמועות\דרך חברים אולי מישהוא בקיא ויודע משהוא

אל תזלזל בקשרים שיש לישראלים בעולם....

פורסם
בניתי על קשרי אישיים\שמועות\דרך חברים אולי מישהוא בקיא ויודע משהוא

אל תזלזל בקשרים שיש לישראלים בעולם....

בנדר שלום,

האמת היא שאתה לא אחת מבקש עזרה, ונכון זהו המקום לעשות זאת, אבל התחושה היא שאתה לא מי יודע מה מתאמץ לחפש לפשפש אלא סומך על אחרים שיעשו את חיטוט הרגליים בשבילך (במקרה זה האצבעות - אני מקווה שההרגל הזה לא תופס לתחומים אחרים.....), לדוגמא בנסיעתך הקודמת בקשת שידווחו לך על אירועים בניו ג'רסי וחזרת על הבקשה שוב לפני כמה שבועות, אני אישית שלחתי לך שני קישורים בנסיעה הראשונה ולא ממש שמת .... בכיוון לעומתך חבר פורום אחר כן התייחס ואף הגיע לתערוכה שאת צילומיה הציג פה, אז הרי לך קישור שאני משוכנעת שיעזור לך http://www.porsche914.org/sources.html

בהצלחה ונסיעה טובה ומהנה

אירית

פורסם
בנדר שלום,

האמת היא שאתה לא אחת מבקש עזרה, ונכון זהו המקום לעשות זאת, אבל התחושה היא שאתה לא מי יודע מה מתאמץ לחפש לפשפש אלא סומך על אחרים שיעשו את חיטוט הרגליים בשבילך (במקרה זה האצבעות - אני מקווה שההרגל הזה לא תופס לתחומים אחרים.....), לדוגמא בנסיעתך הקודמת בקשת שידווחו לך על אירועים בניו ג'רסי וחזרת על הבקשה שוב לפני כמה שבועות, אני אישית שלחתי לך שני קישורים בנסיעה הראשונה ולא ממש שמת .... בכיוון לעומתך חבר פורום אחר כן התייחס ואף הגיע לתערוכה שאת צילומיה הציג פה, אז הרי לך קישור שאני משוכנעת שיעזור לך http://www.porsche914.org/sources.html

בהצלחה ונסיעה טובה ומהנה

אירית

קודם כל תודה רבה!!

אכן בנסיעתי הקודמת שאלתי אך לצערי לא נסעתי לטייל ולכן לא התאפשר לי לבקר במקומות הנ"ל!! ולא בגלל שלא שמתי....

הפעם יהיה לי זמן ואכן אאעשה זאת!!

ברור שאאלץ ועשיתי כבר לא מעט חיפושים , טלפונים וכו וכו ואני אמשיך אבל עדיין כדאי וצריך להעזר במי שרק אפשר..:roll:

• תוכן חדש...