Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אופנוע ג'אווה מחבר ואינני יודע כיצד מניעים אותו

אמרו לי שאין לו סטרטר,ושיש אפשרות להפוך את רגלית ההילוכים לצד השני והיא הופכת לקיק..

האם זה נכון?ואם כן כיצד עושים את זה..

תודה יום טוב

פורסם
קיבלתי אופנוע ג'אווה מחבר ואינני יודע כיצד מניעים אותו

אמרו לי שאין לו סטרטר,ושיש אפשרות להפוך את רגלית ההילוכים לצד השני והיא הופכת לקיק..

האם זה נכון?ואם כן כיצד עושים את זה..

תודה יום טוב

תלחץ את רגלית ההילוכים פנימה (לכיוון הגיר, כלומר ימינה כאשר אתה על האופנוע) ותוך כדי לחיצה סובב אותה למעלה ואחורה עד שהיא נעצרת. בזה הרגע היא הפכה לקיק. תן קיק בריא והאופנוע יניע (בתנאי כמובן שיש דלק, ניצוץ, קומפרסיה וכו').

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

הי

למרות התדמית הגרועה, מדובר בכלי תחבורה נהדר, היה לי אחד כזה ונסעתי איתו שלוש שנים וכ-45000 ק"מ ללא בעיות מיוחדות... איכות הרכיבים זולה, האגזוזים נרקבים ואני הייתי סותם אותם עם הפלסטלינה שמתקשה והופכת ל"בטון". חלודה פושטת בכל חלק מברזל, האופנוע דורש יד אוהבת, מינימום ידע מכאני וניתן להגיע איתו לכל מקום... פעם אחת בחורף חזרתי איתו ממילואים במחסום מכבים, ע"י נבי סמואל האופנוע עבר לעבוד על פלאג אחד (יש שתיים כאלה אחד לכל צלינדר) לתומי חשבתי שנכנסו מים לפלטינות, יבשתי אותם אבל עדיין לא ניפתרה הבעייה, הצלחתי להגיע עד הבית בארמון הנציב על... פלאג אחד! למחרת במוסך גיליתי שמסיבה כלשהי נאכל ראש הפלאג עד לחרסינה (אם הייתי יודע היה לי שני פלאגים נוספים איתי) האופנוע שירת אותי עוד זמן רב עד שעברתי לסוזוקי 400 אבל זה סיפור לפעם אחרת-רן

טיפ נוסף להתנעה מעל לקרבורטור יש מוט קטן של הצ'וק יש להרים אותו כלפי מעלה להפוך את רגלית ההילוכים ולתת לחיצה בריאה שלי היה מניעה תמיד בפעם השלישית.... ב-ה-צ-ל-ח-ה

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

זיכרונות, זיכרונות... היה אופנוע הראשון שלי, כל התופעות עם פלג אחד, אגזוזים מתפרקים והכל מוכר... אבל, באמת אחלה מכונה- פשוט, יחסית אמין, וכל דבר ניתן לפתור בקלות וב"אמצעים ביתיים"! הבעיה היחידה - בתצורתו המקורית, כמעט לא ניתן ל"השכבה". אידאלי לדעתי ככלי תחבורה זול ויעיל, במיוחד למי, שיש לו ידיים וקצת זמן לטפל בו בעצמו.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בתחילת שנות ה 90 היה לי גאווה 350 עם סירה

הורדתי את הסירה והאופנוע בפתיחה היה חזק יותר

מסוזוקי 400.

כאשר משלבים להילוך ראשוןוממשיכים ללחוץ על הרגלית

היא משמשת כקלאץ

יהורם !

אין על מי לסמוך רק על אבינו שנמצא במילואים!!!!!!

פורסם

אל תשכח לשים פילטר דלק כי המיכל מחליד בטירוף

ואם אתה מתכנן לנסוע איתו על הכביש הייתי ממליץ לך לוותר

פשוט לא שווה את הביטוח ~3,500 ש"ח

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אם הגוואה שלו האי הישנות יותר אז כן יהיה.

אני הנחתי שיש לו שנת 88 89 (הנפוצות)בכל אופן גם ביטוח של אופנוע אספנות היא לא הכי שווה

אבל אם זה לא למטרת נסיעה אז זה כבר משהו אחר.:mm_tongue

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...